Година!
Айде наздраве и весело посрещанееее!
обаче изкарахме до Новата година (Вики около 1000000 пъти ме попита какво е то, чака я да влезе през вратата и прочие
) Та после се разбудиха, имаше хубава музика
като почнахме с Rainbow и към 2:30 вече бяхме на македонска музика
а децата спяха.
-mas:
- Какво чудесно начало на 2005! (последната ми менструация започна на 9 Дек 2004 при цикъл 25дни). Това е втората ми бременност (при първата направих спонтанен аборт в 6 г.с., които завърсши с кюртаж

-mas:
-
Стискам силно палци всичко да мине нормално!! 10 е ниско ниво, но все пак е на ръба на нормалното. На самото лекарство не пише ли как се пие
-mas:
- Какво чудесно начало на 2005! (последната ми менструация започна на 9 Дек 2004 при цикъл 25дни). Това е втората ми бременност (при първата направих спонтанен аборт в 6 г.с., които завърсши с кюртаж

Попринцип проблема тук е че малко повечко се чака понякога , но що се отнася до бременните
е съвсем друга работа. Страхотно отношение, професионализъм и перфектна организация.
Това мога да кажа за болницата , в която родих - незнам за другите, но от познати съм чувала подобни отзиви. Не съм съвсем сигурна че здравната система тук е аналогична на тази в САЩ. Наистина немога да кажа със сигурност.