Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 664
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
гери - последната спирка на авт. 306. на самата улица се вижда тенекиено нещо, което е складът. не е много голям като размери Simple Smile  но не може да се пропусне.  маршрутка 29 също стига до там.
Младост 2
последна спирка на 306
м/у бл.235 и 236
тел.9740446
понеделник-неделя 9-19ч
по-добре попитай първо по телефона, за да не се разкарваш напразно.

# 46
Майче благодаря ти  Hug

# 47
  • София
Ивка, много е сладка Преслава!
Да,голяма бузанка-сладуранка. Wink
Майче,колко е широка тази решетка за стълби,която сте взели?И аз искам такова чудо,макар стълби да нямаме-и бяла или дървена е ?
Май ще прескочим до склада тези дни...Но що съм останала с впечатлението че работи до 18;18:30 newsm78
И за мен това с киселото мляко и зъбите е глупост.
Аз като голяма противничка на кис.мляко Mr. Greenда попитам кой дава вече такова?Щот ние почнахме от 10 мес.с плодовите на Нестле Mr. GreenАма кат опря ножа до гърлото.Сега се чудя да почвам ли от нормалните и то каква марка Thinking
Айде сега и Честит рожден ден на Клара!Здраве и щастие от сърце!

# 48
70 и няколко см. е, но има допълнителна част и става до 90и няколко. бяла е, метална. не знам доколко часа работи - инфото е копнато от интернет.

# 49
  • Карлово
Честит рожден ден, Клара!

Момичета, дайте идея за подарък за сестра ми, и тя е Везна, на 14 има РД. Нищо не ми ражда главата.  newsm78
Анеле, веднага ще дам контрапример за киселото мляко. На приятелско дете, кърмено само 20 дни и захранено с кисело мляко на 3 месеца, първият зъб проби на 15 месеца. Сега е на 1г6м и има 6 зъба.
А защо в атракциона няма таква продуки, за които Майчето говори? И аз искам шейна.

# 50
Клара , честит рожден ден  Wink Да си zдрава и щастлива и все така добра и хубава майка и съпруга и въобще  Wink

# 51
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден, Клара! Да си все така усмихната и щастлива с малката принцеса Нур и татко и!
Абе, много везни сте се събрали! Този месец прилича на следващия Wink - почти всеки ден има по някой рожденик.
Аз още съм си у дома. Ако до довечера/утре най-късно не се подобря, започвам антибиотик. Роси също още има сополи. Много злобен грип.

Честито на проходилите Гошко и Преслава! Роси ходи само за ръчички, предпочита да пълзи. Зъби - наброяват се 4.
Анеле, на мен ми звучи по-скоро като хормонално отклонение. Първия път така ли беше?
Микки, хубав шал, чанта, шапка, кожени ръкавици, луксозен чадър, картина, билет за концерт, книги, албум с репродукции?
Сердика, надявам се, че вече всичко ще е наред!
Исайкова, лош късмет ви гони. Аз, както отбелязах преди, не вярвам особено в такива неща, затова пък вчера нашите се вдигнаха до Рилския манастир уж за разходка, но и да запалят свещи за наше здраве и да донесат светена вода. Понеже не оздравяваме.....

# 52
Здравейте и от нас!
Клара, честит рожден ден! Здраве, здраве, здраве, много щастие и едно братче на Нур желаем Laughing  bouquet
Исайкова, просто ужасно. Хайде вече да е било за последно и оттук нататък само хубав късмет!!!
Ха - хванаха гадината. Една злобна малка бактерия на име хламидия пневмоние, та сега ще видят доколко въпросната предизвикана от нея пневмония се е "самоизлекувала" или не...НЕ, че това е типично, но то при мен нищо не минава по типичния начин Mr. Green Но имам голям шанс да мина и без антибиотици, след като ми е спаднала Т. Ще ви държа в течение.

# 53
  bouquet ЧРД Клара!   bouquet
Много здраве, радост и любов! Хайде и както е рекла Сердика! Heart Eyes

Исайкова, а стига вече!
Симка, милите вие, съчуствам ви! Да се оправяте бързо!
Сердика, дано нещата вървят на оправяне сега като е уж по-ясно.

# 54
  • Измир
KЛАРА честит рожден ден. Желая ти здраве и щастие.
 Сердика на теб бързо оздравяване а също и на всички болни.

# 55
  • София
И на Симка и семейство бързо оздравяване!

# 56
  • Там където е семейството ми
Ивка, много е сладка Преслава!
Да,голяма бузанка-сладуранка. Wink
Майче,колко е широка тази решетка за стълби,която сте взели?И аз искам такова чудо,макар стълби да нямаме-и бяла или дървена е ?
Май ще прескочим до склада тези дни...Но що съм останала с впечатлението че работи до 18;18:30 newsm78
И за мен това с киселото мляко и зъбите е глупост.
Аз като голяма противничка на кис.мляко Mr. Greenда попитам кой дава вече такова?Щот ние почнахме от 10 мес.с плодовите на Нестле Mr. GreenАма кат опря ножа до гърлото.Сега се чудя да почвам ли от нормалните и то каква марка Thinking
Айде сега и Честит рожден ден на Клара!Здраве и щастие от сърце!

Благодаря на всички за пожеланията и милите думи. Hug  bouquet
Бузанка-сладуранка обаче, от два три дни е направо кошмар. ooooh!
Няма ли вече да се появят тези наши зъбки не знам. Tired
Честит Рожден Ден на Клара и от нас.С пожелание за здраве и щастие.....

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 20:52 от ivka10

# 57
Здравейте.
Клара Честит Рожден ден. Здраве и много радост.Аз вече имам нова секция. Току що свърших с подредбите. Сега остава утре да смъкнем в мазата на една приятелка старите мебели и готово. Ето снимки на новата придобивка -
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632962028734375000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632962030349843750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632962028936875000.jpg

# 58
  • Карлово
Буба, честита ви нова придобивка!Все по-нови мебели, а защо не и нов оромен дом!

# 59
  • Пловдив
ДУ!
Айде аз да се разпиша първа.
Росенчо ни е вдигнал в 5 часа, за да си играем - тоне беше скачане , пълзене и в 7.00 заспа Mr. Green, а времето навън му действа сънливо, та се надявам днес да поспи

Направих си тест - отрицателен е ( предполагам, че ако имаше нещо щеше да покаже, днес ми е 29 ден от цикъла ), но май ще ида да ме видят в понеделник, че последно бях на преглед с цитонамазка през месец май )

Общи условия

Активация на акаунт