Отговори
# 345

Еми, страхотни снимки на Суде, много красота и сексапил. Тук определено ме спечели...

# 346

Цеце, и на мен много ми хареса Суде на тези снимки. Гледам ги двамата с Толга на колажа и отново ме обзема дива ярост, че така нелепо спряха "Дума на честта". Можехме дълго да се радваме на уникална екранна двойка и вълнуващ сериал.

Ново от Суде:

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 23:44 от Emiliya

# 347
Днес оставям на вас почерпката Yum
Готина фотосесия на Суде Гюрел.  Тя самата е хубаво ,естествено и талантливо момиче.

След Чачо в момента въздишам и ми се подкосяват коленцата от един секси еркек на хоризонта.  
Разбира се Чаго си остава в сърцето ми като любимец.  Heart

Искате ли да ви покажа за кой говоря, като се добера до компа.
Нали сме ценителки на красота.  В момента снима сериал.
По актьорски умения не мога до сравня засега с Чаго ,защото не съм го гледала много. Не мога да кажа, че няма талант.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 23:45 от femmi2

# 348
Здравейте!

Днес късно се добрах до лаптопа, но не мога да пропусна да вляза... Донесох ви едно мнение, което като го прочетох веднага ми навя асоциация за Думата и съм напълно съгласна с авторката му.

Скрит текст:
От две-три години гледам турски сериали и за това време се убедих в едно - щом не е исторически или патриотичен, хубавият сериал в Турция не се котира. На тях им дай кървища, драми и елементарни сюжетчета, дето всеки може да ги измисли. "Марашлъ" не е от тях, за него се изисква гледане с мисъл, което явно е непосилно за повечето зрители, включително и в България. Наистина, да ме прощават феновете, но такава рядка тъпня като "Почукай на вратата ми" или пък "Клетва" (която доста хора знаят като "Обещание") и "Намери ме", продължават безсмислието си толкова време, а "Марашлъ", който е сериал с мисъл, сериал с истински сюжет, сериал, който има такъв замисъл и огромен потенциал (всички знаем на какво е способен сценаристът), приключва без време и набързо, защото драгият зрител не иска да мисли. Драгият зрител иска по десетина убийства на епизод (колкото може по-кървави), драгият зрител иска да гледа драми, ревове и сълзи, издевателства над момичета и деца, но драгият зрител не иска да мисли. Или просто не може. Извинявам се на всички фенове на подобни сериали, не искам да ги обидя, просто разочарованието ми от преждевременното финализиране на "Марашлъ" надделя.
Рени Атанасова

# 349
Цеце ,Тенкю за кафенцето и мнението на авторката. Не съм гледала Марашлъ ,но ми е известен главният.   Рейта му беше висок в началото но после....
Иди та разбери политиките на тв.
За въпросния ромком с Хандето се договорили предварително за епизоди с рейт или без поне за продължението.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 15:03 от femmi2

# 350
Феми, аз също не съм гледала Марашлъ, виждала съм само 2-3 фрагмента, които бяха много интересни, но до там, мислих да го гледам по някое време като го финализират. А мнението го качих, защото мисля, че това се отнася за всяка една качествена турска продукция. ''Дума на Честта'' ни я спряха ей така изневиделица от нищото, не ни позволиха да видим една хубава продукция, заснета професионално на много екзотично място, с различен и интересен режисьорски поглед; със страхотен актьорски състав, оставящ душа и сърце във всяка сцена, а и сценария започна доста обещаващо.., но турския зрител погреба всичко това...

# 351
Цеце ,за Дума на Честта си права.  Имаше потенциал и прекрасни актьори и приказно място на което снимаха.
Сега се задават много летни дизита чак изгубих бройката едва ли всички ще се задържат до есента.
Сценарийте се повтарят.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 16:43 от femmi2

# 352

Интересна тема сте подхванали, момичета! Напълно съм съгласна с вашите коментари. И ако допреди няколко години се възхищавах на умението на турците да правят сериали и да рекламират чрез тях своя бит, култура и прекрасна природа, сега не смея да подхвана нова продукция. Нагласен и неотговарящ на очакванията рейтинг, повтарящи се сценарии, актьори, които не притежават никакво излъчване, сцени на насилие, убийства, погребения и молитви - втръсна ми! Ако случайно попадна на нещо добро, различно и отговарящо на моя вкус, то задължително пада от екран, защото не е по вкуса на някои.
     Качествените актьори се ориентираха към платформи или престанаха да снимат, изчаквайки по-добри времена. А не харесваните и спрени сериали се радват на огромен международен успех.
     Как да не се ядосва човек на този парадокс!

# 353
Здравейте! Flowers Rose

за пореден ден нищо ново и вълнуващо от любимците,
какво правят тези хора,защо се скриха от феновете
и само при половинките си стоят!?

Heart Eyes

Феми* кой е съперника на Чаго..
трябва да е много специален за да пишеш за него
Sunglasses

# 354
Ами да сложа тогава и едно друго изказване по темата /мненията са от фейсбук, от страничката на ''Любими сериали с превод''.

Скрит текст:
Ами аз от Турция ще изкажа своето мнение. Рейтинга на сериали от типа на почукай на вратата ми се вдига от пуберитетите като моята внучка на 11 год. Другото е, че всеки ден по различните програми има сериали и от това застъпване страдат и хубавите сериали, защото някои хора предпочитат да ги гледат на многото повторения в по удобно време. И трето - спонсорите, като модни къщи, магазини и други, които веднага рекламират с кои техни неща е облечена героинята например.
Kaam Tc

# 355
Софи , чак специален ама вярно че рядко пиша за други или се впечатлявам .

много харесвам това фото Heart Eyes

Софи ,  Алп Навруз се казва провери в Гугъл за инфо .
 Играе с Айча Туран кадъната , която Чаго размята до стената в Протектора .
 Много са сладки Алпи и Айча  , ще имат невероятна химия. Сериалка се казва Островна приказка и се снима на морето абе ще плакнем окото . Ще го гледам .

ето и гиф
 ох много е горещ по баклава то тяло то чудо . Латино мачо и как гледаааа Kiss
Скрит текст:
Heart Eyes

# 356

Flowers Tulip ФЕМИ*  този амиго* хваща окото..
само не казвай че и той е с червени шорти!
Hands Ok Hand
Цитат

# 357

Flowers Tulip ФЕМИ*  този амиго* хваща окото..
само не казвай че и той е с червени шорти!
Hands Ok Hand
Цитат

Софиии ,джанъм ти съмняваш ли се в моя вкус и поглед за мъжете .Wink В реала също.
Моя не ми се мисли като разбере че съм се прехласнала по още един турчин Joy Обаче е добър и разбира женската лудост.
Не знам по какви шорти е на гифа не се показва , ще потърся може и да има фото с червени шорти ,бермудки.
Обаче Алп няма да мята колежката като Чаго щото  не са на платформа.

Да довършим ли сценария ,това дето го писах става ли за нещо ?

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 19:57 от femmi2

# 358

Flowers Tulip Феми* написаното ми харесва и ако имаш вдъхновение продължи,
интересно ми е какво ще ти хрумне..
аз нещо нямам вдъхновение, в творчески* застой съм..
Joy Joy

# 359
Да си пусна и аз моите любимци да красят темата

Общи условия

Активация на акаунт