Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?
Привет и от мен днес, мадами 
. За мен беше болезнено, за другите-неприятно. По болезнено било туширането, когато съм чувала, че направо си вкарвали ръката, за да проверят разположението на главичката.Него го правят преди раждането. Абе жена да не си...
Дано не съм ви изплашила 
. Мисля, че ще ти е интересно с нас.
.
?

благодаря на всички,които ме посъветваха да отида за всеки случай да ме прегледат,а и нищо не губя в случая 
и не забравяй да си избереш коя от нас ще ти е щъркелчето
, а и без това нещо нямам настроение и затова си поплаках
...ей така, и аз незнам кое точно ме накара...тез хормони май не престават да ме тресат... 
!