Дея,не се тревожи предварително миличка за резултатите от урината защото повечето пъти са грешни особено когато се взимат с тези лепкащите торбички.Моито педи ми каза че като се стича урината докосва и ануса и за това се получават тези резултати затова за по сигурно трябвало да държим детето да се изпишка в ст.чашка.Отнемало доста време ама е по сигурно.
Всеки ден къпя Мадлен с шампоан на Мустела за тяло и коса и след това се я мажа с млякото.
Мимкаспомням си че ти маи имаше количката на Куини-Бъз а на Дея не помня каква е но няма значение,та въпроса ми е :имате ли напълно седнало положение и как го правите?Аз съм с Спиди и няма напълно седнало или аз не знам как да го направия.
благодаря ти
действа ми написаното успокоително
И аз съм със Куини Бъз,ама една ли смених ,че да се сетиш
и след това голямо обикаляне до тъмно...
/, нито да го храни, нито да го успокои, като ревне и тя тича да ме вика "Бързо, ела, не знам какво му е!"... Абе няма какво да обяснявам, такъв случай не сте виждали.
Няма значение... А и предпочитам така, че иначе ако го вземе 2-3 пъти и ще каже, че тя ми е отгледала детето! Ние сме в специални отношения. 

Една комшийка ни видя на кафето при нас и нали не ни е виждала отдавна веднага се почна"АУУУ, на баба, колко сте пораснали. Баба сега ще му купи близалчица, да си хапне нещо сладичко детето. Даааа, после и биричка ще му даде баба." И се провикна на мъжа си в кафето да вземе 1 близалка. Аз й викам "Как близалка?
Добре, че не успя да я отвори, че сигурно щеше направо на детето да я навре в устата, накрая се отказа и я даде на Маги зъедно с опаковката и тя нашта мома нали всичко тика в устата - веднага там я носи. Успях да й я взема преди да я захапе, а и без да я разсърдя. Ама направо ми изпили по нервите тая жена, ей неразбран народ, ти му говориш - то хич и не ще да захапе. Идеше ми в един момент да
Мъж ми после вика"Леле, ти само дето не стана да я биеш!"