Съни бийч по bTV - 3

• 47 075
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
  • There I was on a July morning
Мен тази серия нещо не ме грабна.
Братовчедите, размахващи пушки в пълен с хора хотел бяха нелепи, но все пак помогнаха на Стойчо Розата и респектираха Никола и нотариуса. Това оправдава появата им в сценария.
Отношенията между Никола и Ивон се развиват според очакванията ми - с неискреност и взаимни подозрения, но очаквам да се подобрят.

За анкетата ми бяха малко 3 гласа, защото повечето от персонажите са ми любими Blue Heart, но все пак се спрях на  - Младен, Гомес и Ивон.

# 91
въпрос към дамите в темата
в последния епизод Дарина беше с черна чантичка с дълга дръжка, много изчистен модел
дали бихте могли да ми кажете на коя марка е и къде мога да намеря същата, ако не почти такава да е
извинявам се за спама

# 92
  • Варна
И това с пушките... Едно е пиян швед да се мята от балкон, друго е да се размахва оръжие в хотел(в дискотека е друга работа, случва се). Има си протоколи - паникбутон се натиска с код и се изсипват 3 автобуса спец части.
Верно?? Гарантирам ти, че да речем когато се появи Митьо Очите и заразмахва пушка, никой не натиска паник бутон и спокойно могат да те гръмнат и никой няма да е видял, а камерите няма да са работили.
Какви спецчасти, какви пет лева. Имам чувството че живеем в паралелни държави.

Три автобуса..Joy

# 93
На второ четене по-става, но пак е най-слабата серия до сега.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 23:22 от Малечка Палечка

# 94
Разочарована съм от епизода с тия двамата братовчеди и селските изпълнения нещо в повече ми дойде, даже и Стойчо не може да ми оправи серията. Иначе Явор най-добре си влиза в ролята другите нещо преиграват

# 95
Тъкмо изгледах епизода. И на мен братовчедите ми дойдоха в повече, но като цяло ми хареса.

Полякинчето накрая си го хареса Стойчо, ама и той си е хубавец Grinning

# 96
Олееее и аз сега изгледах епизода - Евелин Костова е страхотна, страхотна актриса!!! Много ми е симпатичен влюбения Никола, май се опитва да купи Ивон... Надя (от Елит) е другата актриса, която играе стахотно. Виктория вече не ме дразни.

# 97
  • Бургас
И на мен не ми стигнаха опциите за гласуване. Бих гласувала и за онази едричката камериерка, която предупреди Гомез, че Вивиан го следи на камерите. Ама и забравих името. Голям образ е, много ме кефи.

# 98
# 99
Не е Севда,Севда е  с червената коса

# 100
Райна се казва героинята, която предупреди Гомез, че го наблюдават Никола и Вивиан.

# 101
Ето ги двете актриси. Играят във варненския театър "Стоян Бъчваров". Гледала съм ги в много представления, големи са образи. Много ги харесвам и двете Simple Smile

# 102
Гласувах за:
Дарина,
Младен,
Полякинчето.
Но, трябват ми още 3 опции:
Стойчо Розата,
Гошето,
Гомес.

# 103
Гласувах за Младен, Стойчо и за всички. Наистина всички образи са ми интересни и любими, актьорите се справят много добре.
Много ми харесва сериала, гледам сериите по три пъти с различни групи 😂

# 104
Добро утро. Щастлив съм, че харесвате сериала. Не ви спамя често, защото усетих, че може да прекаля. Мисля, че следващите серии също ще ви харесат. Направили сме опит да ви представим интелигентни образи с обрати и лични борби. Разбира се поднесени леко. Мисля, че всеки от нас може да открие по част от себе си в някоя от сюжетно-образните линии.
Но най-важното е, че се забавлявате докато гледате.

Общи условия

Активация на акаунт