Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 667
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
ААА да се похваля(оплача) растът ни 9 и 10 зъб едновременно, а те са кътници и пада голям рев. Само не разбрах за къде е това бързане.
Съчуствам! Ние сме на същия хал, а за предкътниците е рано още. Тъкмо си мислех, че ще почиваме малко след първите осем, а то нова мъка - подути венци и кисело бебе.

# 31
  • София
Олгарита,дам с нас беше-и той се стресна милия.Иначе освен колата-други поражения няма.Та наистина тва е най-важното.

Смешното е ,че единия каза на мъжа ми"Ако не беше с двете деца,щях да те счукам от бой/тоя каде го  рекетира/-та ме помислил за сестра на Кристи и питал"Къде е съпругата ви" JoyИ мъжа ми "В колата".Ами не я виждам hahaha

Абе,много зъби ви растат-9 #Crazyлелеее...

Канеста-айде утре вече да е спокоен и весел деня ти Heart EyesА сега спокойна нощ и без кошмари.

И на всички лека нощ!
Малко разпокъсано,но разбираемо Wink

# 32
  • София
Исайкова - добре, че се е разминало само с нерви...

# 33
абе то и това не е добре, ама по-добре това да е. ама че го написах...
айде добро ви утро.
и да се отчета за нощта - за първи път от месец сигурно, детето не муча и не се въргаля в леглото си. спа си почти непробудно до 7 и 15. за разлика от мен. започвам да си припомням какво е да трамбоваш до кенефа х 3-4 пъти на нощ.

# 34
  • Sofia
Добро утро,

Да се отчета и аз.Болна съм,носа ми тече,цепи ме глава,отпаднала съм и мразя всички:-)
Да живее прополиса,голям садизъм е но пък ефект има.
Йоско е с 8 зъба,растат два по два.

# 35
айде нещо хубаво да кажа - честит рожден ден на Клара! Много любов и здраве!

ама сме се събрали сума ти везни на едно място...

# 36
КЛАРЧЕЕЕЕЕЕЕ, ДА ПОЧЕРПИШ  Laughing
честито, мила  Hug

# 37
Честито Клара - да минават всички болести и да почерпиш!

Ох аз веднъж съм преживявала катастрофа, бях самичка и многооо се уплаших.

Ние направихме прощъпулника, Васи си взе две неща едновременно българо гръцки речник и калкулатор. Явно ще е много странно развита личност  Mr. Green

Да ви питам нещо. Откъде мога да купя шейна? И дали има такива с облегалка. Искам да вземем на Васи за рожд. й ден.

Хайде лек ден   bouquet

# 38
  • Пловдив
Честит рожден ден на Клара! Да е здрава , щастлива, много обичана !

Честито на проходилите Гошко и Преслава!

Сердика, надявам се просто да е било някакъв вирус без последствия и скоро да си добре!

Ние вчера бяхме на консултация - 8960(+200)/76(+1); "детето било едричко" Shocked според сестрата; казаха, че щом ходел на кухня можел да яде кисело и прясно мляко; следващият път сме на едната годинка и сме на изследвания;

не искам да се оплаквам, ама ми се иска да споделя  Sad - цикълът ми този месец е като ръждиво зацапване - един ден го има един -не, а не сме се пробвали с тати за бебе; надявам се да е нещо хормонално от кърменето, ама нещо се шашнах Embarassed

# 39
  • Пловдив
Ивка, много е сладка Преслава!

# 40
анеле - щом си стигнала до цикъл, то тестът за бременност ще отчете резултат. вземи си и чакаме новини Simple Smile
гери - аз харесах страхотна тсм-ска шейна за 33 (35?) лв., но в един склад на тсм в младост 4. има облегалка и при това е сгъваема! освен това дъгите за пързаляне ми изглеждае много читави. съвсем случайно се озовахме в тоя склад преди едно гостуване. тогава вземхме предпазна решетка за стълба за 22 лв  #Crazy ние също мислим да купуваме шейна. само дето не знам кога ще стигнем до там.

# 41
Майче можеш ли да се сетиш подробности къде точно е склада.

Аз работа в Дървеница и ми е удобно да отида.

Благодаря

# 42
  • Пловдив
Майче, май натам вървят работите - пък каквото стане Wink

Абе да попитам само ние ли останхме бз зъби от ноемврийчетата?
Една роднина ми разправяше, че на нейният племенник му поникнали на 4 месеца, но педиатърката им казала, че било заради киселото мляко ( детето не искало АМ )

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 09:31 от aneleto

# 43
  • София
хахаха - как от киселото...почвай тогава и ти да даваш, че да се появят зъбки Wink супер измислено ми звучи Simple Smile

Честит Рожеден Ден на Клара newsm51

# 44
  • Димитровград
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Клара,да си жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт