Нашите цветя - обща тема 8

• 35 593
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Бисе, ех че красота, това е анемоне хепатика Two Hearts Много я харесвам, и не навсякъде се среща, аз досега не съм виждала в природата. А в моята градинка нямам условия за нея, иначе бих си я засадила.

# 241
  • София
vannq88,малко непоискан съвет Flushed,но да си кажа.На копривките като пораснат ще им бъде тясно по 3 в саксия.

# 242
Бисе, много се радвам, че се разписа в темата Simple Smile, липсваше!
Повода е много хубав, да ти е жив и здрав мъжа - много усмивки и настроение ви желая, и Heart!

# 243
  • Бургас
Бисе,здрав и успешен да е  мъж ти!
Честит юбилей!

Много нежни цветчета! Не съм ги виждала!
Но аз и по горите не ходя!

# 244
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Най-вероятно лаишки въпрос за по-опитните, но възможно ли е, кралско мушкато да мирише силно на тамян?
Прочиствах ги днес (не им е добре вътре, но навън при нас е студено) и ароматът се усеща в стаята (по ръцете ми - още по-силно).
За вкъщи са нови растения, купени преди около седмица. Определено ме изненада миризмата.

листата всички мушкати миришат. и индришетата, кралските, и минитата също.
всички те са от семейство здравецови и имат специфична миризма. по-силна или по-слаба, но я имат.
може да ти се струва, че е тамян, но не е.

# 245
Черпя ви с малко диви цветя

# 246
Здравейте, за първи път пиша те, затова се извинявам ако не съм попаднала на правилното място. Значи очаквам от Гърция две саксии с мушкато. От онези с големите цветове. Винаги съм претърпявала  провал с отглеждането. На коя тераса ще им е по добре? Имам североизточна и западна. Всеки ден ли да поливам?
Кога да ги размножавам? Зимата ако вкарам в апартамента, ОК ли е?
Извинявам се, ако не съм попитала на правилното място или ако сте коментирали.

# 247
vannq88,малко непоискан съвет Flushed,но да си кажа.На копривките като пораснат ще им бъде тясно по 3 в саксия.

Да досетих се но вече бях ги насяла. Смятам да ги орязвам и вкоренявам, по нататък ще ги размножа.

# 248
# 249
  • Бургас
Олеее,разкошни са Флокс!
Весели и греещи цветенца!

Аз още не съм си взела петунии. Какво ли чакам,не знам!

# 250
Момичета, моля за малко помощ. Напоследък много често попадам на цветя, на които корените им са увити в тези хартии

Знам, че трябва да се махат при пресажда ето у дома, но са сложени толкова навътре, имам чувство, че ще съсипя растението. Дайте съвет какво и как да правя

# 251
Карзче, и аз не съм купила, чакаме да се стопли и да има слънце Simple Smile!
Флокс, страхотни теменужки, много настроение създават Simple Smile!

# 252
Красиви са ви цветята. Но много моля да разбера на коя тераса да поставя така чаканите мушката.
Не съм голяма цветарка, но да се похваля със завъдено авокадо

# 253
  • Бургас
Лилипут,мушките искат слънце,много слънце!

Нати,преди малко се наслаждавах на твой пост в друга тема. Разкошни цветя имаш,пак ти го казвам! И онова мушкатце,розовкото с цикламените капки,....оххх,много е кипро!

Буба,аз тези ,,чорапки,, ги премахвам доколкото мога.

# 254
Карзче, те са много навътре. Страх ме е да не съсипя корените, които и без това са здраво оплетени. Чудя се ако потопя във вода, за да ги освободя по-лесно, дали рискувам да ги удавя?

Общи условия

Активация на акаунт