iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 121

• 45 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София

код SUPER33 - 33% намаление на Spirulina

- валиден 25-26 май от 20:00ч.  
- еднократен
- в момента е активен

Въпрос към Denis:
1. Toва   или   
2. Това
Това става ли за заместител на онзи Алкар, който вече не го предлагат. Ще действа ли по същия начин?
Нещо не работи сайта, за да го потърся и в iherb, че в България цената ми се струва доста.
За двата продукта - не са много добър избор.
1. доколкото съм запозната, марката е регистрирана в Уганда, суровината е китайска, а поляци я разпространяват в Европа ... доскоро дори мислех, че е полска марка
2. е марка на Healthstore/БГ, но суровината откъде идва, нямам идея, не съм се интересувала много ... ако е Китай, не е много добре... ако е САЩ/NuCare Nutrition - става
Дали е добър аналог - не мога да отговоря. Дали ще има същия ефект - не мога да отговоря.

Здравейте,
Denis, видях, че някои видове l-theanin съдържат suntheanine, те за предпочитане ли са? Този, който си препоръчала малко по-нагоре ли е по-хубав, или този https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Double-Strength-L-Theanine-20 … -120-Veg-Capsules
Здравей!
Посочих този продукт L-Theanine, защото е по-ниска доза, табл. се дъвчат, респ. може самата табл. да се раздели на 2 или 4, продуктът е патент, което гарантира добро кач-во и защото е с Безплатна доставка.
Този, който посочваш също е хубав.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 12:31 от denis.

# 391
Здравейте, някой знае ли защо в iherb абсолютно всички добавки NAC - N-Acetyl-L-Cysteine на всички производители са out of stock? Има ли с какво да се замени?

Благодаря предварително!

# 392
  • София
Аз разбрах, че всички търговци са "натиснати" да свалят NAC от продажбите си....Същото е и в амазон
Всичко, което работи искат да ни го вземат........
Но ако някой друг има друга информация, нека сподели

# 393
Ако това наистина е така и няма да го има повече, дали си струва да се вземе от тук тогава? Гледам, че има

Natural Factors Н-Ацетил - Л-Цистеин 500 мг
и GNC NAC N-Acetyl-L-Cysteine 600мг

То въпросът ми е към Денис - дали са хубави тези форми - коя да си взема?

Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 394
# 395
Въпрос към поръчващите до Германия с Габиели.

Как записвате адреса? Не знам къде да си напиша ID номера, по който те си следят пратките. Дава съобщение, че в полето може да се пишат само букви без други символи или числа. За региона също не съм наясно. Пощенския код също не ми приема.  Нещо не правя както трябва и се ядосвам, защото не веднъж съм ги ползвала за доставка от Германия.  Немския Амазон ми приема данните без проблем и пратките ми пристигат успешно.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:28 от Lambertina

# 396
Номера го пишете на мястото на втория адрес: Address Line 2.

Код за 5% отстъпка:  BBR1332

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:28 от Galina74_

# 397
  • София
Ако това наистина е така и няма да го има повече, дали си струва да се вземе от тук тогава? Гледам, че има
Natural Factors Н-Ацетил - Л-Цистеин 500 мг
Скрит текст:
и GNC NAC N-Acetyl-L-Cysteine 600мг
То въпросът ми е към Денис - дали са хубави тези форми - коя да си взема?
Благодаря предварително Flowers Hibiscus
Out of Stock означава, че в момента не е наличен, че е изчерпан ... и ще се появи след време. Кога? Зависи от договорните споразумения на iherb с доставчиците на съответната марка.
Когато е посочено: This product is Discontinued, това означава, че продукта няма да се предлага повече в сайта.
Напр.:
Frontier Natural Products, Active Dry Yeast, 16 oz (453 g)
 (Discontinued Item - прекратен продукт или предлагането на този продукт е прекратено)
....... и продукта няма цена
https://www.iherb.com/pr/frontier-natural-products-active-dry-ye … 16-oz-453-g/30817
NAC трябва да е 600мг/капс.... и е важно да се приема на два приема ( в случая).
Този е хубав и е на добра цена:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-NAC-N-Acetyl-L-Cysteine … an-Capsules/73692 при два броя, цената на доставката пада на $1.75
На GNC е хубав.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 398
Аз разбрах, че всички търговци са "натиснати" да свалят NAC от продажбите си....Същото е и в амазон
Всичко, което работи искат да ни го вземат........
Но ако някой друг има друга информация, нека сподели

а ясно ли е защо? Струва ми се странно просто търговците да са натиснати да не продават - за да се махне продукт от употреба трябва да има някаква информация за вреда или неефективност от страна на FDA?

# 399
  • Не съм от тук и съм за малко
Въпрос към поръчващите до Германия с Габиели.

Скрит текст:
Как записвате адреса? Не знам къде да си напиша ID номера, по който те си следят пратките. Дава съобщение, че в полето може да се пишат само букви без други символи или числа. За региона също не съм наясно. Пощенския код също не ми приема.  Нещо не правя както трябва и се ядосвам, защото не веднъж съм ги ползвала за доставка от Германия.  Немския Амазон ми приема данните без проблем и пратките ми пристигат успешно.

Скрит текст:
При мен е така и нямам проблем:
Name
Werkstraße 5 ID: ???
Gutweiler Rhineland-Palatinate , 54317
Germany
496588983342

Код за 5% намаление: YAN2353

# 400
Колко седмици отнема доставката? И по-скъпата доставка по-бърза ли е?
До 30 лв ли беше без митници и тези 30 преди отстъпката от личен код ли се гледат?

# 401
  • София
Колко седмици отнема доставката? И по-скъпата доставка по-бърза ли е?
До 30 лв ли беше без митници и тези 30 преди отстъпката от личен код ли се гледат?
Да, поръчките до 30 лв Субтотал - пристигат в Пощата ... около 90% от тях
Пратките пристигат за около 3 седмици, средно.
Срокът на доставка не зависи от цената на доставката ( с проследяване или без). Много често, по-бързо, са ми пристигали пратките без проследяване, отколкото тези с проследяване.
Delivery by Local Post Plus - с проследяване и в БГ ...и Безплатна доставка над 40$
Delivery by Local Post  без проследяване в БГ
За сумата до 30лв - гледаш колко е Субтотал - той се изписва на кашона.
ПП
За цената на доставката - понякога, в зависимост от комбинацията продукти в кошницата, т.н. от нас по-скъпа доставка, може да е дори с по-ниска цена.
За проследяването - много често не работи... случвало ми се е дори и с доставката с проследяване.
При една голяма пратка, която беше за митница - заби на Германия, стоя там повече от 20 дни, след това си я получих директно в пощата и едва след това от бг страна коригираха, че съм я получила в моя пощенски клон, без да отразяват, че е била в разпределителен център БГ
Редовно получавам пратки с проследяване от други страни и проследяването в БГ не винаги е коректно и вярно.
Така че, лично аз, не се притеснявам много-много, какво точно показва проследяването Simple Smile

Flowers Leaves  Flowers Leaves  Flowers Leaves
 20%намаление  на Sunscreens & Self-Tanners
+  персонален код 5% => 25% намаление
(слънцезащитни продукти и автобронзанти)
- за бебета, малки и големи деца,  възрастни

50% намаление  на 5-HTP
- с персонален код 5% => 55%

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 07:53 от denis.

# 402
  • София
Какъв колаген да взема за жена 57,  профилактично на прах.
За стави също. За Колко месеца да я запася?

# 403
Здравейте,
Аз пък се чудя дали всичко е ОК с моите поръчки.
Имам една от 4.05, която единственото което пише в историята на пътуването е:
IN TRANSIT TO DESTINATION COUNTRY
Нищо друго. Освен това не ми дава да я проследя с номера :RX..... ,  а на GM.... пише само това.
В същото време имам една от 10.05, която от 17ти е в Германия и не мърда.
А следващата ми от 15.05 също е стигнала в Германия.
Още съм в началото на поръчването си от iherb и не съм им свикнала.
И сега се чудя дали всичко е ОК с пратките?

# 404
Проследяването за съжаление напоследък не им е много коректно, просто изчакай. Рано е да се притесняваш за пратки от този месец.

Код за 5 % отстъпка от iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт