Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 188
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пише за всеки тип. 🤨

# 496
И аз имам българското Кибрит че бива много по добре изглежда от мострите на другите или разни там дето никой не купува като маска за синя светлина...
Иска ми се наистина лайфстайл кутия с продукти които не са само за лице и коса...

# 497
  • Варна
Пробвахте ли вече продукти от офертата с Avant и Ecooking  на #PickNDazzle, какви са ви впечатленията от тях? Аз си направих вечерна рутина със серума върху навлажнена с корейски тонер кожа, околоочната и нощна маска на Avant. Лицето ми беше много мекичко сутринта, а серума наистина стегна кожата ми, но смятам да го ползвам с друг крем на италианската марка Essere.
gemmahazeld, хубаво е да имаш продукт под маската. Гримовете на Зина са доста качествени според мен, а балсамчето е с много ефектна опаковка на френски макарон Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 09:39 от Real Fantasy

# 498
  • София
Аз тъкмо я взех от куриера

# 499
Поръчах you are worth it.
Не се сдържах .
Много искам вътре още по-приятна изненада да има като за ЧРД, още нещо на САФ . Моляяяяя !
Снощи ми свърши ексфолианта с кафе от Гуудбокс, страхотен, но груб малко за мен.
Сега малко по-лек искам и САФ е ок.

# 500
Кутията на you are worth it само с абонамент ли може да се поръча?

# 501
  • София
Само аз ли нямам лист с описание на продуктите и как се ползват в кутията на Pick N Dazzle?

# 502
Само аз ли нямам лист с описание на продуктите и как се ползват в кутията на Pick N Dazzle?
Нямат описание, да. За мен това е голям минус.

# 503
  • Варна
Можете да си видите продуктите в профила, там има описание и начин на приложение https://prnt.sc/12x6fur

# 504
  • София
Еха! Не съм и подозирала, че може да не сложат. Нали по закон всеки търговец е длъжен да осигури информация на български за продуктите си?

# 505
Можете да си видите продуктите в профила, там има описание и начин на приложение https://prnt.sc/12x6fur
Полезно, не знаех. Но и там не пише, че маската е нощна. И колко често е препоръчително да се ползва.

# 506
  • София
Аз им писах във ФБ и ми отговориха по същия начин, много е удобно така. Тъкмо ако нещо ми е харесало ще мога по-лесно да го намеря после.

# 507
Момичета, попаднах в Инстаграм на някаква кутия Hey Bea Box, с корейска козметика, някой поръчвал ли я е? 😊

# 508
Аз ползвах ексфолианта,маската за лице и за под очи-на пръв поглед съм много доволна.

# 509
  пристрастена съм😄

Общи условия

Активация на акаунт