Всякакви въпроси относно пералнята - тема 10

• 28 130
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Как може категорично да се изказвате по проблем , който е решен след смяна на лагери .
Сменихме ги и не тресеше . Но и техник го каза - бяха фабрично набити - счупени .
Ами така, защото съм наясно как работят и какви поразии правят, ако не са ок. Така както го описваш - пералнята е вадена от мястото си за ремонт и пак е върната, което ме навява на мисълта, че е тресяло от не добра нивелация, което при връщането е оправено и затова пералнята е спряла да подскача. Това, че са ти сменили лагерите няма връска с проблема - тресене.

# 676
Това вашето са догадки и толкова . Никъде не е носена пералнята идваха на място техници да я правят.
И не , не е било от нивелация и т.н. Лагерите бяха фабрично набити и счупени или каквото е там . Но се изредиха цяла дузина и половина техници да се чудят и маят.
В тази тема освен техници явно сте и с паранормални способности . 

# 677
  • Велики Преслав
Саня, вие можете ли да четете или само удряте по еден поглед. Един път казвате разбит, друг счупен. Това са две коренно различни неща. В единия случай е счупена черупката в другия само стърже. Хубаво е преди да пишете да се запознаете с устройството на пералнята и лагерите и, защото според първите ви думи, Афродита много правилно ви каза.
Вие да не би сама, да ги сменяхте че да видяхте строшен лагер? На няколко пъти се вече спорите за неща, които личи, че не разбирате. Прочетете една книга за носещи елементи и небалансирани товари.
   Забравих да попитам вие лично видяхте ли ги.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 06:21 от Vasil Vasilev 676271

# 678
Не са били нито разбити - нито счупени на Перлата . Написах точно и ясно - фабрично са били набити и счупени .
Отделно сме имали и перална с разбити лагери - тя също тресеше - сменят се лагери и се оправя.
Видях ги .

# 679
  • Велики Преслав
Добре. Аз съм Трамвай N5, а Афродита група Каффе.

# 680
Аз съм имала пералня с лагери за подмяна - не тресе, само се чува неприятен стържест звук при центрофугиране.

# 681
  • Велики Преслав
Аз съм имала пералня с лагери за подмяна - не тресе, само се чува неприятен стържест звук при центрофугиране.
И аз така знам, от колко години, ама госпожа Богомилова, само такива гуиолучва. У язък, аз съм от простолюдните майстори и не видях такава.

# 682
https://www.technomarket.bg/peralni/aeg-l6fbi27w-09155035
Препоръчаха ми тази.
Направо се омотах от гледане и сравняване , в крайна сметка се оказа, че каквото харесах като характеристики , са му пльокнали сива или черна врата, та ми изглеждат комично.
Кажете, че става тази, моля.Simple Smile

# 683
Пералнята е добра , но пише , че е изчерпана ...
Единствения минус е регулирането на градуси и обороти ...

# 684
Ох, аман!
Това как се разбира за регулирането им, много ми е важна специално тази функция?
Благодаря!

# 685
Ох, аман!
Това как се разбира за регулирането им, много ми е важна специално тази функция?
Благодаря!
За градусите _ имаш само 5 опции за избиране .
_ студена вода
_ 30 С
_ 40 С
_ 60 С
_ 90 С
Нямаш : 20 , 50 , 70 , 80
Обороти :
_ 1200
_ 1000
_ 800
_ без центрофуга
_ само изплакване , без центрофуга
Нямаш : 400 и 600
При по_скъпите перални АЕГ възможностите са повече .

# 686
Благодаря, аз и на предната имах само тези опции.
Мислех, че не мога да регулирам примерно програма памук, която обичайно е 60, но аз искам да я променя на 40. Или програмата да е зададена с крайна центрофуга 1200, на мен да ми трябват 1000.

# 687
Благодаря, аз и на предната имах само тези опции.
Мислех, че не мога да регулирам примерно програма памук, която обичайно е 60, но аз искам да я променя на 40. Или програмата да е зададена с крайна центрофуга 1200, на мен да ми трябват 1000.
Вземи си АЕГ от 7-ма серия и не се чуди. Тъмната врата изобщо не е комична. На живо стои много добре.

# 688
А тази как е:
https://techmart.bg/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%2 … 20LG%20F4WN207N3E
Не ми харесват тези врати, цялото помещение е бяло и ми е като кръпка.

# 689
  • Велики Преслав
По добре АЕГ-то. Регулирането на тази е като нейното .

Общи условия

Активация на акаунт