Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 527
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • на брега на морето
Аз бих отишла на дерматолог. Да каже алергия ли е или какво....

# 661
  • Sofia
След 1 юли дали пратките от Коди Украйна ще минават задължително митница и ще се начислява ДДС?

# 662
Предполагам ще минават на митница, Украйна не е член на ЕС, а трета страна.

# 663
Да, ще минават митница всички пратки, идващи от държави извън ЕС. Има опция и сайтът да се регистрира в разни митнически системи и сам да внася ДДС, което на нас да ни начислява при чекаут и съответно нямаме разправия с митници тук. Алиекспрес ще направи това, но се съмнявам случаят с Коди да е такъв. Просто всичко ще минава през митница и ще се начислява ДДС + такса за пощата. Аз вече изпатих със задържана пратка от Коди миналата седмица. Към 15 лв ми излязоха таксите за поръчка от 40 лв, не е никак яко. Disappointed Relieved

А реакцията според мен е по-подходяща консултация с алерголог. В София имат проби и правят тест, на приятелка показа положителен резултат към НЕМА. Друг е въпросът, че "лечението", което предписват след това, е повече да не се лакираш с гел лакове.

# 664
Много трудно това преливане се  оказа. Правих го с четка за омбре, с гъба изобщо нищо не се получаваше  . Надвих си на ината да рисувам с лявата ръка.

# 665
  • на брега на морето
Пипенце, разкошен маникюр! Heart Eyes
Палмите ги рисува ли? 3 различни цвята ли си преляла на средния пръст? Кои са цветовете?

# 666
  • Стара Загора
Утре идват нови цветове на Claresa, които поръчах вчера от beautymall с 20% отстъпка. И аз ще тествам омбре с гъбичка за грим и каквото стане..

А този маникюр е от снощи с Rubber base 6 на Claresa и лепенки от Aliexpress.

Чудя се лепенката дали не съм я сложила наобратно. Зависи как си гледам ноктите

# 667
Момичета, да ви разказвам пак за X-Gel ноктите.
Последния пък ги лепих с база за гел лак.
На единият нокът забезях, че не се залепи много добре, имаше празни места, но при опит да го отлепя и да провбам отново не мърдаше. Оставих го така.
Днес 10-ти ден някъде го почувствах, че мърда и като подпъхнах един изкуствен нокът - той се отлепи.
Не ми се искаше да слагам нов, че доста играчка с лака и разни глитъри слагах, че отидоха тогава -6 слоя общо, а и ако сложа нов нокът, щеше да ми се наруши бройката.
Както и да е, решх като най-лесно и време спестяващо, а и възможността да използвам вече отлепения и лакиран нокът се спрях на решението да сложа акрилна пудра.
Първо почистих добре самия естествен нокът, сложих си бондер и един тънък слой гел.
Почистих добре с електрическата пила и X-Gel нокътя и го нпълних с акрил. Веднага го поставих на нокътя и така го държах натиснат няколко минути, колкото според мен е нужно на пудрата да се втвърди. Стана идеално!
Запълниха се всички празнини, които остават от по-големия апекс на X-Gel ноктите.
По-лесно става, защото не е нужно да се чудиш как да пъхаш ноктите в лампата и заедно с това да натискахш ноктите докато се изпече гела или базата с които се предполага, че X-Gel ноктите ще се закрепят за естествения нокът.
Едственият проблем сега е, че нямам май много мономер и трябва да търся да си поръчвам. Иначе акрил имам много.
Дано на някой му е полезно!

# 668
Мелина_3, лаковете са 3 на silcare flexy hybrid 118, 111,113 цветове.
В морето и на палеца има и едно синьо на ur sugar в стъклено шише. Покривни са на silcare, но четката е твърда, добре, че хубаво се разливат. Свалих си палитра с цветовете. Отговарят си.  

# 669
и аз да се включа с маникюра си от вчера

# 670

Момичета, как използвате такива блясъци? С каква четка? Направо върху базата или слагате отдолу цвят?

# 671
  • Sofia

Момичета, как използвате такива блясъци? С каква четка? Направо върху базата или слагате отдолу цвят?
Аз имам един и го използвам върху цвят

# 672
Получих като подарък топ и база на the black bottle, това бяха първите ми опити с гел лак и ги ползвах много дълго време. Не са лоши, но и не са нищо особено. Сега съм с каучуковата база и топ на Коди и има разлика в издръжливостта и блясъка, в полза на Коди.
И аз исках да тествам протеиновата на Индиго, но ми отказаха, т.к нямам сеттификат за професионалист, тогава писах тук дали някой би искал да съдейства, не открих 🙃. Хвалят ми базата на the Black bottle, някой да има поглед върху нея. Голяма греда с тези бази при мене.

От известно време слагам гел и отгоре цвят, държи ми значително по-дълго, пък и си правя леко бомбенце 😜.

Получих си форми и полигелчето, мисля да тествам следващия път. Трябва да изрежа до дъно моте нокти, нали? Нокът по нокът ли печете с притискане, ако нямате щипки, за да държат плътно формата?

# 673
Тази лампа дали е ок според вас ? https://majida.bg/bg-catalog-details-30.html

# 674
  • София
Получих като подарък топ и база на the black bottle, това бяха първите ми опити с гел лак и ги ползвах много дълго време. Не са лоши, но и не са нищо особено. Сега съм с каучуковата база и топ на Коди и има разлика в издръжливостта и блясъка, в полза на Коди.
Хвалят ми базата на the Black bottle, някой да има поглед върху нея. Голяма греда с тези бази при мене.

Предвид, че каучуковата база и топ на Коди не ги харесвам, нито базата ми държи, нито топа ми е Уау, си представям че ББ ще е греда....
От както ползвам топ Гелиш /добре че споделихте тук за него/, не бих сменила с нищо друго Wink.

Общи условия

Активация на акаунт