Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 646
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета Kissing Heart
Не съм сигурна, че Кадир е пресолил манджата, но някои фенове със сигурност пресолиха коментарите си Grinning
Предполагам, че смехът на Несли е насочен към тях Smirk
Целия този шум, обаче, не виждам как ще помогне на рейтинга на Рецептата. Скромното ми мнение е, че само с красота и химия между главните не става, трябва и историята да е интересна, а нашата (отново според скромното ми мнение) изгуби заряда си от първите 2/3 епизода.

Водя ви тези калпазани Heart

# 676
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Джули, благодаря за калпазаните Flowers Hibiscus Очаквах Ураз да е с много по-шантава визия, а той само едни мустаци и очила Joy

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 17:31 от Reni - BG

# 677
Ниханчето Heart Eyes

„Нашата история не завърши добре,
 но все пак е най-доброто, което познавам.”

# 678
Добра вечер , дружки мили Hug , где сте ?
Кадир , Сера и Рецептата са получили награди . Добре , ама какви награди за няколко епизода ? Не ги разбирам понякога комщуту , ама хич Joy Grinning
Мног аса хубави заедно .Убедена съм ,че ако Кадир не беше щастливо женен , тур.преса щеше да ги погне веднага Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Здравейте, сладурани Kissing Heart

Малко към Карата пак Heart Eyes

Баръш Алпайкут, братчето близнак на Нихан, се е оженил

Мелиса Аслъ Памук била намерила любовта, която търсела. Познайте кой? Рени, нашия човек, Мустафа Мерт Коч Heart Eyes

Каан и Пънар Дениз на сватбата на Ирем Тюмер Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 10:21 от Еванджелин

# 680
  • София
Привет момичета! Пожелавам ви един много лек и ползотворен ден.
Липсват ми тези двамата. Очаквам скоро Несли да се включи в нов проект. Но да си подбере правилният партньор и подходящ сценарий. 

# 681
  • Яко в Матрицата...
Привет, дами! Grinning

Еве, четох за нашия приятел и Мелиса. Страна двойка са ми, ноо … важното е  младите да се обичат Joy

Честито на Баръш, не знаех, че има сериозна връзка. Младо момиче, а толкова грим Rolling Eyes

Несли май пак я спрягат с де що има актьори, с които още не е играла Flushed Satisfied

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 15:05 от Reni - BG

# 682
Рени, къде я спрягат, изтървала съм Heart Eyes

Новичко от някакъв ресторант

Ние тук си живеем спокойно, но да знаете какви страсти се вихрят отвън океана. Фенките на Ески партньора са луднали пак Grinning

# 683
  • София
Еви, няма начин да не се вихрят страсти. Интересно ми е, на къде са наклонени везните? 

Момичета гласувайте в анкетата за най-добра актриса в общата тема "Турски филми и сериали". Нека дадем едно рамо на нашата Неслихан. Тя го заслужава. Ето и линка на темата.

Скрит текст:

# 684
  • Яко в Матрицата...
Линде, гласувах Hug

Еве, какво пак е станало? Нали баш тия отвъд океана най-много се кефеха на влизането на другия образ? Rolling Eyes

# 685
Линде, гласувах и аз, естествено Heart Eyes

Рени, голям зор, сестро! Анонсирали от Univision, че последни седмици на La hija-та там, демек имат намерение да спрат до излизането на Неслихан от сериала Grinning Сега фенките на колегата реват и метат там, начело с онази френската Bee Bee, ли каква беше. Бомбардират канала, пак акции, пак чудеса, много искали да видят как Мелек придобивала истинско семейство. Направо за малко да ме разплачат от умиление Joy
Имало три варианта, според анализаторите там.

Вчера бяха обявени últimas semanas.

Остават ни още около 60 епизода. Така че, нещо от това ще се случи:

1: ще получим ултра кондензиран „Сезон 3“ с Maви

2: сезон 3 ще бъде отрязан.

3: сезон 3 ще бъде в друг канал

Не било прецедент за канала. Имало същия случай, където заменили главната актриса и канала спатърхал негов си финал.
Възможно е да го преместят на Unimas, където са давали Фатмагюл, но той е значително по-малък и няма голяма гледаемост.

Кажете за Неслихан, къде я лепят?

# 686
За Дъщерята са виновни всички видове СЦ Dizzy Face
Наистина имаше потенциал , макар да не издразниха още в началото със селянията . Но и следващите ме издразниха още повече с нелогичните истории . А фенките на дуета Енгин Туба няма какво да се сърдят , да бомбандират СЦ . Знаете ли , не харесвам аз повторение на дуети , обикновено очакванията разочароват .
С кого спрягат Несли?
Аз определено я искам за Къванч повече от всякога .Последните години не го харесвах визуално , даже се дразнех ,че стилистката не оправя визията на мъжа си . Но в момента е трепач , а и мисля ,че след не особено успешния си сериал и дуета с Рижка ( която впрочем навремето с Кадир беше супер химична ! ) , му трябва един забележителен сериал както Забраненият плод или Кара Севда

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 22:33 от Phillipine

# 687
  • Яко в Матрицата...
Еве, видях нещо за Къванч аз, ама това си е в сферата на пожеланията Wink

И мерси за разясненията Heart Всеки фен си е някакъв негов си сериал Grinning

# 688
Здравейте, дружки Kissing Heart

Рени, Къванч ми е любимец и бих се радвала да ги видя с Неслихан, но доколкото разбрах, имало интервю на патрона, в което е казал, че Неслихан ще си почива една година.
По тези сметки, можем да я очакваме вече в 2022 Grinning

Аз не съм виждала и чувала точно тези негови думи и се надявам да не е вярно Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново

и по-старо

Heart

# 689
Аз някъде прочетох това нещо , и ме провокира да напиша ,че Кадир я е обсебил . Що за глупости ? На нея сега и е времето да участва в проекти , а в проект с Къванч би била сбъдната мечта за мен Hug
Аз имам специално отношение към него , не само заради това ,че е от любимите ми актьори , но и защото моят баща на младини токова си прилича с него ,сякаш му е брат . Гледала съм всичките му проекти , но най го харесвах с Берен Саат и със Сюнгюл и донякъде с Ойку Караел .За съжаление с останалите партньорки не ми бяха много химични , и не можах да ги възприема ,но може би това се е дължало на сценария .
Обаче с Неслихан много искам да ги видя заедно - толкова талантливи и красиви Grinning
Еве Hug Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт