Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 848
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Ако може някоя дама така подробно да даде информация за процеса при д-р Молов.Как протича и какво трябва да се носи.

# 136
Благодаря, а кога се заплащат прегледи, тестове и т.н след изписване или предварително...
Значи трябва да бъда там в деня на приема сутринта нали?
В деня преди операцията правят всички изследвания + тест COVID .
В деня на операцията ще Ви дадат антибактериален течен сапун,с който трябва да измиете и косата,така че е добре да си вземете сешоар.Следва очертаване при лекарите и Ви отвеждат в операционната.
Вода в малки бутилки няма да е излишна .
Аз носех пижами с копчета отпред .
Предварително си бях купила следоперативен сутиен.
Моят престой беше 2 дни,имах много течност в дренажните торбички. Изключително любезен персонал ,ще се чувствате обгрижвана през цялото време.
Храната бива ,нямате нужда от допълнителни обезболяващи.
Леглата са специализирани ,лесно е сама да се обслужвате ,след като се раздвижите.
Има бюфет във фоаето с доста богат избор на храни и напитки.

Желая Ви успех  Simple Smile
Влизат в цената. Не съм заплатила абсолютно нищо за изследвания + тест.

# 137
Благодаря, а кога се заплащат прегледи, тестове и т.н след изписване или предварително...
Значи трябва да бъда там в деня на приема сутринта нали?
В деня преди операцията правят всички изследвания + тест COVID .
В деня на операцията ще Ви дадат антибактериален течен сапун,с който трябва да измиете и косата,така че е добре да си вземете сешоар.Следва очертаване при лекарите и Ви отвеждат в операционната.
Вода в малки бутилки няма да е излишна .
Аз носех пижами с копчета отпред .
Предварително си бях купила следоперативен сутиен.
Моят престой беше 2 дни,имах много течност в дренажните торбички. Изключително любезен персонал ,ще се чувствате обгрижвана през цялото време.
Храната бива ,нямате нужда от допълнителни обезболяващи.
Леглата са специализирани ,лесно е сама да се обслужвате ,след като се раздвижите.
Има бюфет във фоаето с доста богат избор на храни и напитки.

Желая Ви успех  Simple Smile
Влизат в цената. Не съм заплатила абсолютно нищо за изследвания + тест.

Това е за Уни Хоспитал нали? Защото на мен ми е казано, че живот и здраве, ще ме приемат един ден по-рано за изследвания и чак на следващия операцията Thinking За багажа има ли възможност всъщност да си с нещо като куфарче малък размер, защото ако ще се мъкнат и сешоари, и тн...? А за самото заплащане ми беше казано от доктор Хатър, че се случва преди операцията, но ще видим. При вас кога беше? Честно казано предпочитам да е преди, за да не ги мисля тези пари къде да ги държа в себе си. Grin

# 138
Именно.Ден по-рано Ви приемат ,на следващата сутрин е операцията.
Платих в деня на постъпване.

# 139
Здравейте, момичета😊 Вторник ми махнаха конците (ден 14ти след операцията). Не беше болезнено, по-скоро неприятно. Повечето болки с това изчезнаха. Останаха болки и дискомфорт само в лявата гърда. Оттока стои над гърдата, доста се притеснявам, защото започвам да си мисля, че импланта е сложен по-нагоре... Има ли дама запозната или да е имала капсулна контрактура? 😒 Кога се установява това? Трябва ли да минат 6мес за да е категорично ясно, че има усложнение или недобре свършена работа? Говорих и с доктора си, праща му снимки, той твърди, че е отток на мускула... Медицинската му сестра, която ми махна конците също смята, че е отток, и ми натегна още повече ластичната лента. Но ако не е позициониран добре импланта, спокойно могат да кажат, че организма ми е виновен. 🙄 Ластичната лента така ме стяга, че притиска някакъв нерв на гърба ми от ляво, че чак изтръпва цялата ми лява ръка и рамо. Вчера бях на масаж и рехабилатотрката каза, че е от лентата. Помага ли или ми вреди в крайна сметка🤔Подчертавам, че нося денонощно и сутиена и лентата. Не съм левичарка. Знам, че е рано за заключения... Но се притеснявам от вида на гърдата. Ще покажа и снимки на лично съобщение, ако някой може да помогне с информация, ще съм безкрайно благодарна. 🤗

# 140
Привет отново!

Днес мина консултацията ми при доц. Романски, някои момичета помолиха да споделя как е минала, надявам се, че ще бъде полезно.

Накратко - доцентът ми направи наистина доста добро впечатление, обясни ми всичко подробно и изчерпателно, показа ми импланти.

Четох назад в темите, че се обсъждаха имплантите на Ментор -  доцентът каза, че вече не работи с тях, или поне не и с текстурираните, заради рисковете около тях.

Запозна ме обстойно с рисковете, все пак ми направи измервания, но мнението му беше, че в моя случай рисковете биха били повече от ползите, каза, че бюстът ми е добре и накрая добави, че ако му бях дъщеря категорично не би ме оперирал. Честно казано това ми беше достатъчно, тъй като аз никога не съм била 100% сигурна, че искам тази операция. Оценявам това колко беше честен с мен, защото все пак той има интерес да ме оперира. Също не мога да кажа, че ме е върнал, защото каза, че ако настоявам ще ме оперира, но предвид мнението, което сподели на този етап се отказвам от операция.

# 141
Точно затова безкрайно уважавам Романски!
Без думи.

# 142
Здравейте! Ще отказвам операция при Д-р Молов насрочена за 24.07.2021г. в град Бургас. Ако някой иска може да заеме тази дата.

# 143
Здравейте! Ще отказвам операция при Д-р Молов насрочена за 24.07.2021г. в град Бургас. Ако някой иска може да заеме тази дата.
А защо се отказвате от операцията?

# 144
А защо се отказвате от операцията?

Ще се оперирам във Варна при Доц. Янков! Така както казват другите дами наистина всеки трябва да усети кой е неговият доктор.  Останах много очарована от доцента от обясненията, от прегледа който ми направи и не на последно място отношението към работата си. За мен е много важно и след оперативният период. При доцента ще имам контролни прегледи, докато при Д-р Молов не. Спряхме се на импланти Motiva 325сс corse които ми допаднаха много повече от Mentor.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 17:22 от Gali.K.

# 145
Наистина всеки трябва да усети своя доктор.
Успех и да се похвалиш после 🌞

# 146
  • София
Рядко виждаме резултати с профил Corse, тъй като е най-високият на Мотива. Ще ми бъде любопитно живот и здраве да ги видя. Докторът ли го препоръча този профил?

# 147
Рядко виждаме резултати с профил Corse, тъй като е най-високият на Мотива. Ще ми бъде любопитно живот и здраве да ги видя. Докторът ли го препоръча този профил?

Да. Аз имам проблемен гръден кош. С т.нар. птичи гърди съм, което ще рече изпъкнала кост между гърдите. Затова предложи този профил.
Живот и здраве да мине всичко и ще споделя.

# 148

Да. Аз имам проблемен гръден кош. С т.нар. птичи гърди съм, което ще рече изпъкнала кост между гърдите. Затова предложи този профил.
Живот и здраве да мине всичко и ще споделя.
А ще споделиш каква в цената при доц. Янков?

# 149
Да попитам , преди изписваше на всяка тема най отгоре коя при кой се е оперирала колко кубика и тн... вече защо няма или аз не търся където трябва хаха

Общи условия

Активация на акаунт