Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 971
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пришълец
Линде, ами пак гледам, гледам и за мен си е чист фотошоп. Еда и Серкан в сцена от 35 епизод - когато Айдан, Сейфи и Айфер смесиха билките и се хилеха сладко, че и аз с тях. От един момент нататък се смеех без да мога да си обясня защо Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.П. Налбантова ти е отговорила, видях със закъснение.

Хоуп, стискам палци, всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover

# 181
  • Плевен / София
Пожелавам късмет и стискам палци на всички, които имат нужда от това....
Селин си е двулична....следващият епитет е пожелание на всеки....Умираше от любопитство да уведоми пресата за всичко отнасящо се до Еда и просто си вършеше работата, но не и беше "работа"  да спре коментарите относно раздялата между Еда и Серкан...Интереса клати феса....Радвам се, че поне Айдан разбра коя е "истината" за Еда, а и за Селин...
Още един прекрасен момент.Серкан даде колие семеен спомен, за да се смята "готова" Еда за годежа....
Личното ми мнение, че и без него Еда беше много по стилна, като стайлинг, отколкото пиарката....

# 182
Гости, благодаря за преговора 💜 Гледам всичко с голямо удоволствие и доза носталгия.. ⭐

# 183
  • София
Линде, ами пак гледам, гледам и за мен си е чист фотошоп. Еда и Серкан в сцена от 35 епизод - когато Айдан, Сейфи и Айфер смесиха билките и се хилеха сладко, че и аз с тях. От един момент нататък се смеех без да мога да си обясня защо Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.П. Налбантова ти е отговорила, видях със закъснение.

Хоуп, стискам палци, всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover
Марги, ако е така, то наистина им признавам на феновете таланта. Как може да го качат на клип ...

# 184
  • Плевен / София
Гости, благодаря за преговора 💜 Гледам всичко с голямо удоволствие и доза носталгия.. ⭐
На мен също ми е много хубаво...още повече, че сериите до 29 са просто.... Heart Сигурно не всички ще имат време да изгледат сериите отново и това все пак е начин да си припомним откъде тръгнаха и до къде стигнаха Еда и Серкан в пътя си един към друг...
Излишно е да казвам, че и този е един от любимите ми моменти....Браво на Еда...

Правилата на играта!

# 185
  • София
Аз искам да споделя, че си обичам всички серии на нашия сериал - от първата до последната. Да, нашите минаха през тежки и не дотам приятни моменти, но във всеки епизод си имам любими сцени, дори в епизодите с амнезията. За мен винаги е удоволствие да гледам Ханде и Керем и превъплъщенията им в Еда и Серкан. Heart

# 186
Благодаря за новата тема. Прекрасни гифчета сте направили за нея. Докато реша да пиша и вие сте изписали цели 13 страници, поздравявам ви .
С нетърпение очаквам епизода в събота дано не го излъчат наистина в 22,45 както бяха споменали. Но и тогава ще чакам дано края на сезона не свърши с нещо лошо а напротив с много любов за да ни държи в напрежение до лятото.
А има ли информация кога като месец ще започне новия сезон?

# 187
  • Плевен / София
Само заради изражението на Селин си заслужава да погледнете този момент отново...

Трябва да те целуна

и дойде момента да погледнем звездите с една "звезда"

# 188
Ако снимките от вчера са актуални, това трябва да означава, че са му оправили прическата ... нали? Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 15:31 от mi_si

# 189
  • Пришълец
Скрит текст:
На мен също ми е много хубаво...още повече, че сериите до 29 са просто.... Heart Сигурно не всички ще имат време да изгледат сериите отново и това все пак е начин да си припомним откъде тръгнаха и до къде стигнаха Еда и Серкан в пътя си един към друг...
Излишно е да казвам, че и този е един от любимите ми моменти....Браво на Еда...
Правилата на играта!

[/center]
Хубав момент, особено от 3:08 нататък

# 190
  • Плевен / София
Какво се говори на сутринта след годежа...

# 191
Забавно е феновете какво ли не правят за да провокират Ханде и Керем.

Да от 35 епизод е, изрязали са ги и нескопосано и са ги флипнали и са ги сложили на дивана, дори се вижда, че са фотошопнати, а видео от снимки може да се направи и с безплатна програма, не е необходим специален лицензиран софтуер.

Надявам се Ханде и Керем да приемат тези шеги с намешка, имам предвид точно такива фотошопи, какви ли не има .... на Ханде със сем на Керем, на Керем в дома на Ханде, само в гома на Гамзе не бях виждала... но и това видях.
На мен са ми дразнещи само тези при които режат глават на Серенай и слагат тази на Ханде или обратното режат на Мурат и слагат на Керем...

Дано Керем и Ханде не се ядосват, а да приемат с чувство за хумор това творчество - въпреки,че не знам дали може да се нарече творчество... би могло да се възприеме и като подигравка с личния живот.

Изтече първата нелегална снимка от дома на Гамзе!
Обикновено е така, винаги най-близките ти хора ще те предадат    

# 192
  • Плевен / София

Това момиче е страстно!

Логиката на Селин..Еда и Серкан са "сериозни", защото са решили да живеят заедно...а тя е несериозно заедно с Ферит нищо, че живееха в един дом....Логика на на ПР

# 193
mi_si снимките от вчера са от много стара рекллама, от преди 1г., защото излязоха сега и защо са ги крили, никой не знае Joy явно са искали да спасят женската част от населението от инфаркт Joy

# 194
  • Пришълец
Тъкмо навреме, Кукличке, чаках ти или Супер Катето да дойдете да доуточните, че вие сте по тази част Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт