Любители на кучета - 117

• 29 842
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ако не шофираш с вдигнат крак на рамото, на шофьора 😂😂

# 151
Едно черно бяло селфи ❤️

# 152
Да ви питам някой от вас дава ли някакви добавки на кучето си?
Аз започнах да се ровя по темата за кокосовото масло, куркумата и т.н. - та за този вид добавки ми е думата.
Изнамерих доста интересна информация по темата, давам пример с една статия по-долу (извинявам се на тези, които не четат английски, не намерих читава на български).
https://blog.myollie.com/golden-paste-for-dogs/
Кокосово студено пресовано и сурово масло започнах да давам на Маги по половин чаена лъжичка на ден (вече увеличих на цяла лъжичка) от около 3 седмици. За сега не мога да кажа, че виждам някакъв явен резултат от употребата му. Но пък забелязвам, че тя си яде вечерната дажба гранули, в които има масло, с по-голям кеф, само като ме чуе че отварям шкафа, където стои бурканчето и се строява до мен. Не й предизвика и стомашни неразположения, което отчитам за плюс също.
Та сега се чудя дали да не ъпгрейдна така да се каже до тая "златна паста", която е описана в статията.

# 153
Давам. Варено черно дробче. Ябълка. Морков. Свинско уше.
Blush

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 17:36 от Ezhko

# 154
  • София
Стела,нищо не пречи да пробваш и да споделиш резултата после.  Аз два пъти пробвах да дам кокосово масло  и то съвсем малко под чаена лъжичка и спахме пред блока,че ги хвана разстройство. Но аз съм си тъпа и упорита и пробвах още веднъж да съм сигурна дали е било от него,но предвидливо го дадох със сутрешната манджа,еми прекарахме деня навън,отказах се вече. Куркумата не е ли доста силна подправка ?Прочетох статията,но честно да си кажа не съм убедена -черен пипер и куркума не не

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 18:08 от Слънчогледка :)

# 155
  • тук-там
Аз давам тези, но са специално за Барф хранене:

# 156
Здравейте, момичета! Престрашавам се да сляза от балкона. Представям ви моят хубавец Бък. След два месеца ще навърши 11 години.
П.п. трети път редактирам, незнам защо не ми качва снимките.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 18:21 от Хортензия Мушкатова

# 157
  • Варна
Добре дошли при нас. Бък е много сладък ❤

# 158
  • Bарна, морето, сините вълни
О, прекрасен Бък! 🥰 Добре дошли!
Ние също сме имали овчарка Бък.
Много чаровно се е намърдал в къщичката. Joy

# 159
Кокосово масло не съм давала, но понякога добавям малко кисело мляко към гранулите или едно сурово яйце.
Отделно й давам витамини Vetoskin по 2 на ден.
При нас косопада още не е започнал, днес пак я ресах и свалих по-малко от шепа. Не знам дали е от витамините или просто е рано, гледам че по групите пишат, че свалят пух с шепи. Обаче ушите й се скубят 😂 Като я пипна по ухото, ръката ми се пълни с косъмчета. И си личи, до средата са някак по-пухкави, а нагоре - плешиви 🤪

# 160
На Хари космопада мина. Ето я пазителката на шарана, готви с мен:

# 161
  • тук-там
Моите и двамата готвят с мен. Постоянно ме препъват в кухнята.

# 162
Същото и при мен ..

# 163
  • Бургас
Давам зехтин, когато се сетя.
Космопадът като че ли е по-малко от м.г., като цяло й е много хубава козината.

# 164
На Хари космопада мина. Ето я пазителката на шарана, готви с мен:

И аз така съм- винаги с дружка в кухнята! На Лори ,като добавка давам само  маслото от сьомга/ от ноември/.Ще го спра май месец.Много , много добър ефект върху козината и смяната. Ето я  на път, замечтана... и ...приспана

Общи условия

Активация на акаунт