Поканете пролетта у дома с English Home! Спечелете ваучер за 50 лв.

• 10 558
  • 455
  •   1
Отговори
# 360
# 361
# 362
Тази вечер реших да направя поръчка през сайта, като исках да е с наложен платеж. Но за да е с НП от сайта искат смс потвърждение. Нужно е да се изпрати код на моб. номер, за да се въведе за определено време. До тук добре. И започна голямото чакане да получа код. Няколко пъти се опитвах да получа такъв, защото постоянно времето за въвеждане изтичаше. Изведнъж получих кодовете накуп, когато вече не ми трябваха. В крайна сметка поръчах, това което ми трябваше от другаде. Кофти реклама и IT специалисти.

Благодаря че сподели.
Значи не е оправено нищо. Няма и да се оправи.
Че се чудех и аз дали все пак да не пусна пак поръчка.

# 363
Аз поръчах на 22ри и платих с карта. Не съм поръчвала досега от сайта и се чудя по принцип за колко време идва поръчката. Статусът на поръчката е одобрен

# 364
# 365
# 366
# 367
# 368
https://www.englishhome.bg/king-size-pamuchen-245x330-cm-cherno-bialo/

https://www.englishhome.bg/romantic-stripe-metal-fener-21x135x32-gold/

Много ми е трудно да избера само 2 неща..
Мисля,че идеално ще паснат на домът ни,който обзавеждаме в момента Simple Smile

# 369
# 370
Тази вечер реших да направя поръчка през сайта, като исках да е с наложен платеж. Но за да е с НП от сайта искат смс потвърждение. Нужно е да се изпрати код на моб. номер, за да се въведе за определено време. До тук добре. И започна голямото чакане да получа код. Няколко пъти се опитвах да получа такъв, защото постоянно времето за въвеждане изтичаше. Изведнъж получих кодовете накуп, когато вече не ми трябваха. В крайна сметка поръчах, това което ми трябваше от другаде. Кофти реклама и IT специалисти.

Благодаря че сподели.
Аз рискувах и пуснах. Плащането мина нормално. Сега в профила са 2 поръчки, първата е изпратена, втората е одобрена.

# 371
# 372
# 373
# 374
  • Стара Загора

Благодаря че сподели.
Аз рискувах и пуснах. Плащането мина нормално. Сега в профила са 2 поръчки, първата е изпратена, втората е одобрена.

Първоначално и аз исках да платя с карта, но като прочетох коментарите на много дами реших да е с наложен платеж. Уви и така не стана. Smile

Общи условия

Активация на акаунт