Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 916
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Иначе, вече вървя към 4ти месец след операцията. Много съм доволна от резултата и работата на др Христов. Гърдите ми стоят перфектно, нямам дискомфорт или болки. Гърдите ми определено омекнаха, но умерено, което мен много ме радва, аз не исках ефекта на естествените отпуснати женски гърди, а точно този стегнат секси вариант, затова и сложих ултра висок профил.

Скрит текст:
Би ли качила снимка от пред, може и на лично. Сходен е моя резултат, но лявата все още е леко по нагоре, при теб поне от този ъгъл ми се вижда лека разлика също, но може да е от ъгъла на снимката. Има ли някаква разлика в нивото и големината? Иначе прекрасен резултат наистина!

# 166
края на месеца имам записан час за др Молов за консултация ,мисля да отида , нищо не губя .. Моля оперираните при него да ми изпратят снимки на ЛС . А и аз хубаво съм си записала час , доколкото знам е в Бургас нали???

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 23:26 от denica.m.y@gmail.com

# 167
Здравейте и от мен. Изминаха 3 седмици от операцията ми, чувствам се чудесно. Само лявата гърда леко ми опъва на моменти и леко се различава от дясната. На 17.05 имам контролен преглед и ще коментираме с доктора, дали всичко върви нормално. Споделете вие кога се върна те към спорта. Аз тренирам вкъщи, смятам да започна с леко тичане на пътеката и упражнения за долна част с ластици 🤔 вие с кои упражнения и кога започнахте да спортувате?☺️
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 21:16 от bubanka

# 168
Здравейте и от мен. Изминаха 3 седмици от операцията ми, чувствам се чудесно. Само лявата гърда леко ми опъва на моменти и леко се различава от дясната. На 17.05 имам контролен преглед и ще коментираме с доктора, дали всичко върви нормално. Споделете вие кога се върна те към спорта. Аз тренирам вкъщи, смятам да започна с леко тичане на пътеката и упражнения за долна част с ластици 🤔 вие с кои упражнения и кога започнахте да спортувате?☺️
Скрит текст:
Не е ли много рано за спорт, нямаш и месец. Аз сега ставам на 2 месеца и преди 2 дена за първи път тренирах долна част. Иначе на кростренажора вкъщи след първия месец започнах без да участват ръцете. За бягане още не смея, въпреки че много искам вече. Нека и другите споделят кога може да се започне с бягане с умерено темпо

# 169
  • Пловдив
Скрит текст:
Правено ли е повдигане на гърдите, понеже не виждам разрез тип котва?
Аз започвах след 2,5м. много постепенно, първо само долна част, след това и по-малко ръцете. Но в началото ми беше доста тегаво при тренировка на горна част. Кардио с бягане и подскоци и до ден днешен не правя, усещането ми е неприятно, а вече са минали година и два месеца.
Моят съвет е да не избързвате с упражнения за горна част. Докторът ми беше казал, не по-рано от месец след операцията, аз изчаках повече и пак ми беше трудно в началото, при все, че съм в много добра спортна форма.

# 170
Здравейте и от мен. Изминаха 3 седмици от операцията ми, чувствам се чудесно. Само лявата гърда леко ми опъва на моменти и леко се различава от дясната. На 17.05 имам контролен преглед и ще коментираме с доктора, дали всичко върви нормално. Споделете вие кога се върна те към спорта. Аз тренирам вкъщи, смятам да започна с леко тичане на пътеката и упражнения за долна част с ластици 🤔 вие с кои упражнения и кога започнахте да спортувате?☺
Скрит текст:
Ще припомниш ли доктор, кубици, марка импланти , имаш ли повдигане или само обиране ?

# 171
Скрит текст:
Правено ли е повдигане на гърдите, понеже не виждам разрез тип котва?
Аз започвах след 2,5м. много постепенно, първо само долна част, след това и по-малко ръцете. Но в началото ми беше доста тегаво при тренировка на горна част. Кардио с бягане и подскоци и до ден днешен не правя, усещането ми е неприятно, а вече са минали година и два месеца.
Моят съвет е да не избързвате с упражнения за горна част. Докторът ми беше казал, не по-рано от месец след операцията, аз изчаках повече и пак ми беше трудно в началото, при все, че съм в много добра спортна форма.
Имам повдигане с обиране през ареолата. Доктора прецени, че с по-големи импланти и обиране през ареолата, ще се получат нещата и без котва. Имплантите са с разрез отдолу поставени.
За спорта, смятам да започна с ластици, без натоварване на горна част, като на пътеката мога и скоростно вървете, не е нужно чак тичане. Постепенно. Доктора ми каза месец след операцията, като постепенно се вкарват тежести и килограмите да се увеличават постепенно. ☺️ Има доста варианти за долна част, просто не ме свърта вече😁

# 172
Здравейте! Ето и моят резултат след шест месеца. Вече ги чувствам съвсем като мои.
Скрит текст:

# 173
Здравейте! Ето и моят резултат след шест месеца. Вече ги чувствам съвсем като мои.
Скрит текст:
Поздравления за чудесния резултат 🤗
Какъв е импланта и колко кубика е?

# 174
Здравейте и от мен. Изминаха 3 седмици от операцията ми, чувствам се чудесно. Само лявата гърда леко ми опъва на моменти и леко се различава от дясната. На 17.05 имам контролен преглед и ще коментираме с доктора, дали всичко върви нормално. Споделете вие кога се върна те към спорта. Аз тренирам вкъщи, смятам да започна с леко тичане на пътеката и упражнения за долна част с ластици 🤔 вие с кои упражнения и кога започнахте да спортувате?☺
Скрит текст:
Ще припомниш ли доктор, кубици, марка импланти , имаш ли повдигане или само обиране ?
Доктор Динев, във Варна беше операцията ми, 405cc Mentor raund, medium high profile. Нямам повдигане, а само обиране около ареолите. Затова се спряхме на по-голям и кръгъл имплант, за да повдигне по-добре. Аз исках 300-350 сс, но сега ми се виждат идеални като размер. ☺️ И доктора беше категоричен поне 405сс,като имаше поръчани и 440сс за операцията, с уговорката ако не му харесат 405,да сложи по-големите...Остава да се възстановят напълно за да мога да кажа категорично, че съм доволна. До този момент от обгрижване и внимание, нямам забележка. Остава крайния резултат да е такъв, какъвто се уговорихме. 😏

# 175
Здравейте, моля за обратна връзка, събирам мнения за:
Доктор Стефан Комитски;
Д-р Мартин Генов.
Бих била благодарна, който прецени да пише и на лични. Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 09:10 от Vess Mihaylova 694612

# 176
Скрит текст:
Поздравления за чудесния резултат 🤗
Какъв е импланта и колко кубика е?
Благодаря! 🤗Политех кръгли, 450 сс. Операцията ми беше във Вита при д-р Христов

# 177
Тези, които са се оперирали при доктор Христов. Колко дълго сле прегледа Ви беше операцията? По време на промоционарните периоди ли се оперирахте или не? Редовната цена при него ли е приблизително 5000лв?

# 178
Тези, които са се оперирали при доктор Христов. Колко дълго сле прегледа Ви беше операцията? По време на промоционарните периоди ли се оперирахте или не? Редовната цена при него ли е приблизително 5000лв?
Месец след прегледа беше моята операция и цената беше 5000 лв в нея влизат самата операция, имплантите, изследванията, както и следоперативния сутиен и ластичната лента.

# 179
Здравейте, ще съм мн благодарна за снимки и отзиви от Стоянов, Хатър и Генов, по-специално за повдигане с имплант, без значение метода (котва, роундблок и др.). Знам, че Стоянов е топ за страната и особено за по-сложни случаи, но и за Хатър прочетох страхотни отзиви тук, а Генов има добри снимки в инстаграма си (въпреки че нормално там всеки да качва най-добрата си работа).
Нактарко: имах страхотен бюст преди раждането, кърмене и отслабване с 20кг. (75С) Сега положението е плачевно с празни в горната част  и увиснали гърди, вървящи към 4та степен птоза.
В момента имам записана консултация при Стоянов за октомври, защото знам че там вървят много напред, но със сигурност ще направя и с Хатър преди това. За Генов все още се чудя и ще изчакам да видя коментарите ви. Благодаря предварително на всички момичета, които ще споделят с мен преживяването си и ще ми помогнат с избора ми. 😊

Общи условия

Активация на акаунт