Сайт https://gomez.bg/

• 15 005
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Кой номер давате в Еконт за връзка с Гомез?

# 46
  • София
Пазарувала съм няколко пъти от този сайт. Връщала съм 1-2 пъти. Последният път доста се позабавиха с връщането на парите , но всичко беше Ок в крайна сметка. Харесвам сайта - има доста добри промоции и артикули, които липсват по други сайтове, но бавенето с връщането на парите ме притеснява и не правя необмислени покупки ,ако има голям шанс да връщам после

# 47
Здравейте! към днешна дата все още ли е толкова бавно и трудно връщането на пари от гомез?

# 48
Да. На мен ми възстановиха сумата след около 6 месеца, като постоянно ме подканваха да изпратя куриер, който да вземе върнатата от мен пратка, защото продукта е повреден. Беше юни сагата с тях, парите ми ги възстановиха началото на януари следващата година.

# 49
Момичета, поръчах едни сандали от въпросния сайт, но като чета за какво става въпрос, мисля изобщо да не ги взимам. Не съм сигурна дали ще ми станат и ще се харесам и започвам да обмислям да откажа пратката, още когато ми звънне куриера (тъй като е с наложен платеж). Сега намерих същите сандали в About you, с 50лв отгоре са, но поне ще си спестя главоболия.
Нали няма проблем като звънне куриерът директно да му кажа че отказвам пратката?

# 50
  • София
Момичета, поръчах едни сандали от въпросния сайт, но като чета за какво става въпрос, мисля изобщо да не ги взимам. Не съм сигурна дали ще ми станат и ще се харесам и започвам да обмислям да откажа пратката, още когато ми звънне куриера (тъй като е с наложен платеж). Сега намерих същите сандали в About you, с 50лв отгоре са, но поне ще си спестя главоболия.
Нали няма проблем като звънне куриерът директно да му кажа че отказвам пратката?
Няма проблем, разбира се. Даже може да я откажете и през линка в СМС-а от Спиди, който ще получите.
Иначе може да анулирате пратката и в сайта, ако скоро сте я направили. Най-отдолу има поленце "Пишете ни". Като го цъкнете, ще ви излезе форма за изпращане на съобщение и там избирате тема Анулиране на поръчка, а долу в текста пишете примерно - Моля поръчка ....(вижте си номера) да бъде анулирана. Аз така отказах онзи ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт