Съни бийч по bTV - 3

• 46 646
  • 710
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Да, разбрала съм го от различните теми.
За съжаление обаче съм виждала и други подобни мнения, а някак си не ми звучат много добре. Защото със същата тази физиономия играе и не-психопатски персонажи. Значи не е до визия, а до талант и артистизъм.

# 466
Не е само до външност, така е.
Аз бях така с Димо Алексиев, в Седем часа героят му беше толкова противен и грозен, истински злодей и го мислех и него самият за неприятен тип, а после в ОЖ стана всеобщ любимец, макар че и там тръгна с отрицателен образ.

# 467
Стоян Радев тук ми изглежда много подобно като образа на Лилавия който играеше в сериала "Господин Х и морето", но тук поне е няколко идеи по-малко тъп. Справя се добре с такива пародийни роли.

# 468
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Финала беше и хубав и мега глупав.
Дарина затъва в нарко бизнеса,а можехте тази сюжетна линия да я стопирате при това с подходящ край как Дарина осъзнава грешката си и взема поука.Обаче не,продукцията си харесва дрогата и ще си дълбае ли дълбае.

Втората измишльотина - Гомес лудо влюбен във Виктория.През целия първи сезон не се загатна и за момент,че обича Ивон повече от вярна приятелка и изведнъж бааам,наш Гомес имал чувства,та чак индиректно прецака Виктория.Същата тази,която намери решение на проблемната ситуация.Ама как ги измисляте тези глупости,толкова излишно беше.

Трета измишльотина - Майката на Никола има 48% дялове от хотела,но в същото време години наред не се е интересувала нито от бизнеса(ако помня добре,в един от епизодите Никола каза,че майка им е напуснала него и баща му и повече не са я виждали и чували),нито от сина си.Значи,дълги години нито е получавала дивиденти,нито е участвала като втори акционер в управата на хотела.И каква й е идеята всъщност,да отнемат хотела от бащата? Защо,защо чак сега..?! Ей така,от нищото ще отмъщава на бившия си съпруг.

Иначе другите моменти ми звучаха логично.Втори сезон може би няма да гледам.

# 469
Нямах време за гледане,а сега виждам ,че от 1 до 7 серия са заключени в БТВ плюс има ли шанс да ги гледам някъде ? Само voyo ли е варианта?

# 470
Не мога да разбера какво не ви харесва в сюжетната линия на Дарина и наркотиците? На мен ми харесва как се развива образа, интересно ми е как от смотаната сътрудничка в БАН, Дарина става тази смела, войнствена жена, и благодарение разбира се на страхотната игра на Лидия. Аз не вярвах до последно, че ще може да се измъкне от полицията, и мислих, че ще предаде Художника. Не знам защо сте така скандализирани от тази развръзка, то ще кажеш, че в другите сериали дето гледате (американските) само за цветя и рози става въпрос

# 471
Стигнах и аз до последния епизод. Хареса ми сериала, много съм доволна. Любимец ми е Младен и станах голям фен на Аръков, но и останалите артисти играят много добре. Чакам с нетърпение втори сезон

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 14:07 от fchelata

# 472
  • София
Аръков е супер.  До сега все в някакви тъпи роли го забиваха,  но и там добре се справя.
И аз не разбирам драмата с Дарина. Смешно е как се оплита, а и Стоян с Дауина🤣  цепи. Спомних си репликата "Да ваксинирам Попето" от ДГ. Отиват му комедийни роли.
Предполагам, че на есен ще го пуснат втория сезон.

# 473
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защото това,което направиха с образа й,не й приляга.Ако беше Ивон,нямаше да е толкова дразнещо.
От задръстенячка,но интелигентна и разумна жена,я превърнаха в леке,което ще продаде и майка си за пачка с пари.Ето,можеше да се измъкне от ситуацията,да прояви разум,да си вземе поука,че с нейната дрога могат да умрат деца,тя обаче иска да пласира.Пълен Out of character.
 И какво,да адмирирам този тоалетен напън на сценаристите ли?

# 474
  • София
Защо пък за Ивон да е нормално? Тя е изключително лоялна и стъпила на земята. Дарина е точно типът, който лесно се подхлъзва. Спомням си редица френски комедии с Борвил и Луо Дьо Фине, в които добри хора се забъркват в лоши неща, заради наивността си.
Любим сериал ми е  the hays. Пак имаме морална дилема, но са ми симпатични престъпниците.

# 475
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защото Ивон е представена като провокативна,общителна,не особено начетена,работеща като аниматорка,момиче,което сменя гаджетата често.Знае Слънчев бряг,кое,къде,има познати,пада си по нощния живот..Ако ти кажат,че такова момиче продава наркотици в дискотеката,няма ли ти ли звучи по-правдоподобно от една задръстенячка от БАН,която за първи път стъпва в СБ и хабер си няма от този тип лайфстайл?

Апропо,Ивон също се подхлъзна,Никола я изигра.
Дарина не е наивна,Дарина много ясно знае в какво се забърква и дори не й беше проблем да въвлече близките й в нарко схемите.Младен направо си го изнуди.Ужасен сценарий.

# 476
  • София
Абе хора, не е криминален сериалю не се търси достоверност. Просто е смешно.

# 477
  • Sunshine state
Ами.. права е Reunion. В край на сметка това е фикция. 🙄🤷🏼♀

# 478
  • София
На някои тук май много им се гледат документални филми. Е, явно са объркали темата.

# 479
  • Велики Преслав
Аз пак да питам, някой не знае ли кога почва втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт