Съни бийч по bTV - 3

• 46 653
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Боже.. явно наистина българите сме плашливи.
Наистина ли толкова ви стресира?
Ако бях стресирана, нон стоп щях да кибича в темата за ковид като фанатичките там.
Ми не, стига ми цял ден да гледам наоколо хора с маски и да слушам за вируса, че да пренесат короната в това готино и свежо сериалче. Изобщо не ми е притрябвало подобно развитие. Даже не бих гледала сериала, ако се закачулят с маски, ръкавици и ми обсъждат мерки.

# 526
  • София
Оказва се, че Елена си има доста основателна причина да го мрази толкова.
Но наистина защо Гомес не е бил с Ивон, ако тя е жената, заради която е напуснал Елена?
А най-интересното е, че няма лоши чувства между двамата

Продължават да не ги възприемам като двойка, но животът показва далеч по-несъответстващи си хора... идеални няма

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 13:37 от Cuckoo

# 527
Според мен Гомес и Елена са си старозагорски гаджета. Гомес започва на Слънчака, стават колеги със софиянката Ивон и завъртат една морска "любов". Докато събира смелост да каже на Елена, че приключват (явно няколко месеца е с двете), тя му съобщава, че е бременна. Гомес остава с нея заради детето, но чувства липсват, Елена разбира причината и се разделят...Но и с Ивон нещата не са същите, защото щастието не върви да се изгради върху нещастието на друг. Остават си колеги и приятели.

Хареса ми финала. Има много посоки в които да поеме за втори сезон.

Много се смея с лафовете на Младен. Когато майка му нямала доверие, че ще ѝ полива цветята, а той бил толкова съвестен, че в края на лятото комшийките се чудели това мушката ли са или магнолии! Smiley

С боса влюбващ се в умната Дауина, цветята и картичката с миньоните пак закупени от Младен. Smile
- Сега мен с погребение ли ме заплашват или със затвор?
- Що със затвор, шефе?
- Ми не виждате ли, че миньоните са със затворнически дрехи.Smiley

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 15:53 от Cafelate

# 528
И аз много се смях на последния диалог Joy

# 529
  • Велико Търново
Наистина ли точно "плашливи" и "стресира" избра да използваш? Joy Определено си в голяма грешка...

# 530
  • Варна
Скрит текст:
Наистина ли точно "плашливи" и "стресира" избра да използваш? Joy Определено си в голяма грешка...
Ами айде поправи ме. Дай алтернативи.
Отегчени... коне с капаци.... лигльовци..?

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 19:58 от Хексе

# 531
  • Велико Търново
Скрит текст:
Ами айде поправи ме. Дай алтернативи.
Отегчени... коне с капаци.... лигльовци..?
Най-малкото е против правилата да определяш потребителите във форума като каквито и да било. Още по-малко пък с тези новоизбрани квалификации.
Та не знам дали е необходимо да те поправям, да давам алтернативи или там както го наричаш.
Просто темата за Ковид в момента е по-добре да бъде оставена встрани в продукция като тази.

# 532
  https://m.youtube.com/watch?v=zks9_B_qBLA

Лидия Инджова, за първи път я гледам някъде, много симпатична

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 23:21 от Little heart

# 533
  • Бургас
Новия хотел, в който снимат е Аква Парадайз Ризорт в Равда, до аквапарка. Страхотен хотел, нищо общо като вътрешен интериор с онзи кичозния Виктория палас.

# 534
  • There I was on a July morning
Новия хотел, в който снимат е Аква Парадайз Ризорт в Равда, до аквапарка. Страхотен хотел, нищо общо като вътрешен интериор с онзи кичозния Виктория палас.
Много добре изглежда хотелът. Трябва да прекръстят сериала на Равда бийч.Smile

# 535
Абе защо няма Сини Бийч тая вечер 😢😭

# 536
Ами, свърши мин. седмица.

# 537
Олееееееее не съм разбрала 😱 и сега какво ще правим

# 538
Олееееееее не съм разбрала 😱 и сега какво ще правим
Пускай епизодите отначало Joy

# 539
Ами не е честно, преди месец - два се чудех кой сериал да започвам първо и как ще успея да гледам всички бг сериали, които започнаха.Даже някой в една тема прави таблица кой кога е, та да успеем да гледаме всичко JoyИ сега - бам, и всички свършиха почти по едно  време. Голяма скука настана по телевизията и по темите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт