Тренировки в домашни условия - 111

• 40 281
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
точно така...тайната е в "достатъчно стимули"

другото интересно беше експериментите с близнаци...

# 496
Отчитам, че вчера едвам се наритах да тренирам и избутах едни 10 км гребане с нежелание. Поредният дъждовен ден и се бях разкашкала нещо. Друг път по това време в Италия сме в средата на лятото.
Днес обаче учудващо се събудих свежа и енергична и реших да направя понеделнишката тренировка 9 от БР, понеже и без това утре почти със сигурност няма да имам време. Хубава тренировка, хареса ми. Единствено изпитвах голямо затруднение с упражненията от поза down dog. Dive bomber за мен е ужасно невъзможно. Вече мисля, че по рождение сигурно нямам трицепси или нещо такова. Simple Smile))) От скоро имаме push up board и на тази позиция на хватките като на снимката успях за първи път да направя (женска) опора с прибрани лакти до тялото, иначе не мога да превъзмогна да не си перя настрани лактите. Ще започна да правя опити с тази дъска.

# 497
Привет, девойки! Не бях тренирала десетина дни. Без особена причина, прости нямах муза. Чудя се дали да си сменям работата или не, ровя обяви. Преценявам уж кой стрес предпочитам - на сегашната или евентуално на нова?? Не знам каква муха ми е влязла в главата. Искам фа сменя сферата, ама най съм позакъсняла.
Снощи обаче направих 50 Мин крака + дупе на Сидни. Днес движа бавно и накъсано, всяка част на тялото ми е с МТ.
Скоро обаче ще вляза в ритъм.

# 498
Хм, изглежда атрактивен този сайт, Кали Simple Smile Особено тези с малката топка... Аз съм фен на тренировките с много оборудване- топка, гири, ленти, ластици и т.н. То ако много ги харесаш гледам, че 16$ на месец е таксата, не е непосилно.
Иначе подобен тип тренировки в ю тюб има и Карен - аз нея много я харесвам, макар от месеци да не съм правила нищо нейно заради програмите дето се хванах.
https://www.youtube.com/user/Workouthotel/videos

Супер е сайта и да, таксата не е непосилна. Имат и разни challenges с по 10 видеота, имат и barre и с друго оборудване (голяма топка, горички, ластици, reformer - някакъв странен уред, който аз нямам разбира се).

Благодаря за този ютюб канал - обожавам упражнения с малка топка - любима ми е! Аз имам нужда от разнообразие в упражненията и при толкова много безплатни канали в ютюб определено исках да пробвам и друго. Сега обаче мисля да се върна малко към Пилатес Simple Smile.

# 499
Привет!
Завърших седмицата с 3 силови и 101км в 6 тичания. Вчера ми беше ден за рамо, но се социализирах, и се прибрах късно.
Днес довечера ще правя Сиднито от линка на Ноу Фрейм. Искам краката ми да почиват поне още 8 часа.
След малко се впускам в дълга йога- Ащанга 2 серия. Имам много работа по мобилността в раменната област. И не само, но там си личи най-много.
Тази поза ми е на сърце, и ми се работи за нея.

А каква МТ имам на трицепсите не е истина....

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 07:42 от Dez

# 500
Честит празник на всички!
Днес отново се наложи леко разместване на програмата и вместо боксовата тренировка вместих тренировка за корем с Хедър. Не е особено трудна, но действително е само корем, така че в крайна сметка има някакво натоварване на мускулите.
https://youtu.be/Bc6G41KutHE
Упражнения с малка топка имат physique 57. Във вк има техни тренировки, но не са систематизирани на едно място. Трябва да се пуска търсене. Между другото, имат и много добри 30 минути за крака.

# 501
точно така...тайната е в "достатъчно стимули"

другото интересно беше експериментите с близнаци...
A казаха ли какви са тези стимули,ако може да ги приложа на дупето си хаха пак ще го слушам ,че не всичко схванах,въпреки,че езика ми е добър горе долу ,просто материята ми е непозната....
Вчера цяло тяло
Днес горна част -за повдигания на ръце напред и в страни смъкнах петиците на двойки ,че ми се схваща гърбът ужасно....
Забелязвам по кг и снимките спомени в ФБ ,че миналата година съм изглеждала доста по-добре и съм била по изчистена ( заради около 3 кг по малко) въпреки ,че една година съм тренирала стриктно,без прекъсвания....просто наблюдение ,не съм демотивирана ...

# 502
Само отчет, че много ми се спи.
Arm Toning & Strength // Dumbbell Only Workout 25min + 30-Minute Cardio Latin Dance Workout

# 503
Здравейте! Бърз отчет и от мен- Ръце с Кръговата на Джаки. Отстъствахме няколко дни и вече съм в кондиция за тренировки Blush
Хармони, ти в кой триместър си?

# 504
Здравейте! Препоръчвам ви да гледате Doctor Maik в ютуб. Изключително образован доктор. Говори именно за правилните тренировки, skin care ( грижа за кожа), рутини и още полезни видеа. Успешна седмица! 🌺

# 505
Някакъв технически проблем имах вчера със сайта. Отчетът е последната боксова тренировка от 10rounds. Пак ми се завъртя главата от коремните, въпреки че стисках очи. Но от другата седмица ще са други, така че не е фатално.

# 506
Преди време бях писала, че имаме доста тежести, лостове, лежанка с приспособлението за крака и разни ддреболии в гаража. Не тренирах там, защото все ми беше студено зимата, а и не е подходящо за упражнения на земята. Има постелки, но не ми допада някак си. Та преди около две седмици реших, че ще започна там с по-прилични тежести. Оказа се обаче, че вратата към градината не се затваря добре и вятърът през последните седмици я отваря по всяко време. Докато ММ реши да я поправи двойка червеношийки си направили гнездо вътре Simple SmileSimple SmileSimple Smile и имаше 4 яйчица. Спряхме да влизаме дори, защото ако се изплашат напускат гнездото и не искахме да ги притесняваме.От 2-3 дни имаме три пиленца. Ходим да ги проверяваме през няколко часа и слагаме храна в хранилките на дърветата, за да спестим малко усилия на родителите. Ще ги изчакам докато се научат да летят и после ще видим как ще се разберем с тях.
Таткото.

Сори за лиричното отклонение. Днес само 30мин горна част да не е без нищо.

# 507
Цяло тяло ,без тежести ,60 мин Disappointed Relieved

# 508
  • София
Diva, съжалявам за котенцето, леко си е отишло милото, ако това изобщо може да е успокоително.
G&B, лиричното отклонение е супер! сладурчета са тия червеношийки. Като бях малка така едни гугутки си отгледаха гугутче на нашия прозорец.

12ти ден шредчето на Сидни, тюю.. много гири, много нещо.
Малко съм посвикнала с Руми, която разнообразява със стол, ластици, топка.., но Сидни засега ми пасва доста..тя сигурно и Сидни има много нетолкозгири тренировки, но още не съм ги надушила.

Изоставам бая с тия тренировки, ама в сряда втора Модерна, 2 дни си имах някаква температура и си ме тресеше, които изкарах в ужасно много лудница работна.. и с 3 часа на СВ и ОБ (да се чете Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени)...

Но в неделя ходихме до връх Руен - 29 километра, голямо ходене падна..10 часа с почивките, яденето и играта на децата в преспите сняг. Обаче как изгорях на крака..4 дни ме боли, не знам вече с какво не мазах..голяма тъпотия.

Като ви чета, имам чувството, че нямате почивен от тренировки ден? или не е така?

За протокола - и аз мразя лицеви опори Simple Smile

# 509
  • Перник
Сънчо, сЛънчо е силен и горим неусетно. Аз се украсих около Гергьовден, пренасяйки дърва - така изгорях на потник, че до септември няма да си изравня цвета на гърба Grinning

Аз лично "почивам" от тренировките, когато не съм на работа, но това са дни, в които дори се натоварвам повече - чистене на къща, работа из двор и градина, готвене за празници, посрещане на гости...

Общи условия

Активация на акаунт