"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 023
  • 428
  •   1
Отговори
# 390
Мами, изкарах си акъла - току-що и ние се зачислихме към целуналите земята. Ей сега падна от спалнята. Незнам да я водя ли на лекар. Спалнята ни е ниска, отдолу е мек мокет...не рева много. Не я видях как падна, видях я вече на земята. ooooh!

# 391
Аз за мое успокоение я заведох на доктор, а и ам ми разказаха толкова страшни истории, че няма да я изпускам вече от поглед, не те плаша.Звънни  на педи.

# 392
Звъннах й сега, поуспокои ме жената. Каза да следя за повръщане. Ох, цялата треперя....

# 393
  • 2 етажа над тавана
snej_7 , аз бих я завела, най-малкото за успокоение. Но ти си решаваш, де. Дано да сте наред и без цицинки по главицата. Hug

Ей, днеска като че ли земното притегляне е по-силно и им действа на бебоците по особен начин.

Дали не са ни забравили и да си пишем до безкрай в тая темичка? newsm78 Mr. Green

П.С. То аз докато напиша и ти си се обадила Wink

# 394
Снежи,не се притеснявай следи я за повръщане и др. по странни симптоми  Peace

Бубле беше питала за това как се взима урина на момиче-купуваш коректор /така ли се казваше  newsm78 /от аптеката ,то е със силно лепило и слагаш/това го знаеш/,но аз разтворих памперса,без да го маххам,тоест стоеше под дупето ,сложих торбичката/ ехати и описанието  Mr. Green / и така легнала докато си играеше и взехме урина  Rolling Eyes

mama79  Hug браво на вас  Grinning за изследванията

При нас излязоха едните изследвания  Rolling Eyes вчера,утре ще вземем и другите /за тях трябваше два дни/ и отиваме при доктора,мислех да кача изследванията тук ,но незнам някой разбира ли  Rolling Eyes да ги обсъдим ,засега единствено знам ,че левкоцитите са доста високи-19.5 ,а по принцип варират 3.5-10.5  Confused
В урината-седимент-кристали
чакам утре микроскопията какво ще покаже  Rolling Eyes

Леле ако всичко е било заради настинка или нещо по леко,ще я убия нашата педиатърка ,така ме наплаши  #Cussing out

# 395
  • 2 етажа над тавана
Деич, мерси мила за обяснението, то и аз така направих, само че без памперс, но явно тия колектори, дето ги похабих, бяха с доста кофти лепило - отлепиха се почти веднага и бебка всичко намокри. Но днес купих други - по стабилни изглеждат, и утре ще пробвампак, пък дано стане. Praynig

# 396
Дея, стискам палци, миличка, всичко да е наред! Hug

# 397
Момичета, едно въпросче към захранилите със зеленчуково пюре преди около 20-ина дена...вие все още ли пюрирате силно продуктите, или вече така на по-бедрички парченца ги оставяте...

# 398
Дея, стискам палци, миличка, всичко да е наред! Hug

bouquet как е малката-заспа ли?

# 399
Ами дремна десетина минути в мен и сега хили и играе. Дано да е ок

# 400
Ами дремна десетина минути в мен и сега хили и играе. Дано да е ок

Ееее няма страшно тогава,щом се смее и играе  Hug ,но все пак я наблюдавай днес и утре

# 401
Момичета, едно въпросче към захранилите със зеленчуково пюре преди около 20-ина дена...вие все още ли пюрирате силно продуктите, или вече така на по-бедрички парченца ги оставяте...

Ами оризовата ми каша общо взето е с едрички парченца. Иначе сме на готови пюрета, а къщните ги претвивам през цедка и стават на каша. По-едрички парченца се оставят, когато вече забележиш, че детето се е научило да си движи езика, прави опити все едно да дъвче и т.н. според мен. Наш льольо не ги умее тия работи и най-харесва като му се изливат нещата в устата, та не само че нашите храни са съвсем пюрирани, ами и трябва да са по-течни - иначе нищо не може да вкарам в устата.

Иначе нашия малък болен току-що омете 60г оризова каша с печена тиква и картофи и сега си пердаши играчките, пее и се хили. Ако и утре я кара така, ще му прекъсна домашния отпуск поради болнични и ще ходим на разходка.

# 402
Ади, когато правя домашно пюре - не ползвам пасатор или робот - само намачквам, докато е горещо,  с онзи домакински уред с дупките, нали е сещаш!?   chef Наистина остават някакви парченца, но са много малко и не създават проблеми. Най-много парченца остават от ябълката, макар че я варя - после те така си и излизат от беба. Wink

След реването цял следобед днес и изхабените от мен нерви, нашият батко като се прибра от градина, му оставих беба, т.е. той гледаше филми, а тя го наблюдаваше от кошарата /татито ни го нямаше, а аз ги подслушвах от кухнята/. Справиха се перфектно - тишина, песнички, радостни възгласи.... около час.  Shocked Как да не им се радваш! Hug

Спокойна нощ на всички ни! Heart Eyes

# 403
с пасатора си ги пасирам още мисла че му е рано за по едрички
Снежи дано всичко е наред леле така ме хваща страх с това падане #Crazy

# 404
Ох, не ги изпускайте от поглед, че белите много бързо стават!

Общи условия

Активация на акаунт