Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Aз мисля, че единия е избелващ, а другия - озаряват... Но може и да греша. Simple Smile

# 526
  • София
Здравейте, какво мислите за майската кутия на You are worth it? Разкриха три продукта, един от които е на Saff, но другите две марки са ми непознати. Като цяло добри ли са им кутиите или са малко измислени? Simple Smile

Аз си взех априлската кутия, но никак не останах очарована. По-скоро вече ще ги чакам да разкрият всички продукти и ако ми харесат и има бройки бих поръчала.

# 527
Аз си взех за първи път кутията на Николета Лозанова, гланцовете са хубави. Антицелулитни кремове и избелващи пасти за зъби не използвам и не мога да ги коментирам.
Иначе съм абонирана за MFB.

# 528
Здравейте, какво мислите за майската кутия на You are worth it? Разкриха три продукта, един от които е на Saff, но другите две марки са ми непознати. Като цяло добри ли са им кутиите или са малко измислени? Simple Smile

Аз си взех априлската кутия, но никак не останах очарована. По-скоро вече ще ги чакам да разкрият всички продукти и ако ми харесат и има бройки бих поръчала.
Кой е разкрития продукт Saff гледам сайта и страницата им за май месец само един крем на някаква марка има разкрит... Няма три разкрити продукти.

# 529
  • Пловдив
Това са разкритите продукти и аз и се чудя на тази кутия. Но и на мен не са ми познати двата продукта и също ще ми е полезно да чуя мнение.

# 530
  • Враца
Някой поръчал ли е лятната кутия на Good box? Аз много се колебая между нея и тази за май, и двете изглеждат съблазнително 😀

# 531
Някой поръчал ли е лятната кутия на Good box? Аз много се колебая между нея и тази за май, и двете изглеждат съблазнително 😀
Аз Joy
Серумите и лосионите за тяло вече ми дойдоха много! Цяло лято ще се къпя с тях Joy Но имам нужда от слънцезащитен и реших да продвам този гръцкия. Общо взето заради него я поръчах, а и душгелавете на тази марка ми харесват, искам да пробвам и слънцезащитата на Wooden spoon за децата.

# 532
  • София
Ооо, аз не знаех, че са я пуснали за продажба. Сега ще разгледам вариантите. Имам и маслото с шоколада, и това с манго, но не съм ги отваряла. Попиват ли добре? В смисъл за ежедневна употреба ок ли са?

Блестящото масло на Brave New Hair също попива ли добре или оставя следи по дрехите?

# 533
  • Враца
Аз също заради слънцезащитата искам да поръчам основно, но и заради лосионите и душ-гела. Аз имам една слънцезащита на Cocosolis от миналогодишната лятна кутия, ами ужасна е, няма размазване, оставя много плътен бял филм по кожата, така си и остана, не съм я ползвала и от тогава нищо от Cocosolis не ме привлича.

# 534
  • Варна
И аз мисля да поръчам летния гуд бокс ама по натам. Кокосолис имам от миналото лято, сега се чудя дали пак такова или с манго да си взема,та ще поизчакам, едва ли ще свърши ,миналата година цяло лято я имаше налична.

# 535
Нормално е да се изчерпат от към идеи и Goodbox, и Кибрит, но нещо прекалено ми идват повтарящите се продукти, че дори цели марки. Нищо интересно, почти кано миналогодишната лятна.

# 536
  • Стара Загора
Блестящото масло на Brave New Hair също попива ли добре или оставя следи по дрехите?

Аз си го купих миналата година и много ми харесва. Попива много бързо, аромарът е на кокос, хидратира кожата много хубаво и не ми е цапало дрехите. Аз си мажех видимата част на ръцете и краката и на кожа с тен изглежда много добре. Супер летен продукт, може и на косата да се слага, но и без това ми се омазнява косата пре ден и не съм тествала.

# 537
Много се чудя на You are worth it Box... Кога я изпращат знаете ли?

# 538
Аз поръчах майската кутия на Good box. Изкуши ме слънцезащитата, кератиновата грижа и озаряващия продукт. Звездата в кутията не е съвсем продукт за мен, но покрай другото, ще го изпробвам.
За лятното издание- все още имам от скраба с кафе и блестящия лосион на Brave new care от предишни кутии. Моят е с уникален аромат на мента/от Bellebox мисля че го имам/, но блясъка ми идва прекален за ежедневието. Ползвала съм го няколко пъти - попива добре, наистина съм впечатлена от аромата и не цапа дрехите.

# 539
  • София
Мерси за отговорите за Brave New Hair.

А някой може ли да ми каже как се ползва клечката червило от Lady Box? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт