Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!

• 8 283
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
А я да ви питам вашите бебоци обръщат ли се и в двете посоки по корем? На Вики й е по-лесно на ляво и много рядко се обръща на дясно. После като се обърне по корем може да се обърне на гръб, но го прави само на ляво.

# 61
Моят маймун се върти само на дясно и въобще не му идва на акъл, че може и в другата посока та по тази причина още не е падал от леглото. Винаги го оставям така, че да съм сигурна че има място за поне 5 превъртания и три дължини влачене по корем та.... В първия ден, в който се светне, че и на другата посока може да се върти ще падне веднага  Joy

# 62
  • Русе
Леле аз къде съм бляла 2 дни изписали сте 4 страници  #Shocked #Shocked
Тасиа    bouquet
Аз  и нашият тати  сме нещо болнавички.....но бебата и няма нищо за сега ( пу пу)   Praynig Напоследък много посушно детето чак се чудя моето ли е  Joy hahaha Заспива си като културен човек към 9ч и се субужда кък 8ч, яде и пак заспива  smile3532 играе яде ..бе направо отличничка  Embarassed
За кус-куса и аз го издирвам от 2 дни  че искам да и разнообразя залуската, след като  бие отбой на попарата ми  Shocked
 Hug от нас и бързо оздравяване на болничките  Praynig

# 63
  Здравейте аз в една учебна пауза да попитам за сиренцето и попарата. И на мен не ми е ясно с какво е толкова полезна, но щом трябва бебо да се захранва и с нея, ще го направим, вече не е малък. Та сиренцето какво го правите, или пък купувате някакво специално такова, за да не е солено.

# 64
  • Русе
  Здравейте аз в една учебна пауза да попитам за сиренцето и попарата. И на мен не ми е ясно с какво е толкова полезна, но щом трябва бебо да се захранва и с нея, ще го направим, вече не е малък. Та сиренцето какво го правите, или пък купувате някакво специално такова, за да не е солено.
Аз го  слагам от вечерта да се изкисне във вода и на сутринта е безсолно вече

# 65
Най-обикновено сирене, изкисвам го 1-2 дни и давам. Обаче аз масълцето и сиренето ги давам в зеленчуковото пюре и хич не бързам с тая попара. Нека направи 7 месеца и може й да дам, а тя й без това си търси млякото сутрин.

# 66

И за мисля най-обикновено краве сирене да ползвам. Изкиснато естествено.
Мисля да захраня с извара и в началото да давам от нея, защото се приема по-лесно и после да мина на сирене. Ние сме на обикновено АМ и нямаме проблем, така че не мисля да прескачам кравето сирене. Дано да не се появи нещо Praynig

# 67
ЗАщо почвате направо с кравето сирене?
Аз от това, дето четох, май е най-добре да се почне с козе...  newsm78
Нещо се покриха всички партизанки..... като видяха как бързо се разрастна детективското бюро... smile3530

# 68
ЗАщо почвате направо с кравето сирене?
Аз от това, дето четох, май е най-добре да се почне с козе...  newsm78

Ами ние за сега нямаме проблеми с млечки и белтъчни храни. Ядем нормално Ам, давам жълтък, яла е и сметана и пюрета със сухо мляко и няма реакции /дано така да продължава Praynig/ За това мисля да пробвам направо с краве.
Препоръчва се да се започне с козе, защото е най-хипоалергенно. Но ми се струва, че Маги вече съм я подложила на няколко пробни теста за алергии и щом до сега не е проблем, ще се пробваме направо с краве. И без това не знам дали се продава извара от някакво друго мляко освен краве newsm78

# 69
Здравейте,
да се запишем и ние в отбора на изправящите се от легнало до седнало положение  Simple Smile е още Лора не стои много стабилно  Embarassed

Аз съм въвела месото /пуешко, заешко и пилешко/, но за жълтъка мисля да изчакам 9мес.

# 70
  • София, център
Я да си попитам аз... За един медец колко вида месо въведохте... Ние този месец дадохме пиле и пуйка..., може ли и зайче Laughing!?!

# 71
ей ама голямо чистене направих днес направо се скапах.

Алекс за трети път днес си разбива устата  Tired предишните 2 пъти беше по леко ,но днес и повечко кръв тече а и му се поду горната устничка много неприятно ама с тази бесотия явно така ще е .

# 72
    Добро утро, пу пак съм първа днес!!! Laughing Wink Ще сядам да уча но първо да видя дружината. Grinning
    Значе, ще започна да давам попарка от четвъртък някъде и ако не намеря козе сиренце, със купешко краве. Не че при нас няма кози, тук поне се отглеждат, но все ме е страх от обработката на това мляко и сирене. Аз изобщо не си падам по него. Ако попадне косъм от вълната на коза, незнам дали ще има по-силен алерген за моя стомах, а аз и необичам домашно сирене, носели са вкъщи...много гадно ми мирише.
     Ади моят бубулек се върти в двете посоки, изправя се без проблен до седнало положение, като голамо момче, почти постоянно е седнал, взима си играчка в ръчичка и започва да я блъска в леглото Simple Smile
     Хайде стига толкова за сутринта Laughing!!! А само да отбележа, че от два дни вече недавам на Дани да цока въобще, не съм се цедила, но май днес има нужда малко...много се страхувам от мастити и такива др.работи.
     Весел ден на всички  Hug

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 06:47 от Violanta

# 73
Добро утро и от мен,
Козе сирене може, но от магазина. Все пак преди да го пуснат на пазара е минало някакъв контрол. А за обръщането и сядането и ние стоим седнали, но още малко се клатушка и не е много стабилна. Виждам я обаче с всеки изминал ден напредва. Явно има значение кога точно е родено детенцето. Ние още нямаме 7 месеца.

# 74
Добро утро и от мен  Coffee,

тази нощ беше наистина тежка за наш'та фирма Константин се буди много пъти, но в 5:30 вече беше върхът.Не искаше да  спи повече, ами да си играеме и от време на време изреве все едно го колят #CrazyЕ успях някак си да го приспя на ръце,което си беше направо чудо, защото откакто го свикнах да си заспива сам в леглото не е заспивал по този начин, има няма от началото на лятото...Не знам тия зъби направооооооооооо,надули са се всичките, но все още нищо....как беше при  вас, толкова трудно ли избиха?

Аз сирене до сега само козе съм давала, а меса е ял -пилешко, телешко и заешко,като последните две дадох вчера и онзи ден.С жълтъка съм до никъде - още не съм давала цял, но днеска ще е денят!
Извара яде вчера, йогурт също е хапвал и много му допадат и двете!!!

В събота заминаваме отново за Чифлик, но се този път с детенце  travelи ако е такъв киселяк направо ще луднем.Какво мислите за къпане на дете в минерален басейн  help, принципно едва ли е проблем? За този 100% знам ,че се поддържа отлично,температурата му е добра,само дето ме притеснява изкарването то басейна и влизането до вътре, защото колкото и да го увия вънка си е бахър ,а там е и балкан.... Днеска ще се консултирам с педитата.... smile3552

Константин също се върти и в двете посоки и ако трябва да си свърша нещо  мога да го оставя в проходилката или в стола за хранене,но все за малко ако е сам,ако съм някъде около него и ме вижда може да изкара повече.След инцидента онзи ден ме е страх и в кошарата да го оставям на високото ниво...

'Айде лек ден

Общи условия

Активация на акаунт