Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 513
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Кажете кои са ви любимите неща от Гърция, че имам изглед скоро да я посетя и да си взема нещо Joy
Сувлаки и октопод ,метни и насам .
Гръцките препарати за пране ,сериозно,съвсем друг мирис имат .Зехтин само от там в тенекия купуваме ,от едно място.

# 451
Кажете кои са ви любимите неща от Гърция, че имам изглед скоро да я посетя и да си взема нещо Joy

За взимане насам към зехтина добавям маслини и сапуните с лавандула на Aphrodite. Винаги се запасявам с тях, за жалост вече ми се изчерпаха, а са страхотни. Натурални, кожата става страшно мека. Simple Smile

# 452
От Гърция вземаме и крем Бутавате ,за напукана кожа върши чудеса ,ама такава на рани .И гел за растящи зъби Мундисал .Изобщо ,там лекарствата са по-евтини ,не само в аптека Промахон,а в която и да спрете ще видите разликата.

# 453
От Гърция вземаме и крем Бутавате ,за напукана кожа върши чудеса ,ама такава на рани .И гел за растящи зъби Мундисал .Изобщо ,там
 лекарствата са по-евтини ,не само в аптека Промахон,а в която и да спрете ще видите разликата.
Този крем Бутавате явно ще е като за мен .

# 454
Саня,много е силен.Мъжа ми работи със зърно ,това зърно направо му изсмуква ръцете.След няколко интензивни смени,пръстите му са нацепени като рани чак.Хем не е някоя кърска работа,самите култури така действат .Смърди ужасно и е много мазно и лепкаво,но ефикасно.

# 455
Редактирам и добавям за ДМ
Далеч ми е магазина, затова така се изразих.
Не се шегувах с теб, извинявай, ако съм те засегнала.
Беше игра на думи,  защото промених само последната от твоя пост.

Благодаря за предложението за марки, обезателно ще ги разгледам.

От ДМ харесвам:
- 1 minute kur maske  - ползвам за брюнетки; навива ми косата почти на букли, но на мен ми харесва
- ДПШ на Балеа (показан е малко по-назад)
- лимитираните лосиони на Балеа  - сега има един Copacabana, мирише ми на плаж Heart Eyes
- слънцезащита за лице, както и лосион за след слънце Sun Dance
* Не ми харесват душ геловете Балеа, променят си аромата и не се пенят

Снимам 2 неща от ДМ и 1 от Лили,  които винаги подновявам

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 19:17 от Витаминче_

# 456
Не си ме засегнала, по късно разбрах, че друго имаше предвид. Simple Smile

Този слънцезащитен предполагам не се появават комедони от него?
Търся си слънцезащитен против петна и стареене от слънцето.

Ползвали ли сте рициново масло от по лев и нещо? Гледам има и по 9.54 на Ривана 30 мл., а другото е 40 мл.

Ако сте ползвали или чували препоръчайте и марка бадемово масло, наскоро четох много добри отзиви за него в форума.

# 457
Ползвала съм рициново масло от аптеката за лев и нещо, слагах го в маска за коса. На вид изглеждаше както трябва да изглежда, гъсто, бледо жълто, без мирис.

# 458
...
Ползвали ли сте рициново масло от по лев и нещо? Гледам има и по 9.54 на Ривана 30 мл., а другото е 40 мл.
...

Ползвала съм ето това: https://apteka.puls.bg/bg/hranosmilatelna-sistema-metabolizam/ri … 40gr-himaks-36193
Правила съм си маски за коса, както и съм го мазала на веждите за по-гъсти косъмчета и съм доволна. Други не съм пробвала, така че не мога да изкажа мнение за тях.

# 459
Против петна и стареене ползвам спф на Нивеа и съм много доволна.

# 460
От ДМ харесвам:
- 1 minute kur maske  - ползвам за брюнетки; навива ми косата почти на букли, но на мен ми харесва
Е след това вече трябва и снимка на тая маска Grinning
Косата ми е чуплива, как ще изглежда накрая силно зависи от това как я изсуша и какво съм сложила на нея след измиване. Може да стане почти права и само рошава, може и да се навие на къдрици. Та ефектът от тази маска ми звучи много интересно, бих пробвала да видя на моята мека перушина как ще е.

# 461
Против петна и стареене ползвам спф на Нивеа и съм много доволна.
Кой точно

# 462

Този е,повечко транслуентна пудра отгоре,ако ще слагам ББ крем тя стига,ако ФДТ слагам и основа за матиране .

# 463
Може ли препоръка за червило или гланц на Golden rose? Решена съм да ги изпробвам и ми харесват опаковките им, но не знам от коя серия са хубави. Също така си търся само гланц и също имам нужда от препоръки за марка. Vivienne Sabo хубави ли са?

# 464
Джуд, от червилата на GR аз харесвам ето тези молив мат.

П.п Оплаквам се от сухия шампоан на шаума в зелена опаковка. Никаква работа не върши, косата си стои все така мазна, а изпръсках половин флакон.
Този на балея върти чудесна работа.

Общи условия

Активация на акаунт