Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 671
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
ха-ха - и петра е на кило дневна дажба  hahaha - 4 пъти х ок. 230-250 гр.
за мебелите - аз съм луд фен на икейските мебели - леки, опростени и приятни. че и евтини. лошото е, че най-близкият магазин е в солун и букурещ (май и там имаше). ние даже от прага сме носили диван, закачалка, кош за играчки и др. дреболии, за което филков и до ден днешен ми натяква какъв срам брал по прагското метро докато пренасял кашони. вижте в www.ikea.com и от там си изберете сайта на съответната държава. цените са долу-горе еднакви в различините държави.

# 16
Здравейте!
Бях адски зле, днес обаче се събудих без висока температура. Ха дано. Правя хиляда изследвания, вече знам някои неща, които НЕ може да е Mr. Green
Честито на всички за всичко.

# 17
Добро утро.
Аз съм в треска. Не съм спала от вълнение. Ще ходя да поръчвам секцията. Ще е цвят елша.
Много хубави сайтове Микки, благодаря. Но за съжаление в момента не ми ходят на апартамента. Като го сменим, ще търсим нови неща и тогава ще ги имам в предвид.
Доминика и аз искам снимка на новата ти секция. Да ти е жив и здрав малкия кръстник.
Малко ми е тъпо, защото ще останат две маси, които са тъмни, а и полюлея и той е тъмно дърво. Пак ще ми е на кръпки къщата. Но все е начало. Абе гадно ми е. Да нямаме пари да сменим всичко на веднъж, а така на части. И после върви търси маса от същата серия като секцията. Сигурно ще е кошмар.
Сердика, оправяй се бързо.
Исайкова, ти също. много болести ти се събраха. Дано това вече е последната.

# 18
  • София
Maйче,страхотни са мебелите на икеа,дам.
Сердика,хубаво е поне ,че нямаш температура.Какво показаха изследванията?
Бубе,е не става изведнъж с обзавеждането-малко по малко.Иначе вече има доста добри фолия за замаскиране...

# 19
Както винаги сте много мили, момичета. Обикновените изследвания засега показаха, че съм в цветущо здраве, перфектна кръв, перфектно кръвно, всичко супер, само дето десет дена се събуждах с 39 Т и едвам я смъквах за малко на 37,5, по-надолу - не. Та вчера бях във Вирусологията и там търсят разни екзотични атипични причинители, вече знам, че НЕ е Ку-треска и не е микоплазма пневмония, утре ще знам дали е грип (инфлуенцата) или напр. хламидиева пневмония. Толкоз, друго засега не са се сетили, а аз не мога да ви опиша какво чувство е човек да няма Т - страхотно е, през десет минути си я меря, за да се уверя, че не се е качила Laughing Но беше просто ужасно, последните дни са ми като във мъгла. Добре, че Дирк си беше вкъщи в събота и неделя, та поне тях ги проспах и не се мъчих толкова.

# 20
  • София
Сердика,наистина ужасно е това чувство.Казвам го като човек имал температура 2 месеца.Вярно,беше доста по-ниска от твоята,но бях като парцал.И най-гадното чувство идва от там,че знаеш че ти има нещо-а никой не разбира какво е то.
В момента колко ти е температурата?Ако нямаш избощо-явно си преодоляла проблема.
Аз все още на  ден по 3/4 пъти се пипам и си я меря,защото наистина адски се радвам,като нямам:)))))Луда работа!

# 21
Добър ден !
bubu_to - добре се завърнала ! Малко ми е мъчно , че не си близо вече , но щом сте по- добре , ще го преживея Wink Ще се виждаме в парка   bouquet
buba_katinka- нашата секция е същата - аз съм много доволна , само дето нямаха в наличност та чакахме 1 месец и мъж ми я сглоби докато бях в родилното.Еднокрилното гардеробче го преправихме на рафтове за книги , защото мъж ми е маниак и имаме в изобилие, а не можахме да намерим нещо с толкова много рафтове , а и у нас не е мн. широко- абе добър избор като цена и качество. В магазина им като бяхме , срещнах един мой клиент и той каза , че е обиколил доста и това е най - удачния вариянт.
Сердика , добре , че вече си здрава  bouquet
Исайкова - преди да забременея ме тръшна нещо подобно и ми се разказа играта , но мен ме болеше зверски гърлото и цялото беше в нещо като рани , свеки тогава каза , че може да е херп ангина , и тя се лекувала симптоматично / само темп. , болките в гърлото и т. н /можеш да отидеш да ти вземат секрет от гърлото , ако не ти мине , правят антибиограма на разни коки ако имаш и виждат какво им влияе, при мен беше вирус.
Ние сме добре , имаме всички някакви течове от носа , но още държиме фронта .Жал ми е за Симонка , защото не я пуснах на зелено уч-ще , но много ме е страх, то ще бъде в Пампорово , гадно време , лош път , рейсове ...абе ужас . Знам само , че немога да я спирам вечно , и се притеснявам, абе от сега нататък ще хивея по балконите....
Лек ви ден , отиваме за кухнята.  bouquet

# 22
  • Там където е семейството ми
Здравейте.Да се разпиша и аз във новата темичка.
Да похваля щерката,че миналата седмица проходи. Simple Smile
Тази седмица ще поръчаме питката и ще направим прощъпулник.
Зъбки в момента я мъчат много милата.Отгоре съвсем се оформиха двата големите зъба но все още не избиват.
П.П.Ето ви и малко снимков материал на проходилото малко-голямо момиче. Grinning http://snimka.bg/album.php?album_id=68757

# 23
Първо да се похваля - платих секцията и днес ще е в къщи. Мъжа ми ще се мъчи да я сглоби.
Да се оплача - счупими се количката - падна и колелото и не можах да го намеря. Тя е с двойни гуми и чак като погледнах видях, че не го няма. Движих се малко по една плава улица. Обиколих я 5 пъти, наведох се под всяка кола и петте и не го намерих. На кой му е притрябвало колело от детска количка и то едно newsm78 #2gunfire
И сега какво следва не знам.
Ивка, браво на дъщеричката ти. Супер е чувството да гледаш как малкото ти бебче щъка наоколо. Аз още не мога да и се нарадвам.

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 15:16 от buba_katinka

# 24
браво на проходилите Гошко и Преслава!
Клара, сега Нур ще е още по-красива със зъби Simple Smile
Сердика, аз нищо не разбрах, само че не е добре при теб. Непонятно ми е.
Аз ям китайско, а по-късно ще правя паламуд на фурна.

# 25
Тити, непонятно е, защото още не се знае от какво е предизвикана тази Т. Десет дена много висока Т без абсолютно нищо друго. Правят ми изследвания за атипични причинители, та може там да излезе нещо. Друго за разбиране няма Mr. Green

# 26
  • София
Ние катастрофирахме.
Още съм отпаднала-от малко стрес и повече нерви...
И не стига тва ами един от колите ошмули мъж ми,за което съм мн ядосана.

# 27
  • Карлово
Честито и на проходилата Преслава!
Днес на някои явно им е каръшки ден Sad

# 28
  • Измир
 Здрвейте и от мен
Исайкова вие добре ли сте? А детенце с вас ли беше? Знам какво е, защото и ние през юли катестрофирахме. По точно един камион му отказаха спирачките и ни насмете 4 коли една в друга. Севима спеше и доста се уплаши.  Добре, че мина само с поражения на колата. Дано и при вас да е така, а ламарини се оправят.
Ние си бяхме до София за 3 дена и още не мога да наваксам с чистене, пране, гладене и спане. Заредих се с Ганчев и Слънчо, но днес пак се втурнах да варя пюрета. Не можах да прочета всичко написано, но чЕСТИТО на всички рожденници и бързо оздравяване на болничките бебчета и майки.
Видях, че пишете относно гърнето. Ние сме още на етап слагане на главата. Относно ходенето, все още иска да, а и дадем пръст да се хване, но на къси растояния 1-2 м. ходи сама.
ААА да се похваля(оплача) растът ни 9 и 10 зъб едновременно, а те са кътници и пада голям рев. Само не разбрах за къде е това бързане.
Прочетох и за парковете. Аз вече писах, че тук са направо страхотни. А в София и аз живея в Младост 4 и Бизнес парка е доста добър.
За сега толкова, ставам да гладя ризите на мъжа ми Tired

# 29
  • Димитровград
И за мен беше каръшки ден.Първо в парка един......какво правеше сещайте се.После пред блока на мама един дава на заден и щеше да ни смеже,а бях на тротоара.Вечерта пък с колата един микробус сече пътя. #2gunfire Думи нямам.Лягам,дано не сънувам кошмари.

Общи условия

Активация на акаунт