Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

 • 18 284
 • 348
 •   1
Отговори
# 315
 • Мнения: 179Е,Назмие отново развали един от най-хубавите моменти.Не, че съм изненадана ,но как тъй изведнъж ни изтипоса майката на момчетата.И отново Зия развали магията на двамата с виковете си.Само от вида на майката е ясно,че е голямо зло.Двете със Зухал ще дойдат в повече на Яман,но се надявам бързо да се справи с тях.

Този мъж от желязо ли е ,що ли?Вече цяла година чака Сехер и тази нощ,когато всичко беше готово нашето момиче  пак се дръпна.Яман и обеща,че няма да я докосва и притиска до момента в който тя реши сама ,че иска да бъде с него!Рейтингът мръдна .Върна се на нивото от по-предните седмици!А Съла и Халил са на четвърто място сред най-обсъжданите и популярни актьори в социалните мрежи,както и сериалът е на осмо място.Пухчо!!!Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 00:47 от Keski1821

# 316
 • Мнения: 1 125
Тя Сехер незнам за кога чака от кога все се дърпа накрая ще вземе да загуби Яман от толкова много дърпане.

# 317
 • Мнения: 179

Започна се!Поредната пепелянка в конака!Малко ни беше с Икбал и Зухал,сега и тази!От пръв поглед си личи колко лошо същество е майка им.Въобще не я вълнуват децата и.Иска да се настани в имението и да вземе колкото успее.Яман трудно ще заблуди,но Зия  ще го манипулира жестоко.Наивната Сехер,дето е нямала майка на сто процента ще я приеме и ще се мъчи да смекчи Яман да я приеме в имението.
Много ми е интересна връзката между майката и баба Ариф.Какъв всъщност е той за всички,защото Яман и Али често го посещават,но към Зия е безразличен.В днешния епизод виждаме и връзката с майката.Явно емоцията относно нея е много силна,защото Ариф получи инфаркт след посещението и и умира.

# 318
 • Мнения: 179
Добра вечер в утихналата тема за Наследството!Много трудни и тежки епизоди ни очакват.След седмица романтика се задава дългото и тежко присъствие на злата и безчувствена майка.Въобще не и пука за децата и целта и е богатството на Яман.Готова е да потъпче всички и да се намести в имението.Естествено вратите ще и отвори болният мозък на Зия и наивната до глупост Сехер.Дано не ги унищожи ,а Яман и надявам се с Али да я спрат.Мисля си,че дори и да не знаят ,че са братя със смъртта на Ариф се сближават.Ще си помагат,ще ги свързва спомена за баба Ариф,а и ще се търсят, за съвет в тежки моменти защото ги е поучавал все Ариф.
Моля се Сехер да е неотлъчно до Яман и бързо да осъзнае каква змия е майката.

Съжалих Яман,толкова труден живот ,заради тази жена,а сега когато е защил брат си и е създал семейство разрушителката се завръща.

В началото на сериала чувствах,че наследството е Юсуф,но сега вече съм убедена,че наследството е унищоженият живот на Яман и братята му от майката,унищоженото семейство оказало влияние на живота му до появата на Сехер.Сега когато беше на път да преодолее раните нанесени от изоставилата ги майка,тя се завръща и го потопи отново в онова минало.Колко ли серии ще ни мъчи болният мозък на Назмие.Дано не ни е подготвила лош край за главните герои.В сериала вече са унищожени почти всички положителни и мъдри персонажи-Кираз,чичо Осман,мамаНадире,Ариф баба.Селим от добро момче стана похитител и изнасилвач.Сехер от добро момиче стана убийца на любимият си мъж.Накъде води сериала Назмие?
Във  форумите от доста страни коментират,че появата на тази майка е напълно излишно.Всички искат развитие на семейните отношения и любовта на Сехер и Яман,Юсуф .

Ох,толкова искам двамата братя и двете приятелки да се справят с тая проклетия майката.Дори забравих за Зухал.Шокира ме факта,че Али е брат на Яман и Зия от същите майка и баща.Когато любовникът и научава ,че е забегнала бременна от къщата я изоставя ,а тя родила Али го оставя при Осман.Халил и Халил!

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 22:04 от Keski1821

# 319
 • Мнения: 1 125
Надявам се Назмие да се вслуша в коментарите на феновете и бързо да разкара майката, достатъчна е Зухал.
А и дотолкова мното серии любовните отношения на Сехер и Яман са малко. Трябва повече да се развият. А и Али с полицейската също.
Надявам се епизодите да се развият в тази посока романтичните отношения на двете двойки. А и Яман и Али дано се сближат и станат приятели
От сега


Малко Релакс


# 320
 • Мнения: 179Здравейте,момичета!!!

Обхваща ме отново бяс към Назмие ханъм!Имам чувството,че тая сценаристка издевателства над зрителите, като пише сценария точно на обратно и ни наказва и злорадства ,че ни е наказала за това,че не харесваме сценария и я критикуваме.Злобна жена е в това се убедиха всички зрители и се молят да и се счупи писалката и да я сменат с нов сценарист.За съжаление това няма да се случи,щото тя е продуцент и собственик на Карамел .

Зия,Зия,Зия,винаги той е причината да извади Яман от нормалното и да го накара да постъпва срещу себе си и принципите си,за да го защити.Идва ми в повече,че отново ще се влошат отношенията между Яман и Сехер ,заради желанието на Зия майката да дойде в имението.Луд,луд,ама и той взе да вади зъби срещу Яман.Какво е направил той,че има и претенции.От дете ,че и до момента Яман го обгрижва,пази и защитава.Съществува си Зия в комфорта създаден от Яман и лудостта му ми идва все в повече.

Али комсер все повече заприличва на брат си когато е ядосан и гневен.Вместо да обединят двамата братя те ги отдалечиха всеки с проблемите си.Али ще търси Дойгу-Яман ще се бори с майката.
Зухал  май ще ни се види цвете в сравнение с майката злобарка,алчна за парите на сина си.Много противен образ е тази майка.Може би,защото ми е трудно да приема,че една майка може да постъпи така с четирите си деца и след двадесет и пет години де си появи от нищото с претенции за парите на Яман.Отвратителен образ!Във форумите от няколко дни се коментира,че Съла и Халил ще напуснат сериала и няма да участват в трети сезон.Главни герои ще са Али и Дойгу или Назмие ще вкара други.Всички са категорични ,че щом премахва героите от първи сезон и ги подменя с нови ,но все отрицателни то Еманет сценария се е изчерпал и по-добре да приключи с втори сезон.Категорични са че Съла и Халил задържат зрителите с прекрасната си игра и щом те напуснат сериалът е приключил за зрителите.Още от сега с появата на майката много от зрителите пишат,че спират да гледат,защото отново ни заливат със зло,насилие и убийства.Вместо да развият отношенията и любовта на Сехер,Яман и Юсуф те отново ни захвърлят в мрачни интриги.Рейтингът все повече пропада,но май на Канал 7 и Карамел не им пука!

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 00:44 от Keski1821

# 321
 • Мнения: 1 125
Да вземе Назмие да помисли малко. Да спре да съчинява само гадости в този сериал. Да обърни повечко внимание на отношенията но Яман и Сехер.  В 1 сезон повече ги даваха заедно,  прехвърчащи искри. А сега едно голямо нищо. Само тъпотии   глупости но не е и романтика.
Тая майка и като къде се взе, да трови Яман. Дано Яман този път ве се подведе по Сехер и да вкара в конака майката  стига ни Зухал.
А Али и полицайката него разбирам.
Тъкмо Яман и Али се гледат вече с други очи и пак ги разделиха всеки със своите проблеми.
Дано няма 2 сезон, то ве остана какво за да дава и е къде няма Съла и Халил никой няма да го гледам.Нека се развие 2 сезон с хубави моменти и за има погребан завършек на сериала.


Защото ще го сподели съдбата като Назови ме по име като махнаха главните в 3 сезон.

Да видим днес с какво ще ни изненада Назмие


Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:41 от azisiq

# 322
 • Мнения: 179

Иска  ми се и Яман да е толкова безкомпромисен като Али.Превъртя тоя човек и ясно показваше,че на мига ще ги убие ,ако не получи отговори за комисарката.Браво, Али бей така трябва.

В първи сезон Зия ме дразнеше с премълчаването на истината за убийството на Кевсер и опита на Икбал да убие Сехер,нооооо сега ,сега прекали с тая аннем,дето 25 години не се е сетила за тях.Голямо търпение има Яман.Брат му е,но Зия прекали с виковете и истериите , с тона и отношението  си към Яман!Хареса ми Сехер на финала на епизода!Дано си тръгне и не вземе тоя фалшив документ за болестта на майката!
Че каквато е наивна и милозлива веднага ще налапа въдицата.

Фрагмана е супер,стига да не е подвеждащ.В тези епизоди казваха,че ще има първа брачна нощ,но не виждам как ще се случи.

# 323
 • Мнения: 4 960
Назмие-то може и 100 сезона да направи като сменя актьори ,които да преживяват една и съща  история -като бившите герои
С усещането съм ,че с Али комсерим и Дуйгу  ще гледаме историята на Яман и Сехер . Започна с отвличане и......
Достатъчно е ,че епизодите са пълни с ретроспекции......лесно ,нали ?

# 324
 • Мнения: 1 125
Съла е спечелила награда "Най-добра актриса". Да й е честито!
 Надявам се Назмие въпреки всичко да ни изненада. Какво се случи в днешния епизод не успях да го гледам? Имаше ли брачна нощ?

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 15:06 от azisiq

# 325
 • Мнения: 179Просто не ми се коментира.Връщат ни отново в моментите,когато Сехер ще върши тайно от Яман неща ,за които после ще съжалява ,че не му е споделила,а Яман ще оправя кашата.Доверието пак е нарушено.Джанан ще влезе в имението благодарение на Зия и Сехер ,която ще накара Яман да отстъпи.Пишат,че майката ще ги докара до развод с интригите си.

Във форумите са бесни на Назмие за тъпия сценарий.Една от зрителките беше засякла за последния епизод 7 сцени с Али и Дойгу,5 сцени с Яман и Сехер,3 сцени с Джанан,1 с тейзе Султан и майката на Дойгу.Никакво развитие за цяла серия.Все повече време за Али и Дойгу сякаш те стават главни герои ,както се коментира за третия сезон.Не харесват играта на актрисата играеща Дойгу-неестествена е.Не харесват и актрисата играеща майката на Яман.

Дори вече и туркините обичащи драмата не искат и не гледат сериала ,а само трейлърите.Дори вече и заради Халил,когото обожават не искат да гледат,а и рейтинга го потвърждава.Съла с мениджъра си на награждаването за най-добра актриса на Турция!# 326
 • Мнения: 1 125
Загуби се главния фокус между Яман, Сехер и Юсуф. Всичко се насочи към появата на майката, преди това змията Зухал, но никакви любовни взаимоотношения между главните герои. Ако продължава така Назмия хората няма да искат вече и фраговете да гледат. Много ме е яд защото сериала отиде в съвсем друга посока, на интриги, змии, лъжи, на всичко друго но не и на хубави и романтични моменти.
Да вземе Назмие да гледа форумите какво се пише и да се вземе в ръце, защото такъв хубав сериал ще го развали.

Съла с фенове от награждаването й.


# 327
 • Мнения: 4 960
Яман пак ще е  на  колене от това обкръжение

# 328
 • Мнения: 179
Добра вечер!!!

azisiq ,права си!Днес четох в един от форумите,че първи епизод е гледан от 7 800 000 зрители ,а 235 епизод от 411 000 зрители.Тотален срив.Пишат,че е имало напрежение между Канал 7 и продуцентската къща Карамел,която е собственост на Назмие,която явно не желае да промени сценария както искат зрителите,а те са тези,които определят рейтинга..Вероятно поради ниския рейтинг ще го приключат с втори сезон.
Говорят  ,че Съла ще напусне ,защото не издържат на този сценарий безмислен без развитие и пълен само с лоши персонажи.Думите,които каза на Яман преди да тръгнат за погребението на Ариф ме стреснаха.Искам един ден ,ако нещо се случи с мен ти да ме съпроводиш в последния ми път ,и както ми е спокойно когато държа ръцете ти,така ще съм спокойна и в земята където ще ме положиш с ръцете си.Назмие ни води към убийството на някой от главните герои,което ще е тотален провал на сериала.Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 23:27 от Keski1821

# 329
 • Мнения: 17
здравейте момичета каде мога да го гледам серияла заинтригува ме

Общи условия

Активация на акаунт