Седмокласници 2020/2021 - Тема 11

• 31 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Otimerk , какви са тези цигари тип ice?
Не съм чувала някой да пуши от класа им, но синковецът не е много по споделянето, та не съм сигурна.

Правя проучване относно окосмяването на момчетата Grin Вашите  бръснат ли вече мустаци, мишници...? При нас май ще се започва вече, трудно удържам положението. Даже купих машинка да е в готовност.

# 121
  • София
Otimerk , какви са тези цигари тип ice?
Не съм чувала някой да пуши от класа им, но синковецът не е много по споделянето, та не съм сигурна
Аз си го взех, но като четох мненията за него направо го хвърлих.

# 122
  • София
Здравейте! Вчера синът ми сподели, че момче от неговия клас е отишло да се купи енергийна напитка - останало изненадано, че същата продавачка не му позволила да я вземе. Явно забележката ми е дала резултат, дори и за един ден да е - доволна съм. Връщам се да ви дочета.

# 123
  • Варна
Правя проучване относно окосмяването на момчетата Grin Вашите  бръснат ли вече мустаци, мишници...? При нас май ще се започва вече, трудно удържам положението. Даже купих машинка да е в готовност.
Моят син отскоро има мъх над горната устна. Друго окосмяване почти не, по краката по-скоро му потъмняха космите. Но наближава моментът и трябва да се ограмотя какво да му взема. Баща му се бръснеше с пяна и самобръсначка, а дядо му ползва ел. машинка. Не знам кое ще предпочете. Момчето на кръстниците започна с депилатоар за лице, отскоро се бръсне май, ама е година и половина по-голям.

# 124

лично аз бих затворила в запетайки "или част от него", но аз съм антична и помня стари правила.

Wink "лаФка" е фирма (май фалирала), магазинчетата са "лавки"
И според преантичните правила пред “или” се поставя запетая само в случай на повторна и последваща употреба и не важи правилото за отделяне на обособена част.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 10:48 от Tsugumi_

# 125
  • София
Наборката и аз скоро мисля да я записвам за крака и мишници за кола маска. Има голям мерак и тя това лято да е почистена вече, че нейните косми са доста тъмни.

# 126
  • София
Синът ми използва тример за тяло. Миналата седмица използва и такъв, за лице - имал мустак, къде го видя като е толкова рус и бял - не знам Joy. Но чинно си мина над горната устна.

# 127
40 страници наведнъж прочетох:) благодаря за новата тема:)
Ще се радвам ако мерките отпаднат и за училищата и най-после се върнем към нормалния ритъм на живот...

# 128
  • София
catty_m права си, изказах хипотеза, а не абсолютна истина.
Мислех, че е ясно, сега като гледам кофти съм го написала.
Факт е, че толкова много заповеди и правила се променят през два часа, че не си правя труда да ги следя, докато не ми потрябват. А когато ми притрябват с изненада откривам, какво е сътворено.

# 129
  • В светлината на слънцето
Моят се бръсне от повече от година. Имаше си ясно изразен мустак и наченки на брада, та не издържа. Станал е спец по поддържането. Отделно и тример за вежди ползва, че има събиране над носа.
В този ред на мисли да си кажа - нали знаете, че епилатори, тримери и депилаторни кремове унищожават космите от корен и след време те просто спират да излизат. Да не се окажат на по-късен етап с грозно оредяла брада или мустак момчетата. Самобръсначка и машинка са най-добре. При моят тримерът за вежди се налага, защото наистина не е естетично и е за окончателно премахване. За крака и ръце кремовете са ок, ако не смятат да завъждат мъжествени космалаци.

# 130
lulumba излизат ли пъпки след тримера за веждите и не се ли сгъстяват, това не е ли като бръснене
аз пробвах няколко пъти с ленти за епилация , че му са сключени веждите, но много пъпки му излизат точно там

# 131
lulumba , не мисля, че тримерът води до трайно намаляване на космите. Даже напротив - та това си е на практика подстригване.  Затова си мисля този, който купих /One blade на Philips/  да го ползва за мустаците, а с приставка гребенче да скъсява до минимум космите под мишниците. Даже се чудя там дали да не го светкам с фотоепилатора.

# 132
  • София
mama irinka, аз исках за знам кога може да се приложи лазер/заради дъщеря ми/, защото аз съм много доволна. Казаха ми, че може след 18-тата година, защото можело да се пообъркат хормоните. Фотоепилаторът май е на същия принцип, не съм сигурна.

# 133
Набора си бръсне под мишниците повече от година. Той тренира плуване и го било срам с косми. Мъха над горната устна го махна скоро с машинка, защото го бъзикали.

# 134
  • На морето!
И моят син се бръсне. Той също тренира плуване и преди големите състезания махат всички косми като превенция за схващания и пр.
Мустачките също бръсне, това си е негово решение, от само се искаше да купя машинка и самобръсначка.

Общи условия

Активация на акаунт