Съни бийч по bTV - 3

• 46 416
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Стига бе хора, коремът му се движеше, а Гомес го гледаше точно там, моля ви се. Grinning

# 61
Дяволо, някои хора бяхме заети да уговаряме полицаите от следващия сериал да свършат малко работа и да издирят адресите на продуцентите, за да се разправяме с тях защо, аджеба, Розата хвърли топа и си признаваме със срам, че изобщо не видяхме, че му се движи корема JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 62
Само братовчедите ми бяха абсурдни, другото беше ок.
Иначе и аз видях да мърда, но това се случва в много филми и не е гаранция Simple Smile

# 63
На мен ми хареса епизода, от много време не бях гледала Китодар, той сега стриймва как играе игри и май рядко има актьорски роли.

Гласувах за Гомес, Никола и другото пиколо Георги. Последният дори няма нужда да си отваря устата, само като го видя и веднага ме напушва смехът. Не съм толкова впечатлена от образа на Младен, в началото бе свеж и забавен, сега е на ръба да се изтърка и да стане дразнещ. Дано му развият героя.

# 64
Много свежо беше това със стопаджията, дето забравили да го оставят в Айтос, много се смях.
За Стойчо почти повярвах по едно време, нямаше много да съжалявам. Актьорът съм го гледала във "Връзки" и "Под прикритие", все с подобни роли, ама сега последната серия почна да ми става симпатичен.
А Ивон, пак да кажа, има нещо много лековато в героинята, много ме дразни как се облича. Но си мисля, че не вярва много в себе си и има много накъде да се развива, има потенциал.

# 65
Гласувах за всички. И от темата се вижда, но толкова сполучлив сериал не е имало отдавна. Бих го сравнила само с "Връзки". Забавлявам се много. Адмирации.

# 66
Сериалът избухва. След малко запитване към мой приятел (малък столичен ИПТВ оператор), над 40% от зрителите в часовете 21-22 ч. биха избрали програмата на бТВ. Реалната разлика с конкуренцията в НоваТВ по това време и "Ол Инклузив" е около 75%. Това личи и от форума, разбира се.

# 67
А аз чакам да се появи Стоян Радев в ролята на богаташ,ценител на изкуството ,за да стане съвсем весело.Спомням си миналата година ,малко преди да спрат излъчването,бяха загатна ли нещо такова.Blush

# 68
  • София
Сериалът избухва. След малко запитване към мой приятел (малък столичен ИПТВ оператор), над 40% от зрителите в часовете 21-22 ч. биха избрали програмата на бТВ. Реалната разлика с конкуренцията в НоваТВ по това време и "Ол Инклузив" е около 75%. Това личи и от форума, разбира се.
Е, то е ясно, че Ол Инклузив не струва, няма смисъл да се сравняват с тях, по-добре с най-успешните, за да вървят и те напред. Днес на гърба си има Ол Инклузив, другата година може да е друго.

На мен всяка серия ми харесва. Китодар не беше прекален образ, както някои се опасяваха тук, беше си в рамките на комедията. Стойчо наистина се мърдаше, то малко и от похвата за заснемане, в която една част беше замъглена. Не ми попричи това, реално не е драма сериалът, проблем щеше да е, ако наистина бяха убили образа. Явор само малко неубедително изигра изненадата, че е жив, но не знам дали той слабо игра или по-скоро сценарийно нещо липсваше. Може би трябваше първо да се зарадва, а след 10 секунди да се усети какво означава това - многопластови емоции.

Никола и Ивон много си отиват.

# 69
Сериалът е добър, спор няма. Всичко си е на мястото - сценарий, кастинг, актьорите се справят страхотно.
Големият минус е фалстарта миналата година (по вина на бтв) Както се видя и те не можаха да го прецакат.
Това, че е се излъчва в петък вечер също отнема част от зрителите.

# 70
  • Варна
И стрелбата с пушките посред бял ден в топ хотел бе някак си прекалено. Но пък имаше доста забавни моменти. Simple Smile
Не знам защо ти е прекалено... И по страшни неща са се случвали.
Не е чудо-невиждано по курортите.

Обясняваш на гостите, че се снима филм. Wink

# 71
Китодар не беше прекален образ, както някои се опасяваха тук, беше си в рамките на комедията.
Познавайки творчеството му, имах всички основания да се опасявам. Това, че не е проявил ентусиазъм и ролята е изиграна в рамките на нормален комедиен образ, е само благодарение на екипа на филма. Нямам забележки! Не че е реално и може някой да ходи из петзвезден хотел с две пушки, и да крещи, но Китодар може.

# 72
  • Варна
Не че е реално и може някой да ходи из петзвезден хотел с две пушки, и да крещи, но Китодар може.
Хора, не бъдете наивни.. Това е Слънчака..
Като работех по комплексите и бомби са избухвали

# 73
Може. Аз нямам история в Слънчака. Последно съм била там през 1992-ра.

# 74
Може, може.
Имах двама колеги, средно голям магазин. Бяха се напушили в една почивка и се гонеха с ножове между клиентите.
Че пушки да не може.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт