Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 506
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
На Балеа и аз ползвам сух шампоан отдавна, взех си един виненочервен последно  и е с божествен аромат.Досега купувах розовия.

# 466
Аз имам розовия на шаума и ми държи положението, колкото да мине деня и вечерта да я измия. На балеа са ми задушливи, особено този за кафява коса. Дори ако попадне на дрехи цапа с кафяво. Имах техен тропически, но го асоциирах на прокиснали плодове. Дори и да не оставяха бяло на всяко пръскане, косата седеше безжизнена.. Няма да повторя марката балея за сух шампоан.
Ползвах сайас за мазна коса. Хареса ми. Изразходих го целия, после купих пак, но ме съм огледала, че не е за мазна коса, а е с оранжев надпис. Нищо и той става, ще си го изразходвам и него. Държа по няколко по шкафовете, че неусетно свършил, а мен точно пък на момента да ми трябва.
От батист се разочаровах преди година. Имах любимец тропическия. Известно време не го бях ползвала и после при подновяване не ми хареса, оригинала също не ми харесва, черешата и тя. Имаше един с цветя на опаковката, все едно се пръскам с ароматизатор... Та за сега и тая марка отписах.

# 467
На Балеа и аз ползвам сух шампоан отдавна, взех си един виненочервен последно  и е с божествен аромат.Досега купувах розовия.
Колко сме различни... при мен обратното, този с тъмночервената капачка ме дразни че е толкова парфюмиран и го усещам цял ден после. Розовият е по-дискретен аромат, до тук веднъж го пробвах но е по-добре.
Не че е неприятен ароматът и на единия, и на другия, просто този беше твърде силен а аз не обичам силно ароматизирани неща да слагам. Това е работа на парфюма, а не на други неща да се смесват с него.

# 468
  • Пловдив
От на Голдън роуз имам от тези серии и съм доволна

# 469
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кой е най-добрият заздравител за нокти? Или някой, който по-бързо да действа.

SNB заздравител с диамантен прах за мен е най-доброто, което съм ползвала.Не става бързо обаче.Продължавам да го ползвам като база, защото с него лака ми издържа по една седмица, а преди падаше за 2 дни.

# 470
Колко сме различни... при мен обратното, този с тъмночервената капачка ме дразни че е толкова парфюмиран и го усещам цял ден после. Розовият е по-дискретен аромат, до тук веднъж го пробвах но е по-добре.
Не че е неприятен ароматът и на единия, и на другия, просто този беше твърде силен а аз не обичам силно ароматизирани неща да слагам. Това е работа на парфюма, а не на други неща да се смесват с него.
А мен розовият ме задушава 😄, затова реших да сменя.
Аз обичам да ми мирише на хубаво, козметиката също.
Но пък за цената си са супер за мен, пробвала съм всички налични на пазара от дрогериите.

# 471
  • София

Имам от тези червила и съм много доволна.

# 472

Имам от тези червила и съм много доволна.
+1

# 473
От ДМ харесвам:
- 1 minute kur maske  - ползвам за брюнетки; навива ми косата почти на букли, но на мен ми харесва
Е след това вече трябва и снимка на тая маска Grinning
Косата ми е чуплива, как ще изглежда накрая силно зависи от това как я изсуша и какво съм сложила на нея след измиване. Може да стане почти права и само рошава, може и да се навие на къдрици. Та ефектът от тази маска ми звучи много интересно, бих пробвала да видя на моята мека перушина как ще е.
Natka, това е:

На мен ми стига за 2 пъти едно пакетче.

# 474
Благодаря, аз явно за други съм си мислела защото гледах големите разфасовки и изобщо не погледнах вчера тези които са на дози.
А това че е за кафява коса значи ли че дава и кафяв цвят? Моята я къносвам червеникава, предполагам че няма толкова да окаже влияние?

# 475
  • Пловдив
Ползвала съм рициново масло от аптеката за лев и нещо, слагах го в маска за коса. На вид изглеждаше както трябва да изглежда, гъсто, бледо жълто, без мирис.

Аз ползвам на "Ривана", за миглите, доволна съм, защото има четка за нанасяне, за сега съм доволна, цената е ок за количеството, а качеството е добро. Ефект за седмица има минимален.

# 476
Момичета, моля препоръчайте ми нещо ефикасно против косопад. Напоследък много ми пада косата и вече нз какво да й правя..

# 477
  • София
Момичета, моля препоръчайте ми нещо ефикасно против косопад. Напоследък много ми пада косата и вече нз какво да й правя..

Това си го взех почти на шега https://douglas.bg/the-ordinary-multi-peptide-serum-for-hair-density-052457 . Оказа се една от най-добрите ми покупки. За месец косата ми не само спря да капе като луда ами и израстна доста та сега спешно съм за фризьор в тия горещини.

# 478
Сложна работа...Има цяла тема за този проблем.С търсачката ще излезе и инфо за косопад.
Но като евтин метод може да се пробва маска с масло от репей( пак има много писано по темата), прием на витамини за коса(биотин, геритамин....)...
Боледували ли сте от Ковид в близките месеци?

# 479
Благодаря за съветите . Боледувах март месец от ковид.

Общи условия

Активация на акаунт