Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 980
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Irini 22, съвършени са! Каква марка и модел са? Може да споделиш и доктора Simple Smile

# 256
Здравейте,преди 18 дни ми беше операцията,повдигане с импланти в едно,едната гърда от съмото начало изглежда все едно прави двойно балонче.По начало имах асиметрия,въпросната гърда е тази която беше с по-голяма птоза.Незнам пропадане на импланта ли е ,двойно балонче ли е,или просто инфрамамарната гънка там е била по-ниско и кожата още се отпуска за да заеме формата на импланта.Правих консултация,доктора каза че всичко е наред и ще се променят нещата,факт е че проблема става все по-малко видим но е там и аз много се притеснявам.Качвам снимки първа седмица и втора седмица...
Кой ви оперира, какви импланти,  като се изключи този проблем гърдите са станали много добре, може да слегне гърдата , до 6-тия месец трябва търпение

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 00:08 от Не се сърди, човече

# 257
Eх, тази наша женска лакомия... Smiley
Така изглеждат 255 сс на 157 см/47 кг. след трета седмица (не са на Стоянов).
Но моята цел така или иначе беше да изравня гръдната обиколка с тази на ханша. Едновременно с това да запазя грацилната визия на фигурата си като цяло. И да изглеждат неразличими от естествените.
(Имам натрапчивото усещане, че повечето кубици на нисък ръст автоматично "добавят" визуално едни килограми, които всъщност нямаш. Но това си е мое мнение, де.)
Скрит текст:

Харесва ми формата, но за моя вкус са твърде малки. Не знаех, че някой слага под 300 кубика.
Важното е, че вие сте постигнали мечтаната визия 🤗 И аз вече осъзнах, че големите кубици дават голям обем и настрани и разширяват горната част на тялото. Но при мен все още дупето води по сантиметри, така че не съм прекалила 😁

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 14:40 от bubanka

# 258
Здравейте,преди 18 дни ми беше операцията,повдигане с импланти в едно,едната гърда от съмото начало изглежда все едно прави двойно балонче.По начало имах асиметрия,въпросната гърда е тази която беше с по-голяма птоза.Незнам пропадане на импланта ли е ,двойно балонче ли е,или просто инфрамамарната гънка там е била по-ниско и кожата още се отпуска за да заеме формата на импланта.Правих консултация,доктора каза че всичко е наред и ще се променят нещата,факт е че проблема става все по-малко видим но е там и аз много се притеснявам.Качвам снимки първа седмица и втора седмица.
Кой ви оперира, какви импланти,  като се изключи този проблем гърдите са станали много добре, може да слегне гърдата , до 6-тия месец трябва търпение
400cc кръгли,не искам да коментирам кой къде,нямам лоши чувдтва към доктора случая беше тежък,днес са много по-добре до 6 месец се надявам съвсем.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 09:39 от bubanka

# 259
Здравейте на всички. Много хубава тема, записвам се да я следя с интерес. Имам и един въпрос. Предстои ми смяна на импланти, някой има ли отзиви и мнения за Бела гел? Досега съм чувала само хубави неща, но бих искала да събера още малко информация за тях преди да реша с кои да ги подменя.

# 260
Здравейте , а кои импланти са с "най-дълъг " живот ? Не ми се иска през 10 години да ги сменям 😊

# 261
Meli$a, гледала съм снимки на работата на чуждестранни лекари и се среща дори и поставяне на под 200сс. Въпрос на възприятие на нещата. Wink Просто в България модата е друга. Grinning

# 262
Irini 22, съвършени са! Каква марка и модел са? Може да споделиш и доктора Simple Smile
Много благодаря, Tina!  И аз много се радвам на резултата, чакам само още да слегнат. Simple Smile
Анатомични са, POLYTECH Replicon MP (среден профил), 255 сс.
Правени са при Хр. Христов във Вита.

Тук е моментът, може би, да го похваля: страхотен е, отношението му е като към личен приятел - отдели ми наистина много време, опита да разбере какво искам като резултат, поръча ми сайзери за проба, изтърпя ми всичкото чудене и през цялото време комуникацията ми е била лично с него.  Гъвкав е във времето, следи си нещата и наистина бих го препоръчала и като работа и като отношение.

# 263
Meli$a, гледала съм снимки на работата на чуждестранни лекари и се среща дори и поставяне на под 200сс. Въпрос на възприятие на нещата. Wink Просто в България модата е друга. Grinning
То не е до мода, а до възприятия. 200 кубика не са дори 1 чашка повече,ако са под мускула.
Абсолютно безмислено е да се прави операция, която носи доста рискове. Добре е да се обмислят нещата преди да се правят и най-вече всеки да получи това, за което мечтае❣
Тук модата не е критерии, а единствено личните вкусове и предпочитания.

# 264
Харесва ми формата, но за моя вкус са твърде малки. Не знаех, че някой слага под 300 кубика.
Важното е, че вие сте постигнали мечтаната визия 🤗 И аз вече осъзнах, че големите кубици дават голям обем и настрани и разширяват горната част на тялото. Но при мен все още дупето води по сантиметри, така че не съм прекалила 😁

Grinning Разбира се, всяка от нас си има предпочитания и така трябва да е. Важното в крайна сметка е ние самите да се харесваме.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 14:41 от bubanka

# 265
  • Бургас
И нека не забравяме,  че различните кубици изглеждат доста различно според даденостите. Гледам, че на някои 400 кубика изглеждат по-малко от 300 на друга.
Аз например исках минимума,  но в моя случай това беше над 400. С широк гръден кош и тубуларни гърди съм. Ако ми бяха сложили 300, както ми се щеше,  даже и по-малко,  щях да имам две топки под мишниците.

# 266
Моята операция е във вторник при доц. Романски и ще слагаме 275 сс.
Бах на консултация при Стоянов, Георгиев, Тонев и 3-ма лекари в Белгия и Нидерландия, и никой, абсолютно никой от тах не каза повече от 300 сс имплант за мен.
Намирам за странно да отида при лекаря с изискване колко кубика искам. Все пак за това отивам, за да ме насочи, измери и прецени. Аз така или иначе държах на максимум 250, предполагам 275 няма да е много повече. Харесвам слаби, стегнати жени с малки, оформени бюстове и точно към това се стремя.
Ирини, гърдите ти са прекрасни!

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:51 от Идa

# 267
Най-важното е ние да се харесваме. Вкусове всякакви- едни харесват спортни, стегнати с малки гърди, други харесват по-сочни и съответно с големи гърди. Нашите тела са различни и кубиците е логично да бъдат различни. Успех на всички, на които им предстои операция. ☺️

# 268
Много благодаря, Tina!  И аз много се радвам на резултата, чакам само още да слегнат. Simple Smile
Анатомични са, POLYTECH Replicon MP (среден профил), 255 сс.
Правени са при Хр. Христов във Вита.

Тук е моментът, може би, да го похваля: страхотен е, отношението му е като към личен приятел - отдели ми наистина много време, опита да разбере какво искам като резултат, поръча ми сайзери за проба, изтърпя ми всичкото чудене и през цялото време комуникацията ми е била лично с него.  Гъвкав е във времето, следи си нещата и наистина бих го препоръчала и като работа и като отношение.
Страхотни са! 🙂 ... Да те попитам, каква беше цената за поставяне на импланти при д-р Христов?

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 18:14 от Ilianina

# 269
Аз съм родила 3 деца, общ кърмачески стаж 4г и 6м, имам S-образна сколиоза на гръбнака и разлика във височината на двете рамена 1.5см. Доктора ми предложи 300 сс, но аз категорично исках максимума за моите параметри.  Цял живот съм нямала гърди( дори и по време на кърменето) и 15 години чаках, за да се подложа на тази интервенция. Благодаря на всички, които споделят опит и публикации тук, защото е изключително полезно.❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт