Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 793
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
От няколко дни ползвам синия рол он на Cien от Лидъл по препоръка от форума. За тези няколко дни се успокои кожата под мишниците. От дълго ползване на спрей дезодорант Dove кожата ми много се изсуши, много неприятно чувство и дискомфорт имах. След 2-3 дни съм решила да ползвам гъбата на Dove по препоръка на  Саня Богомилова и ще преценя кой дезедорант ще ползвам.

# 271
  • Пловдив
От години ползвам синия стик но Рексона, много съм доволна.

# 272
  • Сливен
Гъбката на Дав цапа тъмни дрехи

# 273
Джасте,тихо бе мило 🤣Пътека направих до лидъл за тоя рол он.Има ли,взимам по два -три
Много е добър,1.50 е ,не прави петна ,нито от пот ,нито от себе си .

# 274
Гъбката на Дав цапа тъмни дрехи
Хм, странно... една приятелка от сума години само тая гъбка ползва и казва че само от нея няма петна по дрехите, а нейните са предимно тъмни. И аз съм се чудила понеже е кремообразно, но тя казва че основно заради това не иска да го сменя, а пък май вече не е много лесен за намиране из магазините.

# 275
  • София
Явно ще пробвам и двете. Това с петната съм го забравила отдавна и се надявам да не оставят и двете иначе скапват дрехите после. Моят мъж има на Рексона и тениските са макс един сезон...

# 276
  • София
Стикът на Дав оставя бели следи по тъмни дрехи.

# 277
Май в Лидл бях гледала някакъв спрей с който да се третират такива петна под мишниците на дрехи преди пране, а дали пък не беше в ДМ... абе изненадах се че има такъв продукт, но то явно си има търсене.

# 278
  • София
Май в Лидл бях гледала някакъв спрей с който да се третират такива петна под мишниците на дрехи преди пране, а дали пък не беше в ДМ... абе изненадах се че има такъв продукт, но то явно си има търсене.
Сапун има в ДМ. Пробвахме и на повечето ризи му излезнаха петната под мишниците, но на тениските не успяха.

# 279
Има го от сто години.В лидъл е е предната брошура,в билла и в кварталните магазини също го има.Върши работа.

# 280
Съвсем скоро си взех точно на Ив Роше ролон с лайка. Намален е даже в Лили този месец на 6.40 ако помня добре. В приложението Inci beauty го дават с добър рейтинг откъм вредности и понеже това ми е важно реших да го пробвам. В Лили до нас имаше тестери и на трите от серията и този действително за мен лично, мирише страхотно. Много съм доволна и откъм туширане на миризма.
Преди него ползвах спрей Salt of the Earth и пак не беше лош, но доста бавно изсъхваше след нанасяне, с този е малко по бърза тази процедура. За първи път ползвам рол-он от може би 14 годишна възраст, когато ми бяха подарили един на Avon и той спомогна да си обещая никога повече да не ползвам подобно нещо 😆
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 04:41 от Lale_Lili

# 281
  • русе
Дайте снимка на този спрей😊

# 282
Здравейте!Да попитам,дали сте поръчвали козметика от https://www.esteto.bg/ и ако да как са качетвото и сроковете на годност?Има доста  намалени продукти и това ме кара малко да се замисля.Искам да си взема ампулите на  Alfaparf за косопад,но 40 процента намаление реално ли е...Rolling Eyes ... да не ми окапе съвсем косата накрая Cold Sweat Благодаря!
кои са тези ампули? Simple Smile
за тези става въпрос...
https://www.esteto.bg/produse-334425-energizirasch-losion-sresch … -lotion-12-x-10ml
благодаря Simple Smile
Обаче с тази доставка от 10 лв. ......

# 283
# 284
Ползвах го по време на бременността, бях много доволна, сега...кошмар , никаква работа не ми върши🤔

Общи условия

Активация на акаунт