Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 779
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Gift Heart

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Марги, отново е страхотна новата ни къщичка Hug

# 31
Благодаря за новата тема Flowers Rose

Тези двамата дали осъзнават колко много си подхождат. Поне визуално, за характерите ... не знам.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 07:20 от Katya_I

# 32
Добро утро, момичета! ⭐
Пожелавам ви усмихнат и ползотворен вторник! 💜 Радвам се, че темата ви харесва на всички, с Марги вложихме големи усилия при оформлението и аз й благодаря за гласуваното доверие! 💜
И тъй като днес е вторник стоя и се чудя.. няма ли вече да ни пуснат нещо за предстоящия епизод, малко да ни подгреят...

# 33
  • Dupnica
Прекрасно е момичета в новия ни дом.
 Благодаря Ви за мястото, където всичко е любов, струи щастие и очарование.
Sparkling Heart
Последните дни се загубих във "Въпрос на чест" . Попаднах на много различен образ представен от Керем - страхотен актьор. И аз започвам да съм пристрасна към него- на рредицата сед Вас

Хубав и слънчев ден Ви пожелавам!:kiss:

# 34
Благодаря за новата тема много е хубава!🌼🌼💞

# 35
Добро утроооо ,момичета!!!❤
Снощи легнах по-рано и какво да видя сутринта ,вече сме в нова тема....
А темата е УНИКАЛНА,нямам думи ,браво на всички които допринасят за създаването и🙏🏻
Много се смях и искрен но се забавлявах в темата вчера.
Незнам кой какви сънища е сънувал снощи😂....
Но за закуска ви споделям това....БРО гледай със затворени очи😁

А ето и как работят нашите сладури.

Хайде ,хубав и успешен ден на всички и да държим темпото в темата🤗🧿🙏🏻❤

# 36
Добро утро , прекрасни ! ☺❤🌷

Flowers Hibiscus И въздушна целувка  ❤

Flowers Hibiscus Тази седмица добрата новина е ,че чакаме новия 39 епизод ,а преди това фрагове.
Да , събота вечер е специална и много чакана, защото за пореден път ще се потопим в магията на любовта   между двамата влюбени. Надявам се като край на сезона СЦ да ни предложат нещо различно,оригинално.

Flowers Hibiscus А толкова искам да видя отново Еда в сватбена рокля . Колко е красива в очакване на своята любов...

Обичам те

Обичам те,
не само за това кой си ти ,
но и за това, коя ставам аз ,
когато съм с теб.
Обичам те,
не  само за това, което
си направил от себе си ,
но и  за това, което правиш от мен.

Прекрасен да е денят ви, момичета ! ! ☺❤

# 37
  • Кърджали
Луди сте, луди.. Нямате настигане.
Благодаря за прекрасната нова тема.

# 38
Добро утро мили Момичета,

Напоследък не мога да пиша много, но ви следя изкъсо. Какво сте сътворили? Просто
                   останах без думи, това не е къщичка, а приказен дом, уютен, топъл , много затрогващ.
                   Просто красота, благодарение на всички вас, направо нямам думи, поразена съм.
                   Миси, съжалявам, че ще те поздравя на патерици, но все пак да го направя, бъди здрава,
                    много щастлива и да следваш мечтите си.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverSmile
                    Марги, благодаря ти за прекрасната тема, личи си ,че е направена с много любов. Благодаря
                    и на Бърборанка, Гости, Магийка, Габи, Ина, съжалявам, ако пропустам някой, всички заслужа-
                   вате моите благодарности и почитания.HeartFlowers HibiscusHands Clap
                   Алекс, Малчо да оздравява по най-бързия начин.Joy
                   МикиПоли имаш си две прекрасни съкровища, да растат здрави и щастливи.Heart

Бъдете здрави Момичета, и днес за вас да бъде един хубав и спокоен ден.HeartFlowers HibiscusSmile

# 39
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Днес мисля да продължа с моето пътуване в миналото...Как започна историята....Ако обаче не ви е приятно и досаждам...Дайте знак и спирам....
Как се запознаваме със "зетя"....Или по скоро как се бяга...

Обичайте като приказка!

# 40
Здравейте момичета отново благодаря за хубавите пожелания радвам се че мога поне да ви информирам за нашия сериал защото не мога да пиша като вас така хубаво.

Ninika не бъркаш  благодаря за поздрава Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Прекрасна нова къщичка, както винаги:cherry_blossom:Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Благодаря  на всички ви!

# 41
Гости , според мен продължавай и не спирай ☺❤ Важно е да си припомним откъде се тръгна , та докъде се стигна...
В клипът е съобщението , което отправя  Еда на приятелките си за това , че се сгодяват със Серкан. Тяхното учудване - как толкова скоро и внезапно ?  Мело, когато пристига Серкан  се обръща  към него  мило и сърдечно  със "зетко". Каква е неговата физиономия ? Уау, как ли пък не....
И Селин дебнеща от таксито  Еда и приятелките и .Никому известна, обикновено момиче. Коя е Селин и кое е това непознато момиче ? Предстои да разбере Перушана коя е цветарката....

# 42
Ей, човек да не си легне рано! Grinning
Изпуснала съм банани, анаконди, проза, поезия, нова тема Joy

УНИКАЛНИ СТЕ! От сутринта се хиля Joy

Ако някой се е събудил в лошо настроение бързо да отваря темата!

Хубав и слънчев ден Kissing Heart

# 43
  • Плевен / София
Гости , според мен продължавай и не спирай ☺❤ Важно е да си припомним откъде се тръгна , та докъде се стигна...
В клипът е съобщението , което отправя  Еда на приятелките си за това , че се сгодяват със Серкан. Тяхното учудване - как толкова скоро и внезапно ?  Мело, когато пристига Серкан  се обръща  към него  мило и сърдечно  със "зетко". Каква е неговата физиономия ? Уау, как ли пък не....
И Селин дебнеща от таксито  Еда и приятелките и .Никому известна, обикновено момиче. Коя е Селин и кое е това непознато момиче ? Предстои да разбере Перушана коя е цветарката....

Скрит текст:
А после не му хареса, когато Мело спря да му казва "зетко"....нали беше нагазил лука....Не напразно хората казват..."внимавай какво си пожелаваш..."

# 44
има въпрос за ръцете на Керем и той отговаря
⋆𝙴𝚢𝚕𝚞̈𝚕
Черешов цвят
@EylulThoughts
sooo late night question that has us wide awake @KeremBursin
 how many centimeters are your hands? We have a bet and all so an answer would be amazing
Луната в пълнолуние с лице

ооооооо късно вечер въпрос, който ни разбужда@KeremBursin
 колко сантиметра са вашите ръце? Имаме залог и всички отговори биха били невероятни
Луната в пълнолуние с лице

Late night answer...this might be the weirdest question I have received yet hahaha
Мъж, който повдига рамене

Отговор късно през нощта ... това може да е най-странният въпрос, който съм получавал досега хахаха
Мъж, който повдига рамене
2:53 ч. пр.об. · 13.04.2021 г.·Twitter for iPhone

Общи условия

Активация на акаунт