iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 121

• 45 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • На черешатааа
Скрит текст:
Flowers Hibiscus denis Благодаря. Христос Воскресе! Светли празници ! Аз съм го пила по твоя препоръка, но на друга марка и бях супер доволна  за тен. Може ли съвет за тези колагени:
https://www.iherb.com/pr/Dr-Axe-Ancient-Nutrition-Bone-Broth-Col … 4-lbs-517-g/73160
https://www.iherb.com/pr/Solumeve-Radiant-Beauty-Grass-Fed-Colla … 16-oz-454-g/97423 , кой от двата е по-добрия. Искам да взема на майка ми за ставите
За Акая - ако въпросът е за Madre Labs - не се предлага вече. Питах ги - отговорът беше, че не можели да намерят суровина на добро качество и на цена, която да не оскъпява крайният продукт...т.е не им е изгодно да го предлагат.
И аз много го харесвах- на супер цена беше, особено последните бройки, които разпродаваха... ако не бъркам имаше и такива с изтичащ срок или дори изтекъл вече, но продукта си беше свеж и годен за консумация.
Лично аз съм доволна, че Iherb ( след дългогодишни молби, за което благодаря на някои момичета Hug , които много помогнаха, това да се случи) поне осигуриха малката опаковка, (която е на цена под 30лв. и в дози за около 40 дни, което е достатъчно за прием за тен - оптималния минимум) - преди се предлагаше само 227 g
Както и да е.
За Колагена - на Dr. Axe е костен бульон, а на Solumeve е хидролизиран колаген. Ако въпросът е, кой по-добре ще се усвои - на Solumeve, защото при костния бульон - колагена е голяма молекула и първо тялото трябва да го разгради на АК и от тези АК, да синтезира колаген, докато с хидролизирания се приемат наготово АК/пептиди.
На теория звучи лесно и добре - тялото ще разгради и синтезира отново, но не се случва толкова лесно и не е сигурно, че това ще се случи, защото за синтеза на колаген трябва да са налични всички АК в определено %-но съотношение, една да липсва, или да е малко като кол-во, този синтез е труден или невъзможен Simple Smile
Като състав - на Dr. Axe е по-подходящ за стави, защото в продукта на Solumeve са добавили ПроБ, антиоксиданти,  които имат повече ползи за кожа, коса, нокти ... както са и посочили.
https://www.iherb.com/pr/Vital-Proteins-Collagen-Peptides-Unflav … 10-oz-284-g/71355
https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Grass-Fed-Collagen-Pepti … 87-oz-280-g/86687
https://www.iherb.com/pr/Zint-Grass-Fed-Beef-Collagen-Hydrolyzed … 10-oz-283-g/71744
https://www.iherb.com/pr/Universal-Nutrition-Collagen-Unflavored … -6-oz-300-g/84767 ако се приема по 2чл ( 10 грама) е добър избор
https://www.iherb.com/pr/Lake-Avenue-Nutrition-Hydrolyzed-Collag … 1-lb-460-g/101718

За Total Veggie Joint - става, но дозата е ниска, трябва да се приемат поне 4капс./дн. Този продукт е за вегани или такива, които имат проблем с приема на нерастителен глюкозамин, който създава стомашен дискомфорт, което пък се случва при хора, които го приемат постоянно, от много години. Иначе, като кач-во е много хубав продукт.
По принцип, веган-глюкозамин формулите са по-скъпи продукти... те затова и производителите посочват по-ниски дози, за да се получи една добра цифра като брой дози Simple Smile.
За ябълковия оцет - ако е част от някаква програма, като  определен режим на хранене, спорт, други добавки..., може и да помогне.
Има повече ползи при висок холестерол и триглицериди, ИР, ЗДиабет,  като антиоксидант и т.н.
ПП. Линковете не се отварят. На Natural Factors е хубав. На Enzymedica - също
На Purely Inspired е с кафе - става. На Dynamic Health Laboratories - трябва да е без мед, напр. този:
https://www.iherb.com/pr/Dynamic-Health-Laboratories-Organic-Raw … l-oz-473-ml/85639
denis Благодаря ти Flowers Hibiscus . Да точно за madre-labs става дума, по твоя препоръка го пих няколко години и бях доволна. Да, за жалост не се предлага. Ще взема другия . Благодаря за преполъката за колаген. Спрях се на https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Grass-Fed-Collagen-Pepti … 75-oz-560-g/86837 за мам. По 1 лъжичка във вода ли да и давам, вечер преди сън, че сутрин пие кафе преди работа и незнам дали е ок?             
 P.S- блондинско допълване и малко смех Satisfied Аз от няколко години пак от тук взето инфото пия на Zint  Collagen-а , като редувам с някой друг, но така и не съм догледала, че е за стави, и чакам да ми се опне бръчката и да ми грейне кожата, а то не та не. И си викам, брейй голям недостиг имам, голяма липса, щом  на тях няма видим ефект, отива на други места Rolling Eyes  Relaxed Laughing

# 196
  • София
denis Благодаря ти Flowers Hibiscus . Да точно за madre-labs става дума, по твоя препоръка го пих няколко години и
Скрит текст:
бях доволна. Да, за жалост не се предлага. Ще взема другия . Благодаря за преполъката за колаген. Спрях се на https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Grass-Fed-Collagen-Pepti … 75-oz-560-g/86837 за мам. По 1 лъжичка във вода ли да и давам, вечер преди сън, че сутрин пие кафе преди работа и незнам дали е ок?             
 P.S- блондинско допълване и малко смех Satisfied Аз от няколко години пак от тук взето инфото пия на Zint  Collagen-а , като редувам с някой друг, но така и не съм догледала, че е за стави, и чакам да ми се опне бръчката и да ми грейне кожата, а то не та не. И си викам, брейй голям недостиг имам, голяма липса, щом  на тях няма видим ефект, отива на други места Rolling Eyes  Relaxed Laughing
Изборът ти е много добър - този колаген е чист и много добро кач-во.
Може да приема по 1/2 (половин) мерителна лъжичка - тя е доста голяма, респ. и дозата, а на синтеза на колаген му трябва време и предимно оптимална доза, като 10 грама на ден, си е супер доза.
Ако кафето е чисто - няма проблем да си го изпие (30-40 мин.) преди колагена. Колагенът се приема с вода, със стайна Т., да не е много студена, за да се разтвори по-лесно и бързо, и да не е много топла, за да не се наруши структурата на колагена.
Колагенът на Zint е много хубав, чист и добро кач-во - може да се ползва дори при бременност и кърмене. Подходящ е както за костната с-ма, така и за коса, кожа и нокти.
Ако не виждаш ефект от колагена, причините може да са:
- ниска/недостатъчна дневна доза
- неправилен прием
- ако си на по-стриктна диета или на НВ-МВХранене, където се приема малко протеин ... тогава тялото губи собствен колаген  и приема на добавка протеин/колаген, компенсира загубите ... колагена ще отиде там, където е най-спешно...
- не приемаш достатъчно вода, защото, добавката колаген е вид много чист и концентриран протеин и за да се усвои и да достигне там, където трябва е нужна много вода.
- да си често в дефицит на някои елементи - вит. С, желязо, манган и т.н.
- и т.н.
Ако си на някаква диета - задължително трябва да приемаш протеин, защото при диетите, няма как да се изгарят само мазнини, тогава се губи най-много колаген от тялото, а той никога не се възстановява 100% като кач-во/ структура. А появят ли се веднъж бръчки по кожата и започне ли тя да увисва/ да се свлича, този процес няма как да се обърне и пораженията да се коригират. Освен ако, не се залага на оперативен фейс лифтинг, но и при него, структурата на кожата, ако не е в добро състояние и не се поддържа - ефекта е само няколко години.
Или, периодично поставяне на филъри ХК - дават обем, лифтират, при разграждането им кожата си получава някаква доза ХК, но всичко това, не влияе на структурата на кожата, ако не осигуряваш и достатъчно колаген/протеин на тялото.
Както и да е.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 197
Denis, здравей! До сега използвах този колаген, https://www.iherb.com/pr/Sports-Research-Collagen-Peptides-Unfla … 32-oz-907-g/84969 , предложи нещо хубаво да заменя. И освен глюкозамин, хондроитин и мсм формула, нещо друго да се добави за лигаментарни и сухожилни болки?
 Има ли добавки за фиброзна тъкан в мускули след травми? Пробвах с протеолитичните ензими, но нямаше ефект..

# 198
Търся качествен ресвератрол. Знам, че имаше разни особености при избора, но не съм записала какви.

ioioto0 DMSO разгражда фиброзна тъкан след операция в комбинация с рициново масло. Маже се.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 10:20 от malina07

# 199
Търся качествен ресвератрол. Знам, че имаше разни особености при избора, но не съм записала какви.

ioioto0 DMSO разгражда фиброзна тъкан след операция в комбинация с рициново масло. Маже се.

От къде мога да закупя и под формата на гел ли е?

# 200

От къде мога да закупя и под формата на гел ли е?
Аз този съм ползвала, купен от тук: https://biomall.bg/dmso-dimetilsulfoksid-237ml-biovea-cena
Течен е. Слагам на марля малко, че този е силен и капвам рициново масло. Държиш колкото можеш. Разтваря фибрози от рани, операции, прониква дълбоко, а рициновото масло помага и омекотява да не се образува фиброзна тъкан.

# 201
# 202
Пипи Б. ,

Тези не са в списъка Ви https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Chewable-Papaya-Enzymes-180-Lozenges/51077 , но ако се спрете на тях, мога да Ви подаря една опаковка, т.к. имам излишна (купих една за мен и една за сестра ми, но тя забременя и опаковката си седи). Срок на годност 01/2022.

Ако ги искате, моля да ми пишете на лично, за да се уточним как да Ви ги дам. Hug

# 203
  • София
Скрит текст:
Kaк да се отърва от този код? Не мога да пусна поръчката.

We have encountered an unexpected problem, please try again and if the problem persists please use this reference code (xrhz5t) to contact Customer Service.
Не знам за кой точно код става дума, но понякога върши работа да изкараш всичко от количката, да презаредиш сайта и пак да ги сложиш.
това означава да изгубя 20те % - сега влязох от друг прозорец с опит да вкарам промо кода... (бях вкарал него "SAVEBIG20" още на втория артикул и при опит да вкарам личен не ми позволи и продължих да си пазарувам, след 30мин добавяне ми изписа това ),  иначе имаше ерор със сумата и намалявах постепено докато ми даде Place order... преди това от ДЧЛ (+4$) минах на Хермес (фрии)
В чата има само чат-бот...   ако пиша мейл? Но количката ми е празна... мога само скрийн шота да им покажа.

Скрит текст:

с два мейла всичко се реши - казаха на ново да ги добавя и да ползвам код за 10% и после ще ми приспаднат още 10%, един артикул отпадна, но пак взех доста неща (как се вижда общото тегло)?

# 204
Здравейте, 100$ ли е лимита за поръчки до България, защото в момента съм на 129 и ми изписва, че съм надвишила лимита?

# 205
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:

We have encountered an unexpected problem, please try again and if the problem persists please use this reference code (xrhz5t) to contact Customer Service.
Не знам за кой точно код става дума, но понякога върши работа да изкараш всичко от количката, да презаредиш сайта и пак да ги сложиш.
това означава да изгубя 20те % - сега влязох от друг прозорец с опит да вкарам промо кода... (бях вкарал него "SAVEBIG20" още на втория артикул и при опит да вкарам личен не ми позволи и продължих да си пазарувам, след 30мин добавяне ми изписа това ),  иначе имаше ерор със сумата и намалявах постепено докато ми даде Place order... преди това от ДЧЛ (+4$) минах на Хермес (фрии)
В чата има само чат-бот...   ако пиша мейл? Но количката ми е празна... мога само скрийн шота да им покажа.

Скрит текст:

с два мейла всичко се реши - казаха на ново да ги добавя и да ползвам код за 10% и после ще ми приспаднат още 10%, един артикул отпадна, но пак взех доста неща (как се вижда общото тегло)?
Вижда се в количката още

# 206
  • На черешатааа
Скрит текст:
denis Благодаря ти Flowers Hibiscus . Да точно за madre-labs става дума, по твоя препоръка го пих няколко години и
Скрит текст:
бях доволна. Да, за жалост не се предлага. Ще взема другия . Благодаря за преполъката за колаген. Спрях се на https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Grass-Fed-Collagen-Pepti … 75-oz-560-g/86837 за мам. По 1 лъжичка във вода ли да и давам, вечер преди сън, че сутрин пие кафе преди работа и незнам дали е ок?             
Изборът ти е много добър - този колаген е чист и много добро кач-во.
Може да приема по 1/2 (половин) мерителна лъжичка - тя е доста голяма, респ. и дозата, а на синтеза на колаген му трябва време и предимно оптимална доза, като 10 грама на ден, си е супер доза.
Ако кафето е чисто - няма проблем да си го изпие (30-40 мин.) преди колагена. Колагенът се приема с вода, със стайна Т., да не е много студена, за да се разтвори по-лесно и бързо, и да не е много топла, за да не се наруши структурата на колагена.
Колагенът на Zint е много хубав, чист и добро кач-во - може да се ползва дори при бременност и кърмене. Подходящ е както за костната с-ма, така и за коса, кожа и нокти.
Ако не виждаш ефект от колагена, причините може да са:
- ниска/недостатъчна дневна доза
- неправилен прием
- ако си на по-стриктна диета или на НВ-МВХранене, където се приема малко протеин ... тогава тялото губи собствен колаген  и приема на добавка протеин/колаген, компенсира загубите ... колагена ще отиде там, където е най-спешно...
- не приемаш достатъчно вода, защото, добавката колаген е вид много чист и концентриран протеин и за да се усвои и да достигне там, където трябва е нужна много вода.
- да си често в дефицит на някои елементи - вит. С, желязо, манган и т.н.
- и т.н.
Ако си на някаква диета - задължително трябва да приемаш протеин, защото при диетите, няма как да се изгарят само мазнини, тогава се губи най-много колаген от тялото, а той никога не се възстановява 100% като кач-во/ структура. А появят ли се веднъж бръчки по кожата и започне ли тя да увисва/ да се свлича, този процес няма как да се обърне и пораженията да се коригират. Освен ако, не се залага на оперативен фейс лифтинг, но и при него, структурата на кожата, ако не е в добро състояние и не се поддържа - ефекта е само няколко години.
Или, периодично поставяне на филъри ХК - дават обем, лифтират, при разграждането им кожата си получава някаква доза ХК, но всичко това, не влияе на структурата на кожата, ако не осигуряваш и достатъчно колаген/протеин на тялото.
Както и да е.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки
denis много ти Благодаря за супер изчерпателния отговор Flowers Hibiscus Sparkling Heart. Аз го пия вечер преди сън колагена х 1 лъжичка , от тази в пакета, незнам ок ли е. Но вода не пия достатъчно за жалост. И протеина май ми е малко (ще пиша за него Two Hearts ).

# 207
  • София
код MOTHERS21  - 20% намаление
на Beauty
- валиден до 10 май

gold laydi
1 мерит. лъжичка Колаген Zint е 11 грама, което е добра (дневна) доза.
Да се приема вечер е Ок., но през деня трябва да си пила повече вода, тялото да е добре хидратирано и да се приема с повече вода - поне 300мл.
Вечер пия протеин, който също се приема с много вода и затова, го приемам час преди сън - това ми е достатъчно и ми гарантира, че поне 3-4 часа ще спя без да ми се налага да ходя до WC Simple Smile
Ako пия вода непосредствено преди да си легна - след час някъде, трябва да отида до WC.
През деня пия доста вода - 4 понякога и повече литра ( защото тренирам - а на мускулите им трябва много вода и защото приемам много добавки, които го изискват)
( споделям - може да ти е от полза Simple Smile )

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 08:39 от denis.

# 208
Здравейте!
Денис, може ли препоръка за добър пробиотик с повече бактерии бифидус, нещо от типа на Биовестин ми се иска. Ако има, разбира се.
Благодаря предварително!

# 209
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Вижда се в количката още

няма как...поне 1.5кг очаквам

Общи условия

Активация на акаунт