Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 923
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Сега вече има

# 92
  • Пришълец
...
Налбантова, сега е твой ред да те събираме от пода:
Скрит текст:

Просто прекрасни! Heart Eyes
Тези двамата сигурно завиждат благородно на всички дето ги познават. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 93
  • София
Mi_si,
няма да се излагаме, я! Wink

# 94
# 95
Съвсем скоро очаквам и сърчица Cupid

П.С. "Ако и утре няма снимки има вероятност отново да отложат епизода"

# 96
  • София
Комуникацията им става все по-интересна за феновете. Grinning Чувствам се като стоукър, а винаги съм ги мразила... Grinning

# 97
# 98
Simple Smile след черно - жълто - розово  --------> червено Wink (сърчица чакамммм Wink )

Gift Heart

# 99
  • София
Понеже сис я няма, бро ще ви преведе какво си говорят посредством тези емотикони. Значи - Керем й праща три пъти огън, защото: първият означава “много си секси”, вторият означава “разгорещих се”, третият е за “искаш ли да дойда да те стопля, ако ти е студено”. Тя му връща три цветенца, с които иска да му каже “ще ти дам цветето ми три пъти днес, защото съм в настроение”. Grinning

# 100
След бананите и анакондите ви слагам едно прекрасно Ханде за красота.
Божествена е! Flowers Cherry Blossom

# 101
  • София
Двамката си разменят любовни послания.
Първо Ханде е качила едно сърчице, после Керем е отговорил в стил "огън момиче си" и накрая отново Ханде му дава от нейните любими цветя. Според мен нощта е преминала добре.   

# 102
Бро, много си щедра, три пъти... Ханде де. Цветя къде се "гледат" ? На двора, вкъщи и на терасата... 🤨
Смятам, че много правилно е всичко, което мислим за емотиконите им.

Три цветенца, с по 5 венчелистчета.. Проста математика - 15. Тези са за реклама на Дюрасел, да сменят зайците!

В нашия случай - огънят не значи висока популярност или нещо за нрава на Керем, предполагам е тялото... Ханде топли банани ще яде 🤨

# 103
Здравейте в това дъждовно и мрачно време. В темата ни винаги е слънчево и топло и реших да си почина докато чета. Smile
Тези нашите двамата прикрито(но в никакъв случай за феновете), си се обичат. Отдалече им личи, от инстаграм в този случай. Grinning На Керем му било горещо, на Ханде - романтично. Виждаме накъде отиват нещата. Определено действие в неопределена стая. Joy
И аманим изчезна, сигурно, защото продуцентите са видяли колко бързо я разгадаха феновете и са казали никакво писане на тази дума повече. Grinning

# 104

Общи условия

Активация на акаунт