Съни бийч по bTV - 3

• 46 649
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
Хареса ми сериалчето,имаше и слаби моменти,но е доста свеж и интересен.С нетърпение чакам втория сезон.

# 496
  • Велики Преслав
Незнам какво направих през директния линк, ама направо си изтеглих епизода на телефона.
Как стана незнам.

# 497
Така става. Отваря се в отделен прозорец на браузъра(на телефона). Гледаш, после удряш хикса и си готов, имало серия, няма серия.
Ако почнат да дават сериала всеки ден, то той ще се превърне в боза. И без това заплашва да се превърне в "Дързост и красота" с тия кални бизнес игри и на фона им любов и още нещо. Joy Ако го докарат и откъм продължителност, смятай. Предпочитам кратък, стегнат и смислен сезон, а не пълнеж и тъпотия до откат всяка вечер.

А, ако трябва да засегнат пандемията, то ще е само един епизод. Пандемията настъпва, хотела затваря, няма туристи, няма компенсации, няма борби за дивиденти, само няколко служители с маски, които работят хоЛ офис Wink и правят резервации за няколкото бг смелчаци тръгнали да спасяват сезона и съгласни да си стоят в стаята хранейки се от кутии, които рум сървиса им оставя пред вратата.

# 498
Ти направо им написа 5-ти сезон 😀 Да те взимат за сценарист!

# 499
Ако сериалът се излъчва догодина, както предполагам, ситуацията  (надявам се) ще е една идея по-нормална и няма да има нужда да показват криза и липса на всякакви туристи в хотела...дано не показват, че и на мен ми писна. Дотолкова луднах, че преди седмица някъде хванах "Дяволът носи Прада" и в първия момент инстинктивно се замислих мацката що влиза в сградата без маска Joy

Относно бройката - нормално е един епизод седмично. Само сапунените сериали излъчват всяка вечер.

# 500
  • София
Незнам какво направих през директния линк, ама направо си изтеглих епизода на телефона.
Как стана незнам.
Това им е хубавото на тези линкове, че опцията за теглене не им е замаскирана под контролите на плеърите, които използват сайтовете.
MP4 са и се теглят лесно от менюто (трите точки) или от дясното меню на браузъра.
А на мобилните, като задържиш пръста върху видеото, което, явно си направил.

на компютър

на мобилен

# 501
Изглежда ще се наложи да изчакаме програмната схема за следващия сезон на All Inclusive за да знаем кога точно ще започне сезон 2, но пък си е голямо предизвикателство да правят четвърти сезон като видяха вече конкуренцията. За мен дилема няма кое от двете да гледам.

# 502
Към кастата за втори сезон се присъединяват Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Анжела Недялкова и сексоложката Наталия Кобилкина.

# 503
  • There I was on a July morning
Изглежда ще се наложи да изчакаме програмната схема за следващия сезон на All Inclusive за да знаем кога точно ще започне сезон 2, но пък си е голямо предизвикателство да правят четвърти сезон като видяха вече конкуренцията. За мен дилема няма кое от двете да гледам.
Е, аз и двете ги гледам - едното на запис, разбира се.
Не знам дали ще има 4-ти сезон на All inclusive, но щом те могат да излъчват по два сезона в годината, значи напълно е възможно и Съни бийч 2 да го гледаме през есента.

# 504
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала All inclusive и не мога да го коментирам. Само ще вметна, че "Откраднат живот" го снимаха по два сезона на година и качеството се срина /за мен/. От голям фен на сериала в момента не го гледам.

Нека е по веднъж на годината, но качествено. Могат да увеличат малко епизодите, до към 15-16.

# 505
Откраднат живот се срина, защото го продължиха много във времето. Вече и сценаристите се чудят какво да измислят. Освен това, неговите сезони са от 40-50 серии, не е като 12.
И аз бях запалена в началото, сега направо се зарадвах, че сезонът е именуван "Финалът".

# 506
  • Разпиляна във въображението
И това са 100 епизода за година. Нормално е да се изчерпят, но и не е задължително да изкарваш толкова много продукция, а тя да е негодна.

Ако ще имаме бебе, то ще застъпи есента/зимата Simple Smile 

# 507
Напълно съм съгласна, но нямам против да гледам още един сезон на Съни бийч тази година. Grinning

# 508
  • Велико Търново
Нямах време за гледане,а сега виждам ,че от 1 до 7 серия са заключени в БТВ плюс има ли шанс да ги гледам някъде ? Само voyo ли е варианта?
В темите, от директните линкове на Mari_Mar е най-добрият вариант. Обикновено ги пуска до два часа след излъчването, с изключение на времето, когато беше в болницата. Но пък който търси - намира...

Аз пак да питам, някой не знае ли кога почва втори сезон.
Знам, че са отговорили, но...
Скрит текст:
Непосредствено след предишния ти въпрос е писал Иван и е отговорил, че няма право да казват. След като толкова живо се интересуваш, защо не четеш отговорите? Защото ако беше чел, със сигурност нямаше да питаш втори път.

Не смятам, че трябва да се съобразяват с ковид ситуацията. Ели-Мели вече го е написала, но и аз да се присъединя - никъде досега не е дори и загатнато в коя година се развива действието в първи сезон. Може да е било и преди 5 години, да речем. Наистина ми е странно какъв би бил проблемът, ако в сериала Слънчев бряг не е празен...

# 509
Това за Ковид и на мен ми е много тъпо. Откъде някъде трябва да засягат тази тема? Това си е сериал, художествена измислица и ако искат, могат в някоя серия НЛО да изберат да кацне на плажа...

Общи условия

Активация на акаунт