"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 064
  • 428
  •   1
Отговори
# 285
И аз за горните съм чувала по-лоши неща от майки, вече минали то този път Confused

# 286
нещо не стана и ще пробвам пак
http://inspiration.abv.bg/picture.phtml?id=13642&p=183

# 287
  • София
Здравейте и от мен!
Аз през уикенда не мога да се вредя от моя мъж до компа... #Cussing out
Сега изчетох какво сте писали и да се включа и аз...
Филипа, аз в събота открих сезона с кафетата... Правя си едно дългооооо и рядкоооо нес, което ближа цял ден. Ама толкова е хубаво човек да си пийне едно кафенце!
Мисти, за вашия преглед нямам думи просто! Shocked
Благодаря на Рина за статията!И на мен много ми хареса!
Мимка, радвам се, че всичко е минало добре при малката!Така е, падат за секунди просто!На една позната априлчето паднало от спалнята и повръщало 2 дни!Ходиха на лекар, но нищо му нямаше!Жената много се беше уплашила!
А,Вени, и ние от събота сме с твърд накрайник. Купих му чашата на Бертони. Сега му купих сокче на Гербер - ябълка, банан,морков, без захар, разредих му го с вода и го уча да пие от чашата с накрайника. Аз му давах през3-тия месец сокчета, но ги спрях, като прочетох за захарта и реших да не давам захар. Сега с по-сериозното захранване, му давам да си пийва по някоя и друга глътчица.
Дея, и ние с Давид ти стискаме палци и чакаме новини!
Да ви кажа, на Давид напоследък супер много му пропускат памперсите. Ние ползваме едни 9-18 кг, ама май ще минем на 12-25, нищо, че нямаме и 10кг.... newsm78

# 288
Един малко тъп въпрос Blush

Нашите бебоци сега кой номер обувки носят?

# 289
Моето лапищраче днес се скъса да спи. Аз да го похваля за нощния сън - откакто изби втория зъб всички се наспиваме без проблем.

Раче, много е сладък Емо на тая снимка, Ивчето също е редовно с двете лапи в устата. Или като го гушна си впива зъбите в гушата ми - като вампир е. Вчера му дадох малко да ми погризе ръката, ама то не се търпи, тия зъби са много остри. Като ме наджвака малко и се отказах, макар че на него много му хареса идеята.

Нуни, най-добре купувай с хлапето. Трбва да има един пръст отпред (всъщност пъхаш пръста зад петичката да провериш) и да ти влиза пръста спокойно отстрани. Подметката да е мека, за да може да опъва краката в шпиц. Около глезена също да е меко. Т.е. обувките да са или буйки, или нещо като чорапче с подметка като хартия. Тврди подметки и поддържане около глезена са за след като проходят.

# 290

Леле, мислех да си сложа снимка, ама те са 7074, от които сагласували за няма и 50 и то сигурно най-първите от началото на играта! #Crazy И как ще догониш онези с по 500-700 гласа? ooooh! Гласувах иначе де! Laughing

Юлче, много полезна информация! Аз съм чувала, че като го сложиш в проходилка трябва да е с обувки за прохождане. Ами Крис от два дни стои за по 5-10 мин на ден в проходилката, ама не се движи все още, бутне се леко наляво-надясно и назад. Mr. Green Само натиска копчетата, гризе ги и пълни с лиги. Кога да му сложа такива обувки, като почне да се задвижва ли?
А как ще избираме ботушки? Хем ботушки, хем и меки? newsm78

# 291
Момичета, вие уикенда във форума ли го изкарахте! Wink

Интересни теми сте обсъждали! Peace

Будим се нощем, като новородени - през 3 часа ядем. Confused

Хрема и ние имаме силна - действаме с капки и аспиратор. Outta Joint

Домашните пюрета - супер идеи сте дали!  Peace На Пепи замразявах в чашки за кафе. На Велина още не съм започнала с кулинарстването в големи количества.  chef
Вили вече си има любимо дом.пюре - от ябълка и картоф! На мен тази комбинация ми е...  Sick, но тя го омита! Blush

Цвети, за какви супички говориш? Thinking

Помощ и отмяна - какво значат тез неща!?  newsm78 При мен такова нещо въобще няма...  Tired Навсякъде и винаги сме с двете деца /с нищожно малки изключения, когато на няколко пъти в годината баткото остава най-много за ден при свеки/! Опитвам се да гледам позитивно на ситуацията и да не се оплаквам! Rolling Eyes

ДАНО ВСИЧКИ БОЛНИЧКИ ВЕЧЕ СА ОЗДРАВЕЛИ! Hug

# 292
envi, тъкмо за теб се бях затъжила Hug
А цачи защо така не влиза вече? Cry

Честит 6-ти месец на Милена, Дими и Кристиан!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 13:38 от Филип@

# 293
давате ли жълтък
а мамите които дават месо риба давахте ли, защото мойто педи каза да давам но мисла че е рано newsm78

# 294
Юлче, много полезна информация! Аз съм чувала, че като го сложиш в проходилка трябва да е с обувки за прохождане. Ами Крис от два дни стои за по 5-10 мин на ден в проходилката, ама не се движи все още, бутне се леко наляво-надясно и назад. Mr. Green Само натиска копчетата, гризе ги и пълни с лиги. Кога да му сложа такива обувки, като почне да се задвижва ли?
А как ще избираме ботушки? Хем ботушки, хем и меки? newsm78[/color]

Ботушки - догодина. Няма такива с меки подметки. Пък и на студовете и снеговете едва ли ще прекарвате навън достатъчно време, че и да щапука. Аз мисля да бъдем с терлици и торба или гореописаните обувки и торба. На Колев и Колев има буйки, който са ватиранки отвътре и ще държат топло. В Пловдив ги чакаме днес, в София може и вече да ги имате.

За проходилката - не знам, може би буйки - та са с мека подметка. Що не може босо (чорап / чорапогащник / терлик)? Мисля, че бос даже ще му още по-удобно, ама само мисля, де (ние проходилка няма да ползваме).

Жълтък не съм давала, ще почвам направо месо по-другия месец.

# 295
  • София
Бабълче, мерси за кафето  Hug Вчера цял ден бях оператор на парцал и гъба и даже не бях чела темата  Embarassed Обаче днес, още от сутринта си чета домашното и нааааай-накрая успях.

Филипка, тези новите лентички защо така "невървят", а и стигат само до 8? Какво ли е искал да каже автора  Mr. Green?

Раче, на няколко места бях чела за момко Емчо, още преди да дойдеш в темата. Сега ще поровя в "9 месеца" дали не е било там.

После ще се вкл. пак, защото пишеме с общо 4 ръце

# 296
Филипка, Цачи нали почна работа, може би няма време!?  Thinking Дея дали няма новини от нея? newsm78

Петя, жълтък още не давам и не съм решила - кога ще започвам. Рибата е алерген и я препоръчват след 1г.

# 297
Поспаланке, ами не "вървят", щото са за годинки, а не за месеци, демек до 8-мата година на Пресил няма да се наложи да му я сменям Grinning
И аз се отказах от варианта да давам жълтък, ще премина направо към месото.
Знам, че цачката работи, ама...

# 298
  • София
Здравейте!
Много пишете през уикенда, едва успявам да ви прочета.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ 6-МЕСЕЧНИЧЕТА!
Дея, стискам палци всичко с малката да е наред и да е било "много шум за нищо"!  bouquet

Тони не се буди нощем. Като заспи в 9.30 чак към 6 промрънква. Дано и занапред да е така, че да се наспивам за работа. Но при нас и зъбки още няма.

Обувчици носим 18-19 номер. В събота ходихме до Мола и купихме едни кафяви, велурени невероятно хубави обущета (ще ги снимам и ще ги покажа).

За помощ и аз не разчитам на никой друг освен на татито и на гледачката (засега нямам оплаквания).

За протокола да докладвам - в неделя ни мериха и сме вече 8.500кг , 70см, обиколка на главичката - 45см, на гърдичките - 47см. Сложиха ни хепатитна ваксина, а утре ще даваме кръв и урина. Засега всичко е добре, дано да не се променя.
Чао за сега, аз отивам на тръстиката!

# 299
давате ли жълтък[/quotе]

Петя, жълтък /много твърдо сворен - поне 15 минути/  започнах да давам миналия месец. Първите няколко дни по 1/8 в зеленчуковото пюре. Добре му понесе и започнах през ден да давам по 1/4 пак с пюрето. Преди няколко дни започнахме с месните пюрета и сега ще редуваме - един ден зеленчуково + 1/4 жълтък, един ден месно пюре. Колкото до рибата - мисля да изчакам поне докато стане на година Емо.

Общи условия

Активация на акаунт