Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Секс с нов партньор? Кога?

 • 8 591
 • 182
 •   1
Отговори

Анкета

Кога според вас е най-добре да правим секс за първи път с нов партньор?

Опции:

 • Мнения: 26
Здравейте, дами! Напоследък се замислям върху въпроса “Кога е най-удачно да правим секс за първи път с нов партньор?” Също така бих се радвала, ако споделите какво е мнението ви за секса на първа среща? Знам, че за всяка една от нас това е нещо индивидуално, но бих се радвала, ако всички споделим мнението и опита си тук!
Създавам тази тема, за да обменим опит, така че бих помолила да спазваме добрия тон, да уважаваме мнението на останалите и да се забавляваме, без хейт и нападки!

# 1
 • Мнения: 6 910
Зависи от привличането. Според мен, ако се отлага много, има голяма вероятност нещата да се разсъхнат.

# 2
 • Мнения: 2 453
Зависи. Когато има силно привличане, няма какво да се чака.

# 3
 • Мнения: 814
Като човек, който трудно допуска хората до себе си, аз предпочитам да изчакам докато съм сигурна в чувствата и на двете страни. Факт е обаче, че на другата страна не винаги й се чака.

# 4
 • Мнения: 90
За съжаление хората започнаха много лесно да се заменят и да не се стараят за никого, защото знаят, че на два клика има друг, който може да им даде това, което желаят много по-бързо. Много мъже не желаят сериозна връзка и се опитват да те вкарат в леглото още в началото. Още по-трудно е за една красива жена да прецени дали мъжът я сваля, защото му харесва да си общува с нея или защото е привлекателна. Така че аз лично вече предпочитам да имам повече време за опознаване. В миналото съм се доверявала с надежда, че от това може да излезе нещо хубаво, но съм оставала разочарована. Един мъж, когато е наистина привлечен от теб, сексът няма да има чак такова значение кога ще се случи. 

# 5
 • Мнения: 28 124
Зависи от привличането. Според мен, ако се отлага много, има голяма вероятност нещата да се разсъхнат.

Именно, това с ревизията на чувствата идва на доста по-късен етап. В днешно време никой не чака толкова. А ако някой бърка увличането и пеперудите с истинските чувства - в грешка е.
А зависи и от обстановката, понякога и на първа среща е ОК, не мисля, че има рецепта, но все пак ако е нормално запознанство е добре да се поизчака малко.

Впрочем до дадена възраст всички мъже мислят само за секс - как да вкарат мадамата в леглото. Това как мъжът (под 35 да кажем) бил искал сериозна връзка при запознанство са женски заблуди. Разликата е, че класират някои жени като ставащи за едно чукане и чао, а други ставащи за връзка все пак. А колко ще е сериозна и какви чувства ще се породят показва времето. А и критериите за избор. Ако една мацка я свалят със скъпа кола, пачки и други такива неща е много вероятно да е само бройка. А ако се сваля след интелектуална оценка на мъжа - разговор, поведение, култура и възпитания, шансовете са по-добри.

# 6
 • София
 • Мнения: 7 648
Зависи от степента на привличането, на познанството. Разбира се и от възрастта на двамата.

# 7
 • Мнения: 8 897
Сторми, а твоето мнение какво е? Явно си мислила по въпроса.
Според мен, не може да има някакво общо правило или обща препоръка.
Ако двамата просто се забавляват, те могат точно да искат секс на първа среща, защото не очакват да има втора. Разбира се, може да се случи да си допаднат и тогава да се развие връзка.

А ако започват да се опознават, да излизат по срещи, тогава явно няма да е на първа среща. Но и аз мисля, че между зрели хора няма смисъл от прекалено отлагане, защото да си допаднат сексуално е също толкова важно, колкото и да си допаднат във всеки друг смисъл.
Ако става дума за тийнейджъри, там нещата са различни.

# 8
 • Мнения: 8
На първа среща! Отлагането не помага на една връзка.В повечето случаи пречи.

# 9
 • Мнения: 593
И според мен зависи от степента на привличане. С някой може още на първата среща да не си устоите, а с друг чувствата да дойдат след време. Няма правило.

# 10
 • Мнения: 575
Има една приказка - правете секс на първа среща, че втора може и да няма. 😂😂
Сега сериозно, не мисля, че за това има някакво правило. Когато дойде подходящия момент. Ако седите с календара и отброявате определен брой срещи, за да правите секс … работата е обречена.
С всеки човек е различно, водете се по интуицията си. Понякога правилния момент е на първата среща, друг път след няколко срещи.. а понякога - никога.

# 11
 • Мнения: 2 708
На първа среща, разбира се. За да може ако се изложи първия път със секса, да има време и шанс за поправителен. Ако се провали и на него, минава в графата "не става" и съм до там.

# 12
 • Мнения: 5 729
Както се случи, няма правила. С бившия ми мъж се случи на първата среща, с настоящия на четвъртата.

# 13
 • София
 • Мнения: 23 020
Както ти е кеф. Сексът е за удоволствие и на двамата, така че няма лошо. Няма как да отговоря в анкетата – липсват някои основни възможни отговори.

П.П. Коректно е и ти да отговориш на темата.

# 14
 • Мнения: 415
Нямам правило, но не се мотая.
Чувствата са за по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт