Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
да се разпиша, че от месеци съм изтървала темата
доволна съм от кремовете за ръце на Balea / DM
имам над тригодишно алое растение и си чупя лист, мажа ранички, защото нямам пъпки, мн.е горчиво, ако по невнимание се докосне устата

# 196
Здравейте,това душ гелче е много свежо,ако намеря други аромати ще ги пробвам.

# 197
  • Сливен
След почти 2 месеца ползване на този гел за лице https://makeup.bg/product/303213/#/option/531462/ споделям,че съм изключително доволна.С нормална към смесена през лятото кожа съм,на 40+ .Гела е изключително икономичен,почиства без да изсушава.

# 198
  • София
Balea DM сапун на калъпче е чудесен. Белият.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:10 от Мигла

# 199
Доволни ли сте от интимните гелове на Билка? Ако може препоръки за по-бюджетни варианти от Нивеа и Лактацид. Искам да пробвам нещо, от време на време да разнообразявам тези две марки.

# 200
  • София
Аз едно време си бях направила регистрация в Тиан де уж за продажби, но не ми провървя. И до ден днешен от там си взимам един щампоан и интимен гел. Попринцип не съм ползвала, но този доста ми е помагал в определени ситуации.

# 201
Не всеки иска от тази марка Avon, но пък ние вкъщи от десет години ползваме, цена на промоция или в оферта за няколко закупени около 3,50-4.00

# 202
Олиото за коса с име, което ми е невъзможно да произнеса от коментара на bubanka на мен ми е винаги налично. За моята коса е страхотно и мирише на сладкиши. Хубавото при него е, че колкото и да сложа по никакъв начин не утежнява косата.

# 203
  • Пеликания
Аз само на Билка използвам, по препоръка от гинеколога ми.
Скрит текст:

# 204
Олиото за коса с име, което ми е невъзможно да произнеса от коментара на bubanka на мен ми е винаги налично. За моята коса е страхотно и мирише на сладкиши. Хубавото при него е, че колкото и да сложа по никакъв начин не утежнява косата.
И аз така, много го харесвам и е много икономично.

# 205
  • София
Доволни ли сте от интимните гелове на Билка? Ако може препоръки за по-бюджетни варианти от Нивеа и Лактацид. Искам да пробвам нещо, от време на време да разнообразявам тези две марки.
За нищо не го заменям! Но аз ползвам тумбестото с краставица, а не това, което са ви показали по-горе.

# 206
Изобщо не съм доволна от интимните гелове на Билка, колкото пъти съм купила, съм съжалила..Най-доволна съм от класическия Лактацид и пяната Гинексид по време на цикъл.

# 207
Аз съм доволна от интимните гелове на Oriflame,когато съм в България купувам от Билка или едно италианско -Дермамед

# 208
Момичета, на коя марка ще ми препоръчате молив за устни за контур,никога не съм ползвала а за едно събитие реших да взема и да видя дали ще е ок.

# 209
Момичета, на коя марка ще ми препоръчате молив за устни за контур,никога не съм ползвала а за едно събитие реших да взема и да видя дали ще е ок.
Есенс или Никс, много съм доволна, почти колкото Мак ми са трайни🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт