Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 892
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В отговор на St-ina   от 12 .04   21.15
  Аз съм Жоро,  когато ми се умилкват ми викат Жоренце, вървя и си мисля,,Как така се вързах на Марийка и се записах на фитнес.Парите за картата са колкото 2 седмици да си пуша цигарката,а има ли наоколо мадами,да изглеждам по печен и кенче с биричка да надигам. Готина е Мария спор няма,събира очите на половината момчета от 13 години и една трета на по големите.,отворена го раздава,но ако знае аз за каква какичка въздишам.Гледам един филм,и там ГГ са Серкан и Еда ,и двамата са добри ,но Еда,е Еда е блян.Заради неясе научих да лягам рано за да мога тайно да я гледам на таблета.Малко ми се изкриви врата ,че съм го подпрял ниско долу,ако мама или татко влезат да не видят,нека мислят че спя и трябва да слушам само с една слушалка,за да чуя ако някой отвори вратата ,но Тази Еда си заслужава.Работата е там ,че тя се казва Ханде и си има вземане даване с другия ГГ Керем,така че аз само си въздишам и ще трябва да блъскам уредите във фитнеса,та поне Мария да ме хареса.Мечта си е мечта ,ама и аз съм човек искам и ръцете ми да са пълни.Ще види Мария за кой ме има,такива баклавички ще направя,такъв замрежен поглед ще и издокарам,нека и тя разбере  че аз съм Жорж,само за Париж ще и говоря.Сега сме на 13 години докато стана на годините на Керем  дет всички от бг мама въздишат ,колко такива като Мария ще омая ,пък живот може да ми се отдаде и Ханде да ме види,да трепне и да ме поздрави,и на поздрав бих подскачал.Е хайде да не се мотам,да влизам в залата ,че за мечтите требе и да се попотя......

Всички казваме че сме неплатен отпуск от 2месеца,темата така както Марги и всички други момичета са подготвили предразполага за един ускорен курс заЕда и Серкан  ,поглед ,чувства ,желания ,а в междучасияте за отпускане четене на коментари в темата.Трябва да се съсреточим ,толкова прекрасни моменти има с тях,че може и да не ни стигнат тези 2 м.неплатен за повторението.Благодаря на всички които с креативността са сътворили не тема а приказка .

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 23:42 от Leddel

# 16
  • Плевен / София
Скрит текст:
Това не е тема това е рай! Хелял Марги густо ми стана от всичко....
Благодаря, Диде. Мнението ти наистина е много важно за мен. Щом не те шашкат промените и даже се кефиш - всичко е точно Kissing Heart

Налбантова, заглавието е с намигване към теб, виждаш ли плюсовете и минусите; маймунките Joy За бананите ще помисля...

Бързам да си пренеса поста от старата тема и тук Sweat Smile

Благодарности на Магия за оказаното съдействие и огромния ѝ принос при оформлението на заглавната страница. Комплектова гифчетата и добави текста към тях.
По изключение, като за финал на сезона искахме нещо различно. Резюмето и част от информацията за сериала съм ги премахнала, но си стоят в архива, така че, занапред дори да не пускам аз темите няма да е трудно да се събере инфото на едно място.
От Гости и Аквамарин взех по няколко реда за начало на нашата история. Надявам се не сте против...

Скрит текст:
Благодарности и на Бро за страхотната шапка, нали излизаме в неплатен отпуск, отговаря на цялостното настроение.

Споделих и един от последните текстове на st_ina. Заслужава и той да е отпред.

Да не пропусна Габи 2, за гифчетата с Керем.

Благодаря на всички допринесли за новия облик на къщичката и на всички останали, които ще я доукрасят с присъствието си Nature Star Purple Heart
За мен е чест по някакъв начин да съм допринесла за облика на първа страница на темата ни ...Винаги съм споделяла от сърце вълненията си за този сериал...радвала съм се и много съм се ядосвала...даже пропуснах 2-3 онлайна....Но това е, защото се влюбих в историята на момичето, което не се страхува да мечтае и "роботът", който влюбвайки се, се промени, за да може да бъде различен и достоен за любовта на своята фея на любовта....

# 17
  • София
Purple Heart Това не е просто тема, това е вълнуваща разходка из първи сезон на най-романтичния сериал. Това е приказка за една красива и възможна любов. За двама млади и прекрасни влюбени. Еда и Серкан. Които ни показаха, че всичко е възможно, стига да има любов, доверие и желание. Purple Heart

Heart Decoration Шапки долу за Ханде и Керем, защото няма по-добра актриса за ролята на Еда и по-добър актьор за ролята на Серкан. Благодарение на перфектната им актьорска игра и невижданата им екранна химия сериалът е това, което е. А двойката Еда и Серкан покори сърцата на милиони зрители по цял свят. И моето включително. Heart Decoration

Sparkling Heart Достойна тема за финал на първи сезон. Благодаря на Марги и Магия за оформлението! Благодаря на момичетата, с които ще изпишем темата, пълнейки я с информация относно любимия ни сериал и любимите ни ХанКер, с шеги и закачки, с градивна критика, с красиви колажи, снимки и гифчета, със съдържание, пълно със смисъл и любов... Sparkling Heart

Revolving Hearts “Почукай на вратата ми” почука, влезе и се настани трайно в сърцата на много и най-различни хора по целия свят. Това, ако не е мерило за успешен сериал, не знам какво е. Пандемията на 2020 година не е Ковид, един турски сериал е - “Sen Çal Kapımı” се казва. Диагнозата е “ханкерофилия”. Лечение няма. Веднъж пристрастиш ли се, за цял живот е. Но има едни хапчета, които помагат - кероин и хандетамин. Двойна доза, всеки ден и изглеждаш почти нормален. Тъй като всички зависими си имат секта, нашата е темата. Всички с нашата диагноза са добре дошли тук. От мен са розовите очила, не забравяйте! Revolving Hearts

~ Ваша Бърборанка Kissing Heart ~

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 14:53 от Бърборанка с розови очила

# 18
  • София
Поли, продължавай да бъдеш с такава красива душа. И не само да обичаш, но и теб така да обичат. Прекрасно е това.

Погледнете това красиво момиче. Погледнете погледа, вижде очите й. Така може да гледа само една много влюбена жена. Какъв влюбен поглед е отправила към фотографа
 Ханде просто разцъфтя. Какво ли не прави любовта с човека.

# 19
Привет, прекрасни момичета. Идвам преди да е свършила темата.

HeartHeartHeart
Марги, БРО, Магия, Гости, Аквамарин, Ина, Габи 2,
Момичета, страхотни сте! Огромно благодаря. Това се нарича Dream team. Най-уютната къщичка в целия форум си е нашата. Истинско удоволствие е да се намирам на това място с вас. Още веднъж Благодаря. Да си я изпишем с все същата радост и добро настроение, както винаги. Бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover Отивам да се насладя още няколко пъти на красотите на входа.

# 20
Късно вечер е...Време е да се отпуснем , да релаксираме , забавляваме, да се посмеем ...и да сложа 18+.☺❤

Любов като магия

Ах, Керем, Керем ,
за любов си ти роден !
Като гледам твойта баклава,
и оставам с увиснала уста.
А усмивката  ти чаровна ,
ме кара да бъда по-фриволна.
А за банана какво да кажа ?
Само като си помисля ,
как Хандето му се кефи,
и си викам : " Дай, Боже
такава радост на всеки!".

Лека нощ ,чаровници! И розови сънища...Sparkling Heart

# 21
  • Пришълец
https://twitter.com/i/status/1380198991690891274 Kiss Това видео с целувките някой предложи да го сложим отпред. Не се съобразих с желанието, понеже не успях да му намеря място . Ще му се наслаждаваме тук.

Leddel написа продължение към текста на  st_ina и се смея от сърце на историята на Марийка и Жоро, браво момичета Hands Clap

Гости, щях да ти отговарям за гифчетата - зависи през какво устройство си. На мен през едното ми позволява над 5 МБ, от другото , не. Както и предполагаш, трябва да се намали размера на изображението, обикновено е за сметка на качеството доколкото съм забелязала. Ако имаш нужда ще ти кажа на ЛС как става, по лесен начин.
Другият вариант, щом не искаш да си играеш с размера е да копираш адреса на гифчето и да го поставиш тук, в полето за писане. От двата му края слагаш img и /img в скоби. И задаваш предварителен преглед да видиш получило ли се е нещо.

# 22
Здравейте, момичета! Hug
Първо, благодарности към всички, които отделихте от времето си, за да можем да се наслаждаваме на тези красоти Heart
Стра-хот-ни сте, темата е уникална!
Дочетох предната тема, ЧРД, Сани! Здраве, щастие и всичко най! Flowers Cherry Blossom Tada Wine Glass
Банани във фитнеса, банани с пижами, белени, небелени, анаконди, Шарлот и Саманта, май всички сме на по 13 (кой по 2, кой по 3 и повече Stuck Out Tongue Winking Eye) Смях, смях, смях, най-много се забавлявам на отраженията на балони, лампи, очила и т.н., което не ми пречи и аз да се опитам да видя нещо, разбира се Laughing Лудост! Joy Joy Joy
Благодаря ви и за тазвечершното розово хапче, виждам, че днес всички май сме с розови очила, предполагам, че ще сънуваме и розови сънища. Розовото е новото черно Stuck Out Tongue Winking Eye
Аквамарин, страхотно стихотворение, достойно за бъдещата стихосбирка на темата!
Оставям ви един рошко и ви казвам лека!

# 23
  • София
Nature Moon Лека нощ, момичета! Nature Moon

# 24
  • Бургас
БЛАГОДАРЯ
на всички, участвали в сътворяването на тази красота!
БЛАГОДАРЯ, че ви има!
БЛАГОДАРЯ за позитивизма, с който заразявате останалите!
БЛАГОДАРЯ за сплотеността, която витае в темата!
БЛАГОДАРЯ...................................................

# 25
Цитат "От Гости и Аквамарин взех по няколко реда за начало на нашата история. Надявам се не сте против... "
Марги, за мен е удоволствие и чест да дам приноса си за новата тема. Heart
Dessira, благодаря .Heart Беше  ми много забавно и приятно да наредя стихчето " Любов като магия".

Феите и Маргарита

Маргарита, Маргарита ,
бързо свиквай си екипа !
Да умува и твори ,
от късни доби до
ранни зори ,че
нова тема се стяга,
а и шапката нещо
все не става и приляга!
Но накрая както в
приказките често става  ,
вълшебни феи  се явяват
и бедата отстраняват !
Всички тук са  радостни,
доволни и щастливи ,че
уютна къщичка пак са свили !

Май се поувлякох тая вечер , нещо все ме избива на поезия ....
Още веднъж - лека нощ!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 07:17 от akvamarin007

# 26
Прекрасна нова къщичка, момичета!
🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼
                     Съвършенна е!
        Благодаря от сърце на всички ви!

А, вие страхотни момичета ме карате да се смея от сърце, гледам бананите в фруктиерата и мисля да си лягам, че излишни калории в този час не ми се искат.😂😉😂🙂🙃
Ама, на който няма да му се отразят зле, нека си похапне 😂

Един поздрав за Сани/дано да не бъркам/.Извън темата е, затова го слагам в скрит текст.
Скрит текст:

Мики, прелестни са твоите малчугани😊
Алекс, малчо да оздравява 😊
За лека нощ един чаровник😊 БРО, много ви хареса твоето"Мистър чар"

# 27
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Много красиви думи могат да се напишат за новата тема, защото тя наистина е прелестна, очарователна, омайна, вълшебна! Поднасям своите искрени благодарности към всички момичета, които допринесоха за нейното създаване и специално на Марги, която умело е събрала всички предложения, за да сглоби тази завладяваща и предизвикваща завист от пишещите в другите теми момичета тема!  За всички вас:

Дори да не пиша редовно в темата, ви следя изкъсо, гледам и чета много внимателно всичко написано, споделено и сътворено! Както стана ясно, повечето от вас са в училищна/студентска възраст, така че поуките от живота и цялата негова мъдрост са още пред вас! В края на срока/семестъра ще поставям оценки, гледайте и повтаряйте епизодите, затвърдявайте знанията, да няма в края на май преди сезон 2 повтарящи или явяващи се на поправителна сесия! SunglassesBlushGrinning

Шегата настрана, радвам се на вашата неуморност в трудното време на пандемия, неугастващия ви ентусиазъм и творческо вдъхновение! Бъдете все такива - усмихнати, успешни, удивителни! Бъдете щастливи и обичани! HeartHeart EyesKiss

Лека вечер и утре с нови творчески изяви! Nature First Quarter Moon With Face

# 28
  • In the light side of the Moon!
Ухаааа, каква е тази красота, какво е това чудо!
Поздраления за труда ви момичета да сътворите такава прелест. Наистина темата е уникална. Марги и всички взели участие за новата темичка 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Иначе сте луди и това си е то....но ви пожелавам лудостта ви да не угасва!

Успях да ви настигна и за бананите няма да взимам отношение, че те вече се спаружиха аз, докато се разпиша 😂😂😂

Бро, в предната тема беше споменала, че Керем изглежда притеснен на интервюта и че хич не ги харесва, но не е такъв на лайфовете. Така е и аз съм го забелязала това, но за мен обяснението е, че той държи юздите в лайфовете и може да контролира ситуацията, може да прекъсне, може да прескочи въпрос, който не му харесва, може да каже ф%$к...., докато в интервютата е само участник, не водещ и може би това го прави несигурен и изнервен.

Алекс, бързо да оздравява момчето ти 🤗

Момичета, пожелавам ви усмихнат и забавен вторник 🌷

# 29
Момичета, чета Ви с голямо удоволствие. Поради факта, че съм с двумесечна бебе, нямам време за анализи. Обожавам Ви. Новата ни къщичка е прекрасна! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт