Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 790
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
По - скъпи били Ментор от Политех. Всички импланти са горе долу на една цена. Разлика от 100-200 долара, ако има такава не е по-скъпо.

# 556
Някъде бях срещнала информация за цените на имплантите и по спомен разликата беше от около поне 300 долара или евро, което си е от значение в печалбата върху крайната цена от 4999 лв.

# 557
И аз не мога да разбера защо е тази драма с промоциите.  Решавате дали ви устройва и толкова!
Големи конспирации...
И аз смятам тактиката на Стоянов за маркетингов трик, при това блестящ. Може да си го позволи.
Всички работят за печалба, не са благотворителни дружества и въобще да им калкулираме нетните приходи, е смешно.

# 558
Разбира се, просто го обсъждаме, понеже някои търсят причината за евтината цена на операцията. Казвам какво съм срещала като инфо за цената на имплантите, инъче аз като съм си избирала хирург, изобщо не съм сравнявала цени и никога не съм размишлявала защо при вдин е 5, а при друг е 10.

# 559
Не е насочено към теб.
Свободен пазар -всеки мобе да си определя цената ,както намери за добре.
Едва ли някой тук е толкова плиткоумен, че да не може да направи разлика между бонбони и операция. Беше обсъждано в предишната тема, ако не се лъжа.
Ако не ви устройва цената на някой хирург, имате огромен избор!
Не съм оперирана при Христов, за протокола.

# 560
Здравейте момичета. В сряда на 23,06 ще ми бъде операцията при д-р Тонев, Мотива Ергономикс 335кб, аксиларен достъп. Ще пиша след това да ви разкажа как е преминало всичко.

# 561
Момичета при доктор Христо Христов има промоция 4999 за импланти политекс. С др Кънев са екип знаете ли дали важи за същата марка и при Кънев? Някоя от вас питала ли е ! Също така да попитам има ли дами ,на които им предстои операция при Кънев 🙏🏼
Аз честно казано не разбирам какво значи промоция на импланти, това все пак не са бонбони с изтичащ срок, а нещо, което се поставя в тялото ви. Не знам дали съм права, но мисля, че думата ,,промоция” за нещо толкова сериозно, не е СЕРОИЗНО.

В тая тема така и не разбрахте, че промоцията е заради лекаря, който е нов и искат да го наложат (въпреки, че отдавна не виждам какво му е новото, той е с доста богат опит и стаж), а не заради имплантите, които са си перфектни, от доказана немска марка, и с които работят всичко доктори, включилно еталонът за повечето жени - Стоянов.
Една слаба работа не съм видяла на Христов до момента, прекрасен е, мен ме оперира само той, без Кънев, повече от доволна съм от резултата с моите 430 Кръгли Ултра висок профил Политех, и аз бях с "промоция". Ако реша някой ден да увеличавам и да няма вече промоция, пак при него ще отида.
П. С. И други доктори пускат промоции, явно не сте гледали в офертомед, ма само на Христов промоцията се дъвчи тука.
Христов не го знам изобщо, фокусът не беше въхру него и работата му, а попринцип върху ,,намалението” за тази операция. Нямам нищо против доктора, а и не съм се интересувала от него.

# 562
E,и? 
Какво Ви пречи това, след като не сте го и чувала?
Да не забравяме, че това не е животоспасяваща операция.
За поставяне на филъри и мезоконци няма проблем да са на промоция.
Всички сме наясно за рисковете от естетични корекции и не си купуваме бонбони.
Просто малко толерантност към избора на някои от момичетата тук, не е лошо да имате.
Нищо лично.

# 563
Момичета на 22 Юни - 17,30 ,имам записан час за консултация при Стоянов , няма да ходя( голямо чудене падна ,но реших че ще се оперирам при по бюджетен за мен хирург,Стоянов за мен е много добър но както се казва не е по джоба ми ....  Моля ако някоя мацка от вас иска да се възползва да ми пише на лично,в противен случай в понеделник ще звънна да откажа часа си. Simple Smile

# 564
Момичета, след консултация с д-р Стоянов, той определи 440сс Corse мотива. Аз съм 168см, 45кг - каза, че няма да ми големи, вярвам му, но бих искала да видя големи кубици Corse, правени от него. Чела съм всички теми, знам, че има момичета с такъв профил. Много моля, която има желание да ми прати снимки за да добия представа. Благодаря предварително!

# 565
Писах ти !
Момичета на 22 Юни - 17,30 ,имам записан час за консултация при Стоянов , няма да ходя( голямо чудене падна ,но реших че ще се оперирам при по бюджетен за мен хирург,Стоянов за мен е много добър но както се казва не е по джоба ми ....  Моля ако някоя мацка от вас иска да се възползва да ми пише на лично,в противен случай в понеделник ще звънна да откажа часа си. Simple Smile

# 566
  • София
Момичета, след консултация с д-р Стоянов, той определи 440сс Corse мотива. Аз съм 168см, 45кг - каза, че няма да ми големи, вярвам му, но бих искала да видя големи кубици Corse, правени от него. Чела съм всички теми, знам, че има момичета с такъв профил. Много моля, която има желание да ми прати снимки за да добия представа. Благодаря предварително!

440 Мотива Ергономикс Корсе са по-малки от моите Политех 430 Ултра висок профил, аз съм 170 на 58кг. Снимки съм поствала доста, според мен довери му се, добре ще са ти.

# 567
Защо казвате често, че някоя марка импланти изглеждат по-малки или по-големи от друга марка, а са едни кубици например ? На какво се дължи това ?

# 568
Не марката, а моделът и профилът правят еднаквите кубици да изглеждат различно. Може да са плоски с широка основа или малка основа с висока проекция и т.н.

# 569
Да, за профила и проекцията знам, че оказват голямо значение на визуалната големина, мислех, че при равни условия пак се различават.

Общи условия

Активация на акаунт