Съни бийч по bTV - 3

• 46 663
  • 710
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Не беше ли участник в Игри на волята 2? Аз само първия епизод гледах, но съм го запомнила. Тук в темата има фенове на формата, та може да кажат повечко подробности.

Да, Димитър Банчев се казва. Актьор е в Пловдивския театър.

# 421
  • earth
Само аз ли намирам Дарина за по-хубава от Ивон?

# 422
  • Велико Търново
Нямам представа.
На мен ми харесват и двете.
А и не смятам, че трябва да се правят подобни сравнения. Надявам се да не мисля само аз по този начин.

# 423
....
Аз, противно на масата тук, се забавлявам с историята на Дарина. Когато разказваше схемата на...Стоян Радев, си мислех - абе ученото си е учено Joy.....
Ученото си е учено, спор няма Wink, но мъжа ми каза, че точно този похват го е научила от един филм - "Имало едно време в Америка", по време на сухия режим, така са пренасяли алкохол. Grinning

Не съм сигурна дали ми хареса финала. Май не гледах много съсредоточено.

# 424
Много е хубава Дарина за мен, с не толкова комерсиална хубост ( ако ме разбирате ) .
Още в Дяволско гърло ми се стори хубава.

# 425
Харесвах Виктория и ми се искаше поне този път да не разчита пак на помощ от тати за да спасява Гомес. Не се и наложи. Жалко, че мина в противниковия отбор да отмъщава заради накърненото си его. Явно не го е обичала истински и е по-добре да е така или пък ще имат да извървяват още дълъг път един към друг.
Дарина заедно с Младен наистина е по-добре да се разглеждат като част от комедийния елемент на сериала защото иначе с тези наркотици не е сериозно изобщо такова развитие.

# 426
  • earth
Нямам представа.
На мен ми харесват и двете.
А и не смятам, че трябва да се правят подобни сравнения. Надявам се да не мисля само аз по този начин.

Е, ясно е, че това са лични предпочитания. Мисля, че (актрисата, която играе) Ивон минава за по-голямата красавица. Затова в този случай не е толкова неумесно някой да изрази предпочитания към Дарина (да, това съображение  наистина ми мина през ума преди да напиша горния коментар).

# 427
Много е хубава Дарина за мен, с не толкова комерсиална хубост ( ако ме разбирате ) .
Още в Дяволско гърло ми се стори хубава.
Едва в този сериал в намирам за хубава ( Съни бийч). Малко носът ѝ е по- тумбест ама иначе е много интересен образ.
Евелин е супер. Само периода с русата и къса коса не ѝ харесвах. Радвам се ,че за сериала си в върнала другия цвят.
Боряна Братоева пък така и не я харесах... В " Търси се" я гледах. Много приятели има, интересен човек е. Но като актьор ми е... Дърво. Но тя преди НАТФИЗ не е играла никъде.

# 428
  • There I was on a July morning
Добър беше финалният епизод. Доста неочаквано и драматично се разви ситуацията, но то в това му е и чарът. Satisfied
Малко съм разочарована, че разделиха двойките Никола - Ивон и Гомес - Виктория, които имаха добра химия помежду си, но отвориха фронт за нови драми и афери през следващия сезон.

Днес попаднах на информация за участниците в новите епизоди. Извинявам се, ако вече е пускано, но новите лица ще бъдат:
"Освен любимците на зрителите Аня Пенчева и Кирил Ефремов, към продължението на поредицата се присъединяват актрисата Анжела Недялкова, сексоложката Наталия Кобилкина и певицата и танцьорка Манал Ел Фейтури. Всяка от тях ще се превъплъти в неочаквана роля и ще демонстрира впечатляващ комедиен талант."  От тук https://tv.dir.bg/news.php?id=27698589

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 02:59 от Скубиду

# 429
Кобилкина е непоносима! Аня Пенчева също.

# 430
  • Sunshine state
Много ми хареса финалния епизод, супер интересен ми беше. 😁 Ще чакам с нетърпение втория сезон. ✌🏻

# 431
  • София
И аз. Гомес си е за Виктория.

# 432
Родригес, Гонсалес 🙂

# 433
  • София
Родригес, Гонсалес 🙂
🤣 да
Мразя редактора.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 07:15 от Reunion

# 434
За мен епизода до около 40та минута вървеше много мудно и изведнъж всичко се разплете и пое нова посока. Все едно в последните минути искаха да се случи всичко, а преди това едно лежерно беше..

Общи условия

Активация на акаунт