Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
"Приятелки"  поглед Heart Eyes

# 241
Влизаме в топ 5, но резултатът ми се виждам малко. Thinking

# 242
  • Плевен / София
Аз това не го мога....А вие

Оф...този озет много дълъг ми се вижда....

# 243
Бразилките се кефят, защото си мислят, че това е скрит поздрав за тях Wink

Gift Heart

П.С.
Една седмица ни няма и Фокс вече не е толкова толерантен, колкото беше: От Туитър и Тик-Ток
С гугъл - преводач
"Сигурните сезони на Son Yaz и Yasak Elma вече не са толкова сигурни. Ще се чакат текущи данни през следващите седмици, но последните резултати не са много обнадеждаващи от различните агенции. Очаква се през следващата седмица Фокс да е на задна позиция в класацията на Сомера и това доста изнервя ръководството. В соц. рейтинг също има драстичен спад, конкуренти канали тази седмица водят с доста голяма преднина"

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 20:43 от mi_si

# 244
Настроението в темата е  "🔥🔥🔥" . От толкова гледане на Керем по цял ден вече  се побърквам  -  в мен остава чувството ,че Керем го познавам от детските си години и тия дни трябва да му звънна да се чуем 🤣

# 245
  • София
Това е Керем, когато срещне на живо бг-мамите. Ей тази прасковка най-горе вдясно е Налбантова, колкото и да се дърпа. Grinning

Добре. Това неговите пръсти ли са?? Честно ли?!

Челюстта, бедрата и пръстите на ръцете са трите ми фетиша що се отнася до мъж... Край. Милото изгоря! Де да знаеше и Керем за моето съществуване. Grinning И Ханде да не беше фактор... Grinning Grinning

Отивам да си сипя една чаша вино, да се успокоя малко. Sweat Smile

# 246
  • Плевен / София
Скрит текст:
Бразилките се кефят, защото си мислят, че това е скрит поздрав за тях Wink

Gift Heart

П.С.
Една седмица ни няма и Фокс вече не е толкова толерантен, колкото беше: От Туитър и Тик-Ток
С гугъл - преводач
"Сигурните сезони на Son Yaz и Yasak Elma вече не са толкова сигурни. Ще се чакат текущи данни през следващите седмици, но последните резултати не са много обнадеждаващи от различните агенции. Очаква се през следващата седмица Фокс да е на задна позиция в класацията на Сомера и това доста изнервя ръководството. В соц. рейтинг също има драстичен спад, конкуренти канали тази седмица водят с доста голяма преднина"
Ще има, след като нямаше серия...Да видят колко престиж им носят сериалите с "висок" рейтинг...

# 247
# 248
Имате ли проблеми със сайта? Днес цял ден едва едва ми зареждат изображенията, които поствате. По 20 минути качвам една снимка. И не е от интернет връзката. Та измъчи ме сайта днес.

Утре нови снимки от Nocturne.  Flowers Cherry Blossom

Nocturne
@nocturnestyle
·
14.04
Wait what? 3 photos in 1 day? And it’s tomorrow?!

# 249
Рекламата е много свежа, забавна.

Клипчето от лайфа.. Керем ми се стори уморен.
Добре, че Ханде и Бедо се появиха и той се развесели, и дори се закачаше с Б2 (Бедо и Беко или там както се казват) Sweat Smile
Т.е. не е тъжен просто е уморен - той яде ли спи ли...?

Керем все е буден, в 3 сутринта отговаря на туитове... не знам дали спазва ограниченията по време на Рамадана. Но изглежда уморен.

Надявам се, че епизодът в събота няма да завърши с драма.Hands Pray

Видях опция сватба и се надявам да имаме сватба.

# 250
  • София
Дори да има сватба, епизодът ще завърши драматично, сигурна съм - трябва им кукичка, с която да държат феновете до старта на новия сезон. То е ясно, че главният няма да умре, затова очаквам нещо неочаквано. Някакъв голям обрат. Да не се окаже само, че отново надценявам сценаристите ни. Grinning

# 251
  • София
Рекламата е много свежа, забавна.

Клипчето от лайфа.. Керем ми се стори уморен.
Добре, че Ханде и Бедо се появиха и той се развесели, и дори се закачаше с Б2 (Бедо и Беко или там както се казват) Sweat Smile
Т.е. не е тъжен просто е уморен - той яде ли спи ли...?

Керем все е буден, в 3 сутринта отговаря на туитове... не знам дали спазва ограниченията по време на Рамадана. Но изглежда уморен.

Надявам се, че епизодът в събота няма да завърши с драма.Hands Pray

Видях опция сватба и се надявам да имаме сватба.

Явно не отчитате и факта, че Керем има и нощно дежурство. Работи момчето на пълни обороти. 

# 252
Привет, прекрасни момичета! 🥰
Гости, благодаря ти много за преговора, който правиш, толкова любими моменти си припомних, гледам някои клипчета по няколко пъти.
Рекламата на Керем е бомба 💥, много свежа и лятна.
Ах, този Керем....., може ли да е толкова покоряващ, уж нищо не прави, стои един такъв небрежен, рошав, говори нещо, тананика си, стиска челюст, гледа си просто, усмихва се, а само как въздейства 🙃
Ах, този поглед 🙂🙃🙂

# 253
Пиша това, което прочетох при рускини и араби. Веднага след епизод 39 Керем и Ханде, заедно със семейството на Гамзе  заминават за Малдивите /или Бали/. Още в края на март са избрали тази дестинация. Затова снимали и Мави за паспорт. Аз лично ще се радвам ако е така. Ако някои от вас имат път натам или  са в тяхната посока, да не забравят да ги фотнат само за bg-mamma. Аз за съжаления съм в друга посока.

Тез сладури могат да бъдат и дегизирани. Ориентирайте се по семейството на Гамзе. /в последно време Керем непрекъсната харесва снимки на балдъзата и зетя/ Има нещо гнило в Дания, има...и това не е Селин.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 22:18 от st_ina

# 254
Идваааам. Малко напрегнат ден ми беше, но като видях Керем в тази реклама и се отпуснах. Ако имах вино, и аз щях да си сипя! Ама на този мъж всичко му отива, жълто, оранжево, синьо. Уникален е, уникален! Ако не беше с Ханде, щях да ходя в същия фитнес със студения чай от рекламата. Joy
Ще се включа и аз в търсенето на мъжа и чая. Не бих пропуснала възможност. Grinning
Така влюбено я гледа, аз викам крият се, глупости, няма прикритие за любовта. Дано да е истина и това с Малдивите. Много са ми сладки заедно. Heart Eyes
То ние правихме социалния рейтинг във Фокс. Другите не са много по тези неща, те само се оплакват, че ни побутвали. Така че друго нямаше как да очакват. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт