Три сезона отминават, ЮНИ с бебе ни дарява!

• 15 051
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Лалето, ти къде живееш? В Германия ли?

Аха, сега видях, всъщност още вчера видях, че живееш в Бон.
Тъкмо се зачудих къде такива грижи в България.
Живяла съм като малка в Берлин, но за съжаление съм си отдавна в БГ.

# 121
LALETO аз работя и ако питаш за в офиса кога смятам да кажа- на шефа си ще кажа като се наложи да отсъствам за да ходя да ми вземат кръв и т.н. мисля някъде в началото на 3 месец, а колегите когато забележат тогава

# 122
LALETO аз работя и ако питаш за в офиса кога смятам да кажа- на шефа си ще кажа като се наложи да отсъствам за да ходя да ми вземат кръв и т.н. мисля някъде в началото на 3 месец, а колегите когато забележат тогава

Zoia_Alex, аз може би малко по-рано ще кажа, сигурно към края на този месец.
А до края ли мислиш да работиш?
Аз предишната си бременност работих точно до 45 дни преди раждането:)
Но си бях много добре.
Сега май не съм толкова добре, освен това съм супер изморена:(
А и пътят ми до работата сега е много по-дълъг.
Уф, взех да се шашкам вече, а сме едва в началото.

# 123
Аз предишната си бременност работих точно до 45 дни преди раждането:)
И аз така, даже исках и до по-късно да си работя, но не стана. Сега не работя, гледам Диана.

# 124
Здравейте юнски мами!
Много ще се радвам ако мога да ви бъда полезна,тъй че питайте.
Хепи,по принцип на гинеколог има смисъл да отидеш след двуседмично закъснение на цикълът,едва тогава със сигурност могат да видят плодният сак в матката.Аэ нали съм с връзки отидох още на вторият ден,но уви нищо не се видя дори и с 3D,така че исчаках 12 дни и от вчера си имаме снимка на нашата точица.По рано може да се види с вагинален трансдюсер,но аз лично не съм му голям фен.
Лолибон,това е втора бременност за мен,имам син на 5г.и6м.който е много горд че ще става батко въпреки,че още не ми е повярвал съвсем защото според него не съм достатъчно дебела че да нося бебе в корема си.
Лалето,аз работя в родилно отделение и просто нямаше как да скрия новината,все пак някой трябваше да ме прегледа.Мисля да не се правя на герой като през първата ми бременност и да изляза в болнични още от 1.11.,защото предният път ме изгониха насила.

# 125

Лалето,аз работя в родилно отделение и просто нямаше как да скрия новината,все пак някой трябваше да ме прегледа.Мисля да не се правя на герой като през първата ми бременност и да изляза в болнични още от 1.11.,защото предният път ме изгониха насила.
[/quote]

Eх, знаеш ли как ми се иска и на мен да изляза още през ноември, ама няма да стане Cry
Но при теб си е задължително според мен, понеже работиш в опасна среда.

Деси, исках да те питам за прегледа - наистина ли трябава да те бъркат?
Аз първия път се направих на ударена и не ме преглеждаха така изобщо, само накрая, иначе - с видеозон.
Голямо бъзе ме гони на тази тема:(

# 126
Laleto  мен не са ме преглеждали и въобще НЕ е задължително.Аз имам проблемис гърба и предполагам 4е като ми порасне корема ще се появат проблеми и болки и сигурно тогава ще спра работа.Иначе мисля да работя докато се чувствам добре.След това мисля да остана вкъщи 4-6 месеца и пак на работа Simple Smileне се представям в къщи 3 години

# 127
Няма нищо страшно в прегледа и ако твоят доктор смята ,че е нужен не се страхувай.По принцип в някои отношения гинекологичният преглед има по голяма диагностична стойност от ултразвуковото изследване.

# 128
Laleto  мен не са ме преглеждали и въобще НЕ е задължително.Аз имам проблемис гърба и предполагам 4е като ми порасне корема ще се появат проблеми и болки и сигурно тогава ще спра работа.Иначе мисля да работя докато се чувствам добре.След това мисля да остана вкъщи 4-6 месеца и пак на работа Simple Smileне се представям в къщи 3 години

И аз не искам вкъщи три години да стоя.
Обаче след раждането ще стоя поне една година вкъщи, няма как.
После жена ли ще търся – не знам, живот и здраве да стигнем дотам.

За прегледа – Деси, мерси за отговора.
Обаче като ме е страх – но ще се получи много тъпо – отивам при лекарката и казвам – няма да ме гледате пък, само на видеозон и тя сигурно ще ме изхвърли от кабинетаJ

# 129
Мен като разбра че съм бременна дори не си помисли да ме преглежда, спокойно.
А то и ние ще сме на бавачка ама до там да се стигне

# 130
  • временно във Пицеландия
здравейте бъдещи мами!!!
 и аз съм от юлките 2005,с мъничката Гергана,на година и четири месеца,която ще става кака.
така че и в този форум ще си правим компания пак с Беборанка  Grinning
мислех че още няма нова темичка за юни 2007 или поне че е в началото си,а вие сте доста и то разговорливи.  Grinning
значи за протокола -на 26 години съм и на 27 живот и здраве ще си имаме 2ро бебче.на преглед не съм била,но тестовете(направих 2) и кръвните проби ми подтвърждават причината за вечерното гадене.колкото и да е странно и с първата бременност ми се гадеше само вечер.
лимонът както сте писали е наистина много ефикасно средство срещу гаденето но какво да правя с киселините???  Sad

желая ви лека бременност на всички и само усмивки
можете да видите наши снимки в линка на подписа ми

# 131
Здравейте момичета,

днес отидох да си запиша час за консултация и лекарката ме хвана на вратата за ушите. Прегледа ме за секунди на видеозон – видя се плодно сакче в матката.
Записа ми час за преглед и така.
Значи работата е сериозна – връщане няма.
Поне не ми правиха нормален преглед, както се бях изшашкала.

Да ви питам - боли ли ви главата?
Мен ме боли непрекъснато от няколко дни - като мигрена - горе на челото.
Има ли лек срещу това, нали не трябва да пием хапчета?

# 132
  • София
Лелеее,  колко ви се зарадвах, като видях темата  Hug   bouquet  bouquet  bouquet, аз съм от Юлски мама 2006. Чакам и с нетърпение новите Юлки 2007
Желая ви лека и спокойна бременност и безпроблемно раждане!!!
Целувам ви всички  Hug

# 133
Привет, момичета, аз съм от февруарките, но кумата ми е с термин 02.06.07. Много ви се радвам и ви пожелавам лека и безпроблемна бременност!

# 134
Здравейте,юнски мами!Закъснява ми вече 14 дни и едва днес се престраших да отида на ехограф.Докторът мой познат каза че съм едва на около 10-дневна бременност,но според моите изчисления съм в началото на 4 гест.седмица.В матката се вижда нещо /дълго 0,6мм/,но не е много сигурен какво точно.Да си взема ли тест все пак? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт