Аз съм Жоро, когато ми се умилкват ми викат Жоренце, вървя и си мисля,,Как така се вързах на Марийка и се записах на фитнес.Парите за картата са колкото 2 седмици да си пуша цигарката,а има ли наоколо мадами,да изглеждам по печен и кенче с биричка да надигам. Готина е Мария спор няма,събира очите на половината момчета от 13 години и една трета на по големите.,отворена го раздава,но ако знае аз за каква какичка въздишам.Гледам един филм,и там ГГ са Серкан и Еда ,и двамата са добри ,но Еда,е Еда е блян.Заради неясе научих да лягам рано за да мога тайно да я гледам на таблета.Малко ми се изкриви врата ,че съм го подпрял ниско долу,ако мама или татко влезат да не видят,нека мислят че спя и трябва да слушам само с една слушалка,за да чуя ако някой отвори вратата ,но Тази Еда си заслужава.Работата е там ,че тя се казва Ханде и си има вземане даване с другия ГГ Керем,така че аз само си въздишам и ще трябва да блъскам уредите във фитнеса,та поне Мария да ме хареса.Мечта си е мечта ,ама и аз съм човек искам и ръцете ми да са пълни.Ще види Мария за кой ме има,такива баклавички ще направя,такъв замрежен поглед ще и издокарам,нека и тя разбере че аз съм Жорж,само за Париж ще и говоря.Сега сме на 13 години докато стана на годините на Керем дет всички от бг мама въздишат ,колко такива като Мария ще омая ,пък живот може да ми се отдаде и Ханде да ме види,да трепне и да ме поздрави,и на поздрав бих подскачал.Е хайде да не се мотам,да влизам в залата ,че за мечтите требе и да се попотя......
Всички казваме че сме неплатен отпуск от 2месеца,темата така както Марги и всички други момичета са подготвили предразполага за един ускорен курс заЕда и Серкан ,поглед ,чувства ,желания ,а в междучасияте за отпускане четене на коментари в темата.Трябва да се съсреточим ,толкова прекрасни моменти има с тях,че може и да не ни стигнат тези 2 м.неплатен за повторението.Благодаря на всички които с креативността са сътворили не тема а приказка .

За бананите ще помисля...

Шапки долу за Ханде и Керем, защото няма по-добра актриса за ролята на Еда и по-добър актьор за ролята на Серкан. Благодарение на перфектната им актьорска игра и невижданата им екранна химия сериалът е това, което е. А двойката Еда и Серкан покори сърцата на милиони зрители по цял свят. И моето включително. 
Достойна тема за финал на първи сезон. Благодаря на Марги и Магия за оформлението! Благодаря на момичетата, с които ще изпишем темата, пълнейки я с информация относно любимия ни сериал и любимите ни ХанКер, с шеги и закачки, с градивна критика, с красиви колажи, снимки и гифчета, със съдържание, пълно със смисъл и любов... 
“Почукай на вратата ми” почука, влезе и се настани трайно в сърцата на много и най-различни хора по целия свят. Това, ако не е мерило за успешен сериал, не знам какво е. Пандемията на 2020 година не е Ковид, един турски сериал е - “Sen Çal Kapımı” се казва. Диагнозата е “ханкерофилия”. Лечение няма. Веднъж пристрастиш ли се, за цял живот е. Но има едни хапчета, които помагат - кероин и хандетамин. Двойна доза, всеки ден и изглеждаш почти нормален. Тъй като всички зависими си имат секта, нашата е темата. Всички с нашата диагноза са добре дошли тук. От мен са розовите очила, не забравяйте! 

Отивам да се насладя още няколко пъти на красотите на входа. 

Това видео с целувките някой предложи да го сложим отпред. Не се съобразих с желанието, понеже не успях да му намеря място . Ще му се наслаждаваме тук.

) Смях, смях, смях, най-много се забавлявам на отраженията на балони, лампи, очила и т.н., което не ми пречи и аз да се опитам да видя нещо, разбира се
Лудост!
Лека нощ, момичета!