Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Има ли смисъл?

 • 9 086
 • 300
 •   1
Отговори
 • Мнения: 6
Здравейте.
Отдавна ви чета, и реших да се включа, за да прочета други гледни точки, свързани с моя проблем.
От две седмици имам “връзка” с мой колега, който е доста по-голям от мен. Аз съм на 28, той на 43. Дотук добре. Ето и къде е “драмата” - преспахме заедно 3 пъти, като той не е женен, но е с дългогодишна връзка с друга жена, която вчера роди първото им дете. Да, аз знаех, че приятелката му е бременна и въпреки това бях с него. Мислех, че просто ще “изпуснем парата” заедно и всичко ще приключи без последствия. Въпросът е, че усещам, че започвам да се привързвам към него, а не искам това да се случва. Мисля, че той също се привързва. Не знам какво да очаквам и дали да се дистанцирам/сменя работата, или да продължавам да участвам в това, което не знам какво е… Както и не знам какво бих могла да очаквам от него, дали “привързаността” му е реална или не… Дали просто няма да спре да ме търси сега, след раждането на детето, или ще ме търси веднъж месечно като отдушник… Смятам, че нямам верен ход вече, освен да се отдалеча от всичко това. Вие какво мислите?

# 1
 • София
 • Мнения: 7 597
Това, че няма подпис, не го прави да не е тежко женен на практика. Дългогодишна връзка, новородено бебе, колко по-ангажиран би могъл да бъде един мъж?
Мнението ми за такъв тип мъже е много ниско, но не виждам и Вашите очаквания на какво се базират? Преспали сте няколко път, докато жена му е в болница да ражда, погалил е слуха с хубави приказки, може и още малко да се помотаете с него, но какво реално очаквате да се случи?

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 08:28 от милинка

# 2
 • Мнения: 2 927
Е, щом си го направила, докато си знаела, че "жена" му е бременна и чакат дете, какво се е променило сега ?
Ми, спи си с него, тъкмо приятелката му в момента не може, поне още 1-2 месеца (няма да стои човекът на сухо, все пак жестоко е). Пък после ще чакаш да видиш дали ще я зареже заради теб, ако се влюби в теб. Може и да забременееш и той да избере теб, заради детето, един вид малко да го притиснеш. Давай, фърля са, той сигурно ще й бие шута, щом вече й изневерява, значи не е влюбен в нея. Той щом не се е оженил за нея, значи не я обича. Сега в момента да натиснеш. Това е любовта. Твоята де.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 08:28 от buttercake

# 3
 • Мнения: 11 829
Е, ако искаш да си само за забавление, продължавай.

# 4
 • Мнения: 2 706
Ако искаш да си любовницата, страничната жена, тази която вечно е сама докато мъжът е със семейството си на празниците - давай.
Има и друг вариант - да те забремени и като му омръзнеш да си намери друга за утеха, докато ти си бременна и раждаш.
А може да те забремени и да те зареже, че и детето ще твърди, че не е от него. Варианти много.

# 5
 • Мнения: 2 927
Е, ако искаш да си само за забавление, продължавай.
Е, ти пък, тя не е само забавление. Той ще се влюби в нея и ще зареже другата и детето. Но, за да се случи все пак това, тя трябва да положи по-големи усилия. Чужд мъж не се взима лесно.
Авторке, ти подарък за бебето няма ли да купиш ? Ко са стискаш, ма ? Така ще му направиш добро впечатление, един вид, ще му се издигнеш в очите ?
Друго, което се сещам, защо не спиш с шефа и не го помолиш да увеличи заплатата на любовника-колега ? Като довод, можеш да изтъкнеш, че сега той има 2 жени и 1 дете и му трябват повечко пари. Пък, ако и ти забременееш, ще му станат 2 жени и 2 деца (ако родиш близнаци, даже 3)😁

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 08:42 от buttercake

# 6
 • Мнения: X
По добре се отдръпни, приключи. Какво очакваш всъщност? Да ги зареже и да заживее с теб или просто да си другата? Да идва при теб, когато има нужда. Жена му бременна, не правят секс, сега е родила, още известно време ще е с теб и после най вероятно ще приключи всичко, ако държи на тях. Или ще си вечната любовница.?

# 7
 • Мнения: 6 102
Надявам се да е пързалка.
Иначе можеш да се молиш жена му да е дебела и грозна след раждането, да ѝ увиснат циците и да има лилави стрии, та съкровището ти да предпочете теб.
Гнусна история.

# 8
 • Най-красивата страна
 • Мнения: 11 312
Отвратително.

# 9
 • Мнения: 1 608
Чакай сега, хем пишеш, че не искаш да се привързваш и си искала само да изпуснеш парата, хем се чудиш дали той няма да те търси, само за да изпуска парата? Аз това не го разбирам. Така де, разбирам го перфектно като ситуация, но не разбирам каква е драмата? Нали не искаш да се привързваш, значи го отебаваш и това е. Хвани си друг, с когото да си парен локомотив. Две седмици и три пъти са нищо работа, сигурна съм, че е само в главата ти, разкарай го от там. Не изпадай в драми, поеми дълбоко дъх и си намери друго хоби Wink

Плюс! Моето скромно виждане е, че не бих била с човек, който е изневерил с мен, защото след това също толкова лесно би изневери на мен. Кот-такоа.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 09:09 от Inferiya

# 10
 • Мнения: 640
По основната драма - какво да кажа… без коментар, ама как ги сменяте тия работни места с такава лекота?!

# 11
 • Мнения: 681
Залъгваш се че като няма подпис, е по-малко обвързан ли ?
Човека се нуждае от секс, който сега не може да получи от жена си ( или приятелката си, нали защото няма подпис - само едно нищо и никакво бебе). После няма да я обича, пък ще стои с нея заради детето. Пък на Коледа ти ще си сама, пък и на Великден - защо така дее, нали търсеше да изпуснеш парата , пък тя се надига из под капака и ще експлоатира. Ама спокойно подпис няма, имаш шанс.
Нямаше ли свободни мъже да изпуснете напрежението. Жената се мъчи в родилното, пък вие завалиите много напрегнати.
Макар да знам, че още 100 пъти ще е за последно с него, те съветвам да се спреш от време, че доста ще те поизползва господина. Знаеш ли как ще е напрегнат сега от безсънни нощи, колики, приятелката му изнервена, недоспала. Ами да ти си идеална за секс в този случай.

# 12
 • Мнения: 267
Стига се излагахте, бе хора... Като видя такива теми, направо яд ме хваща.. Жена на жена прави мръсно. Малко емпатия! Хем знаеш, че някъде друга ражда тяхното общо дете, хем отиваш и спиш с него, че и 3 пъти. Не искам да те съдя, но свършиха мъжете значи! Той пък един мъж (да го псуваш е малко). Къде си още на 28... Не се забърквай там , където ще свеждаш глава пред честта си!

# 13
 • Мнения: 5 833
Ще повърна!

# 14
 • Мнения: 756
Евала авторке! Сигурно си много горда от себе си. Толкова ли се свършиха мъжете, не се ли замисляш че същото може да ти се случи и на теб някой ден. Отвратена съм от теб и от въпросния мъж!

Общи условия

Активация на акаунт