Съни бийч по bTV - 3

• 46 649
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
Сещам се, че Иван е писал тук и е казвал, че дори той няма право да казва кога ще пускат сериала по БТВ, било политика на медията, строго пазена тайна.

# 481
Не, никой тук не знае.

# 482
Дарина, Художникът, гавазите му, както и Младен и пиколото Георги на моменти, са пародийни образи. Изобщо не е нужно да се търси достоверност. Художникът е пишман Boss, охраната му - потресаващи тъпаци, и ето, едните лоши са иронизирани.   
В действителност повечето учени от БАН не са изобщо задръстеняци като Дарина. Нейният образ е нарочен - доброто смотано и умно момиче, което лесно става лошо.
В комедиите често липсва очевидна логика в действието и развитието на героите, залага се на преувеличението и абсурда - иначе нямаше да са комедии. Я се сетете за тъпи ченгета, лоши шефове, миловидни домакини, които стрелят най-хладнокръвно, смотанячки като Дарина, които "разцъфват" в badass мацки и повеждат парада... Тия клишета и установени отработени образи "работят" в комедиите.
Свежо сериалче, с интерес ще следя и втори сезон.

# 483
Ивон и Младен са отракани в работата си, те знаят до къде могат да стигнат и къде да спрат. Така е и в реалния живот. Дарина е тази, на която се случиха доста трудни неща, което я прави по-податлива. И тя каза на Младен : "Аз искам да играя главна роля в тоя живот". Вече не го прави заради абсурдния кредит на родителите си.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 11:36 от Little heart

# 484
  • Велики Преслав
Мене пък Дарина страшно ми харесва, как изглежда плаха и нежна, а е мащабна и умна.
   Обаче тоя нарко бос май се влюби в нея. Дали ще има да избира между него и Младен ще е интересно.
  Много искам Гомес и Ивон да се съберат

# 485
Като дойде Никола при майка си, трябваше Жорката да изплува от ваната с пяна Simple Smile
Той вярно още не я харесва, но и това нямаше да му хареса Simple Smile

И с 48% може да си взимаш дивиденти и да не участваш в управлението ако не искаш.

# 486
  • Велики Преслав
Ивон бременна. Ужас. Да пускат втопи сезон, че да обсъждаме. И какво е това само в Петък. Да го дават всеки ден. Или поне повече от 1 път седмично.

# 487
За да го дават повече от 1 път седмично, трябва да има доста повече от 12 епизода Simple Smile Иначе ще го извъртят за 2 седмици и после край... И мен не ме кефи да е по една серия седмично, ама такава е масовата практика.

# 488
  • Варна
Не знам кога е писан сценария на втори сезон, но при всички случаи трябва да се съобразят, че Слънчака в момента не е това, което беше, заради Ковид ситуацията.
Няма ги чартърите с алкохолни туристи, дори на дилърите на дрога не би трябвало да е толкова лесно. Wink

# 489
Ох, те ако трябва да се съобразяват с ковид ситуацията, отиде... Grinning дано не се съобразяват с пандемията, защото ми писна да гледам маски и мерки на живо и по телевизията. Нека има един фантастичен сериал, в който хората живеят нормално Simple Smile

# 490
  • Варна
Ох, те ако трябва да се съобразяват с ковид ситуацията, отиде... Grinning дано не се съобразяват с пандемията, защото ми писна да гледам маски и мерки на живо и по телевизията. Нека има един фантастичен сериал, в който хората живеят нормално Simple Smile
Aз не съм съгласна.  Тогава да бяха направили действието да се развива в космоса..
Пандемията удари жестоко туризма, тъпо ще е да се правят че всичко си по старому.

# 491
Айде, нЕма нужда. Стигат ми маските в ежедневието. Гледам вечер комедия за да се забавлявам, а не да ме връща в действителността.
И да не е същото, те снимат преди сезона, туристи няма.
А и снимат основно в хотел.

# 492
Ама чакай сега, в сериала казали ли са в коя година се развива действието, че търсим достоверност? Може да се случва и в 2018 година. Ако ми вкарат маски и там подобни щуротии със сигурност аз няма да го гледам това...

# 493
Аз не разбирам претенциите на някои хора! Това е филм - художествена измислица, не е нито риалити, нито документалистика. Хайде, спрете се! Това не било така, не било онака. Ми гледайте TLC, там всичко е по действителни случаи.

# 494
  • Варна
Не говоря изобщо за маски, а за липса на туристи, най-вече чартърни такива, на които Слънчака разчита. На Тасеви въобще няма да им е лесен бизнеса като досега.
Може да включат например някакви тайни забранени партита, ама предвид отношението към престъпленията в темата, представям си какъв вой ще е...Trollface

Общи условия

Активация на акаунт