Лежащи мами - 47

• 40 036
  • 767
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Една препоръка - предвиди си най-нужното за  5 дни. И на мен ми каза 3,пък те се оказаха 6. Не,че не могат да ти донесат, ама....ти да си спокойна,че си имаш. 🤗 И разни течни неща особено /таратор,супички/ , защото на мен с този магнезий и желязо ми съсипаха стомаха,а храната е безобразна за бременни  /не като вкус,а а като образуваща газове и запек/.

# 16
И моя преглед мина шийката и конеца си държат но моята еднорога матка не дава на бебка да се завърти и за това имам стягания и може да я извадят малко по-рано Confused дано не се стигне до там но... Иначе си върви нормално 1200гр е 28г.с съм

# 17
2 излежани бременности имам, колкото и пъти да съм била в болница ми е било най-спокойното място. Вярвайте, че там работят хора и се грижат за вас 24 часа. Успех момичета!

# 18
Момичета, колко често имате стягания на ден? Днес ги усещам доста повече. На Коринфар съм 3х1, но от сутринта до сега може би съм имала около десетина. Обикновена имам макс 3-4 на ден. Не са болезнени.
Имам чувството, че по някаква причина може да е свързано със стомаха, защото след обяд имах придърпвания високо над пъпа под слънчевия сплит. След това лека диария и газове.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 16:48 от kriziaa

# 19
Привет момичета и от мен.
Тъкмо се връщам от лекарката. За сега няма да влизам в болница, но оставям на лекарствата и да пазя леглото. Шийката никак не е ок, доста е скъсена,но поне не е по-зле положението, ще се моля бебка да издържи възможно най-дълго в корема на мама.

# 20
Nansi. nansi аз бях на преглед на 19, шийката си е къса, но и при мен поне беше на същото положение като на предишния преглед. Вие постоянно ли лежите или ви позволяват някакви разходки? Стискам палци всичко да е наред!

# 21
Neli9003, само мога да ходя до тоалетна и бърза баня. Разходките не са ми позволени..

# 22
И аз съм без разходки навън. Но вкъщи мога да ставам по 10-15 мин. от време на време заради тромбози, а и моето АГ ми обясни, че прекаленото залежаване води до контракции. И действително като съм права нямам стягания. Аз имам чувството, че от залежаването почвам да се чувствам по-зле. Усещам все някакви болки тук-там леки.

# 23
И аз съм постоянно в леглото-хапване, тоалетна и баня. Излизам за прегледи само. На моменти гърба много ме боли от постоянното лежане.

# 24
Момичета, и аз се записвам в лежащите в болница. Тази нощ имаше сериозна серия контракции и ме приеха в Токуда. Поразредиха се. Тепърва ще видим как е шийката.

# 25
Krizia, в коя седмица си? Какво ти вливат? Как е шийката?

# 26
25+2 г.с. На магнезий съм. Трябва да държим фронта Simple Smile рано ни е още. Шийката беше 3 см с песар, още не са я видяли как е след тези контракции

# 27
Кризиа, стиснати палци, да държите фронта. Ще овладеете положението и всичко ще е наред.

# 28
И аз стискам палци всичко да бъде наред и да си дочака термин бебче! Simple Smile

# 29
Krizaa стискам палци всичко да е наред. Имаме още доста време, аз съм 24 г.с+5 и   като лежа постоянно имам чувството, че времето е спряло. Пишете как са нещата с шийката като ви прегледат.

Общи условия

Активация на акаунт