Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 298
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Божееее, хора HeartHeartHeart
Просто нямам какво да кажа, обичам ви, благодаря!
И банер, моля ви се, аууууу!:heart_eyes:

# 631
  • София
Честит рожден ден, Бърди! Много радост и щастие ти желая Simple Smile И наздраве Tada Wine Glass

# 632
  • Пловдив/София
Банерът е супер, нямаше да видя, разбира се Simple Smile)
Честиа бъди, Бърди, все така добра, емпатична, спокойна поне по форумен образ Simple Smile

Честито и  на всички приети дечица в АК! Дано е прекрасен етап от живота им!

# 633
  • София
Хахахаха, досега го търсих този банер, браво, Аш! Утре ще очакваме смяна обаче. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърди, да си жива и здрава!

# 634
  • софия
Бърдитаааааааааа! Много да си здрава, ама много! Много да си щастлива, успешна и да имаш всички основания да усещаш и излъчваш спокойствие, благост и задоволство! Наздраве!

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 17:31 от Амели

# 635
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ма дайте един скрийшот на този банер, де!

# 636
  • софия
Ма дайте един скрийшот на този банер, де!
Заповядай Simple Smile
Скрит текст:

# 637
Честит рожден ден, Бърди!
Бъди здрава, щастлива и обичана!

# 638
  • София
Чудни пожелания, девойки и младежи, чудни!!! Много хубав ден имах, от рано сутринта. И Миленитка да похваля, с уникален подарък и организация по връчването Heart

# 639
Бърди, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, всичко друго е преходно Flowers Hibiscus
Пожелавам ти много положителни емоции и разбиващи пътешествия!

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 20:56 от Pulitash

# 640
  • софия
Днес бяхме на чудесно тържество на наши приятели и сега гласът ми е пресипнал. Леле, хора, колко много съм имала нужда от тая живинка!

Уор, много неприятни ми се сториха снимките от празненството на СМГ. Що така бе, няма ли някаква летва, лек съвет, естетика някаква все пак? То верно "ура, свобода", ма що така в крайност, до простотия се доближават вместо оригиналност... (сигурно съм задръстена, не ме съдете строго, моля!)

Фран, никъде няма да ходиш!

# 641
Бърди, честита да си.
Запленена от чалгата навън ( 4 дни панаир, множко ми е) взех да бъркам хумус. Като гледам количествата, ще има и да раздавам.

На мен ми харесва идеята с пяната, нещо различно, извън рамките.

# 642
  • в страната на чудесата
Честит рожден ден Бърдииии!
Да си здрава и много радостна!

Аш, невероятна хрумка и много готин банер!!!!

# 643
  • софия
иначе, да си кажа, преди да съм разпалила лют хейт колко съм старомодна, искам да кажа, че все пак им се радвам. Насторение, купон, супер е, радват ме, че им е весело, ама нали... там каквото казах одеве си остава.

# 644
  • В офиса
Амели, просто защото си с майндсета на колежа, където девойките и младежите са с официални дрехи и празнуват на тържествен обяд. В СМГ традицията е този ден да е пълен купон и шоу. И в това също няма лошо. Прилича на крейзи марч уийк ли се казваше. Сплотява и остават страхотни спомени.

Общи условия

Активация на акаунт