Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 632
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Линде, засега няма да го спират... четох днес, че ще има нови сценаристи. Предполагам, че ще си изкара лятото. Нисък рейтинг, но 5 - ти и 4-то място Grinning

# 721
Това лято ми се струва ,че наистина са много ниски рейтингите.  Европейско по футбол , олимпиадата , отворените кръчми , въобще на комшиите ме им е до телевизия Stuck Out Tongue Winking Eye , но много ми харесват Сера и Кадир заедно , огън са в сериала .Четох ,че да празнували РД на Сера на сета и тя е много щастлива . Това момиче май се зарази от дизи индустрията. А и самата индустрия я забеляза - естествено красива , талантлива ,че и пее , какво друго и трябва Flowers Hibiscus
Нашата хубавица пък  се е публикувала сама и заедно с кучовците , и те са необикновени като нея самата Grinning
Така и така Рецептата ще свърши до края на лятото , дали Несли ни готви изненада ?
Надеждата умира последна Nature Full Moon With Face

# 722
Момичета,  Новата тема 

Скрит текст:
Изчезвам за седмица и лаптопа няма да е с мен, затова я пускам сега

# 723
Добро утро, девойки Kissing Heart Хубав ден пожелавам Hug

Васе, благодаря за новата тема Kissing Heart

Да пишем още малко тук, да си довършим тази Heart

La Hija-та с резултати от 26 юли

Кратко видео, в края му се вижда Несли, прекрасна е Heart Eyes

https://twitter.com/snownesli/status/1420108155585957899

# 724
Видях я сладураната Heart , Еви Hug
Нещо за душата

Мерси за темата , Васе Hug  , ама да изпишем до стр.50 тази Grinning

# 725
Хелоу, дружки Kissing Heart

Хайде, давайте да стигнем до 50-та страница и да местим табора Grinning

# 726
  • София
Как ми се иска нашите да направят една обща фотосесия, като някоя от тези. Всяка от тях беше много красива.
Пък защо не и да направят един общ проект с участие в сериал или филм. Домъчняло ми е за тях.

# 727
Heart Eyes

Линде, кусура бакма, ама Кадир го гледаме в момента Grinning Аз чакам Неслихан и с четири очи гледам Sunglasses

# 728
И аз чакам Несли с 8 очи Stuck Out Tongue Winking Eye
Много е хубава , нова фотосесия ?
≠===========
Резките смени на температурата ( климатик - огнен ад - климатик ) ми действат на мозъка Stuck Out Tongue Winking Eye каква фотосесия , това е проекта и Stuck Out Tongue Closed Eyes , ама е прекрасна . Защо това момиче така тормози милионните си фенове ии не се връща на екран скоро Kissing Smiling Eyes

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 22:13 от Phillipine

# 729
  • София
Ох, всички си я чакаме с огромно нетърпение. Но този път много добре да си подбере и сценария и партньора. Да бъде един силен, запомнящ се проект. А ние знаем, че тя ще го изиграе прекрасно.

# 730
А, Филе, щях да пиша за проекта, но ти си дошла на себе си GrinningKissing Heart

Линде, аз мисля, че Неслихан е в хармония с всичките си партньори. Украсява ги, така да се каже.
Моля се да е скоро новия й проект и да не е тежка драма. Загубих вече надежда за есента, надявам се да се върне на полусезона, след нова година. Дай Боже!

# 731
Ооффф,започна да ми прекипява от това тейзе Фърат-ово ..то бива ,бива гордост ,ама  нейното вече влезе в района на простотията . И какво го е завардила толкова Фърат ,сякаш е мома недорасла .

Голяма стратегия ,голямо чудо ...унижи Наз и баща ѝ /леля ѝ си го заслужи / ,съседското семейство и дъщеря им  и най -вече Фърат  и  продължава да го прави .

На РД направо заслужи златен медал.

Севи добре ѝ го каза ,в прав текст .,ама кой да го разбере .

# 732
  • София
Привет момичета. Пожелавам ви спокойна и не толкова гореща неделя.

# 733
Здравейте, момичета Kissing Heart

Страшни неща стават при съседите, чак не ми се пише Broken Heart
Бог да им помага и да им изпрати много дъжд, защото хората са безсилни, така се оказа Disappointed
Неслихан не пусна вчера новия брой на Hadsiz, напълно я подкрепям. На никой сега не му до списания.

#HelpTurkey

Ей така, за разнообразие малко, Кадир в ролята на Алпермен, която му беше съвсем по мярка и му отиваше много.

# 734
Здравейте дружки Hug
Големи горещини и страшни пожари и нас , Гърция и най вече Турция  , много лошо , но природата ни отмъщава ...
Довечера ще се любуваме на Кадир и Сера . Дано пораздвижат сценария , и на мен тейзето ми идва в повече Astonished Flushed

Общи условия

Активация на акаунт