Едрички сега сме всички, но през НОЕМВРИ - с бебета в ръчички!

• 13 622
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  bouquet Привет и от мен днес, мадами  Heart Eyes

Дени4ka  и  SOPHI прегеда за разкритие не е задъжително да е с инструменти. При мен имаше вкарване на 2 пръста  Sick. За мен беше болезнено, за другите-неприятно. По болезнено било туширането, когато съм чувала, че направо си вкарвали ръката, за да проверят разположението на главичката.Него го правят преди раждането. Абе жена да не си... #Crazy  Дано не съм ви изплашила  Whistling

iremka добре дошла при нас  smile3525. Мисля, че ще ти е интересно с нас.

И аз като Деничка си поспивам до късно  Simple Smile.

Ей така съжалявам, че съм далечко и не мога да идвам на срещичките  ooooh!

Я да ви питам-този запис на тоновете на колко време се прави? И може ли да не е добър, щом се усеща бебето?

И друго-сега ли да си боядисам косата или след като родя  newsm78?

Хайде весел ден на всички   bouquet

# 136
  • София, Дианабад
Добро утро и от мен днес! Аз добер си поспинках, защото будувах в ранни зори..

Вчера бяхме при Доки и да докладвам. Засега май и мен ще ме оперират, за да извадят бебчо. Още е седалищно, тесен ми е таза, а и обиколката на главичката била голяма, т.е. тя май е нормална, но заради тесния таз трудно ще е раждането. Та засега това са лекарските предписания. Стреснах се малко, но вярвам на лекарката. Сега ще ходя на теставне при анестизиолог и на Училището за родители - да разгледам условията.  Simple Smile
А за срещичка след лекцията във вторник съм много навита. Аз сутринта съм и на ЖК.
Така, че ще бъде дъълъг ден. А днес следобед планувам най-накрая да се впусна в пазаруване..  newsm44 newsm44 newsm44
Хайде, лек ден и цунки по тумбаците Laughing Laughing Laughing

# 137
Искам да попитам нещо вече станалите мами... Laughing
Вчера когато ходих на преглед лекарката ми каза че имам разкритие 4 см,каза когато получа болки да ходя в болницата.Нормално ли е това или да ходя в болницата вече,въпреки че още нямам болки? Rolling EyesСеста ми милата иска още довечера да ходим да ме прегледат,много се притеснява и я разбирам 6 месеца беше плътно до мен за разлика от бащата.Аз не сам споделяла във форума за мен,но той реши изведнъж, че сега не му е времето за деца,че му се живеело още и не знам си какво  и след това излезна с номера,че той не е бащата #2gunfire
Благодарение на сестра ми и родителите ми аз реших да си го гледам бебето,защото то няма вина за това ,което стана,но както и да е.
Сега основно искам да знам дали с това разкритие да отида да ме прегледат в болницата или да изчакам да започнат някакви болки.Засега само забелязвам че от време на време корема ми става по твърд newsm78

# 138
Искам да попитам нещо вече станалите мами... Laughing
Вчера когато ходих на преглед лекарката ми каза че имам разкритие 4 см,каза когато получа болки да ходя в болницата.Нормално ли е това или да ходя в болницата вече,въпреки че още нямам болки? Rolling EyesСеста ми милата иска още довечера да ходим да ме прегледат,много се притеснява и я разбирам 6 месеца беше плътно до мен за разлика от бащата.Аз не сам споделяла във форума за мен,но той реши изведнъж, че сега не му е времето за деца,че му се живеело още и не знам си какво  и след това излезна с номера,че той не е бащата #2gunfire
Благодарение на сестра ми и родителите ми аз реших да си го гледам бебето,защото то няма вина за това ,което стана,но както и да е.
Сега основно искам да знам дали с това разкритие да отида да ме прегледат в болницата или да изчакам да започнат някакви болки.Засега само забелязвам че от време на време корема ми става по твърд newsm78

Миличка,
разкритие от 4 см.означава че трябва всеки момент да си готова за раждането. Това че ти се стяга корема са безболезнени контракции. Може би си от тези късметлийки, които усещат болезнените контракции чак при пълно разкритие или малко преди раждането.
Това което можеш да правиш е да засичаш през колко време са тези контракции сега и колко време продължават.Записвай си ги на един лист. Събери си багажа за болницата (ако не си го направила вече).
Когато котракциите ти станат по-чести или на равни интервали от време - потегляжй веднага. И слушай сестра си - дори и ходенето в болницата да е излишно, по-добре така, от колкото да отидете късно.

Късмет и успех! Дръж ни в течение!

# 139
  • София
Елимира, отностно записът на тоновете - на мен ми го правиха, защото матката ми беше напрегната, имах контракции и за да се уверят, че е нужно да ми предпишат магнезий. Иначе просто слушат тоновете.
Иремка, постъпила си много геройски. Стискам палци и наистина по-добре да отидеш напразно до болницата, където ще разбереш със сигурност какво да правиш, отколкото да си стоиш в къщи и да се притесняваш. А и 4см. разкритие не е шега работа. Стискам палци всичко да мине като по вода. Praynig
Ама защо искате да правите срещите във вторник след лекцията, когато аз не мога да дойда #Cussing out

# 140
благодаря ви мамчета за топлото посрещане!  bouquetпожелавам на всички ноемврийки леко и бързо раждане. Peace

# 141
iremkа,ти си една майка ГЕРОЙНЯ!поздравявам те.да ,според мен трябва да отидеш веднага в болницата,с 4 см.разкритие скоро ще родиш.леко раждане и едно xубаво бебче! Peace

# 142
Добре дошли на новите мами  bouquet отбора ни се увеличава бавно , но сигурно Wink
Иремка, браво за смелото решение ! Хубаво е че имаш близки , на който можеш да разчиташ Hug
Надявам се всичко да е наред и скоро да ни се похвалиш със здраво и красиво бебе Peace

# 143
 newsm51благодаря на всички,които ме посъветваха да отида за всеки случай да ме прегледат,а и нищо не губя в случая newsm03
Другото нещо,за което искам да попитам нормално ли е да родя по-рано терминът ми,той беше определен за 03.11 а сега е едвам 12.10 бебето е почти 3 кг.
Дали не е рано-все пак има още 2 седмици до термина Thinking

# 144
Иремка,МИСЛЯ ,чЕ ТОВА ЗА ТЕРМИНА НЕ БИВА ДА ТЕ ПРИТЕСНЯВА!!!  Докитата си знаят работата и стискаме палци скоро да ни зарадваш с наи-жадуваната новина за нас-още едно бебче smile3541 и не забравяй да си избереш коя от нас ще ти е щъркелчето  ura

# 145
Мрачното време ми действа много подтискащо buria, а и без това нещо нямам настроение и затова си поплаках smile3518...ей така, и аз незнам кое точно ме накара...тез хормони май не престават да ме тресат... Weary
На всичко отгоре се притеснявам от прегледа за разкритие при доки и хич не ми се ходи...
Луда работа! cry

# 146
iremka , бягай в болницата, стискам ти палци да имаш като моето раждане - лесно и бързо. Аз бях с 3 см разкритие и неболезнени контракции, когато докторката ми каза, че имам 1 час време да си ида в къщи, да взема душ, багажа и да се връщам да раждам. От приемането ми б олницата до раждането минаха 3 1/2 часа, така че - успех, явно е наближило. А за това,че е малко по-рано, не се притеснявай, той термина 1. е условен и 2. вече си в 9 месец и  бебето ти е достатъчно голямо.УСПЕХ, СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ ! Peace

# 147
  • София
Иремка, присъединявам се към съветите и пожеланията на другите мами. Peace

Сега да се отчета и аз, че се връщам точно от док. На нашия юнак главата му е вече 95мм , което отговаря на 37 г.с.  И сега се чудя дали ще си изпревари термина или  ще расте още. Ако му стане много голяма главата, сигурно ще се наложи да ме режат, а хич не ми се ще... Знам добре, че не можете да ми отговорите, ама да си кажа... Сега ще проверя по сайтовете за тези размери, че пък в книгата на Дьолае дават този диаметър за 40-та седмица Rolling Eyes

# 148
  • София
Здравейте момичетата и от мен. Днес с Горис цял ден миткосваме наляво-надясно след лекцията и се прибрахме преди малко. Да ви кажа искрено завиждам на младостките мами - ами на този техния пазар имат всичко. То не бяха бебешки магазини, не беше чудо. А и голяма евтинийка. Купихме и сутиени за кърмачки и някакви специални подложки (големи превръзки) за родилки, и спални коплектчета, и обиколници, и играчки за над легълцето...А и добре похапнахме. Ако знаете какви бяхме смешни Laughing едни дудки с големи торби, но с царевица в ръка. А след това и по една тортичка (по този повод се сещам Деничка   снощи направих от твоя ориз като добавих и грах и е направо фантастичен. На мъжа ми казах, че това е специална старозагорска рецепта от една мама и той беше много доволен Laughing) с кола.

Иремка добре дошла сред нас и браво на теб и твоето семейство. А мъжа ти е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но според мен този човек след като така мисли не те заслужава - нито теб, нито бебенцето, така че майната му!!! Иначе тези 4 см. ми звучат много сериозно и според мен най-добре бягай към болницата.

Цвети какво ти каза доки? Бебка обърнала ли се е вече?

Мале много се разписам ама какво да направя като съм си приказлива Rolling EyesА за среща аз нямам претенции къде и кога. Hug

# 149
  • София
Добре дошли на новите мами ноемврийки   bouquet !Elimira,аз мисля утре да отида на фризьор да си направя кичури-предполагам,че може да си боядисаш косата!Трябва да сме хубави мами за срещата с нашите съкровища  newsm10 !                                                     Iremka ти си много смела жена!Дано всичко мине бързо и лесно,а после само хубави неща да ти се случват!

Общи условия

Активация на акаунт