"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 064
  • 428
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен момичета.
Дея,не се тревожи предварително миличка за резултатите от урината защото повечето пъти са грешни особено когато се взимат с тези лепкащите торбички.Моито педи ми каза че като се стича урината докосва и ануса   и за това се получават тези резултати затова за по сигурно трябвало да държим детето да се изпишка в ст.чашка.Отнемало доста време ама е по сигурно.
Всеки ден къпя Мадлен с шампоан на Мустела за тяло и коса и след това се я мажа с млякото.
Мимкаспомням си че ти маи имаше количката на Куини-Бъз а на Дея не помня каква е но няма значение,та въпроса ми е :имате ли напълно седнало положение и как го правите?Аз съм с Спиди и няма напълно седнало или аз не знам как да го направия.

Hug благодаря ти  Hug действа ми написаното успокоително  Hug
И аз съм със Куини Бъз,ама една ли смених ,че да се сетиш  Mr. Green Само ми пиши коша маха ли се?И също въпрос втори-не се обръща в две посоки коша нали?

# 271
Добра вечер и от мен!!!!!
Днес имахме санитарен полуден  hahaha и след това голямо обикаляне до тъмно...
Ние се къпем всяка вечер- до сега сме пропуснали само 2- 3 пъти.
Марти има още крусти на главичата  отгоре- имам кремче за крусти на Мустела, ама все забравям и го мажа през ден-два...
Зъбите и нас ни мъчат- дано да излизат вече!!!!
Все още гладя всичко на Марти и не мисля да спирам скоро...
Ох, айде лека, че пак стана никое време...

# 272
Абе мойта майка е в другата стая, ама не може да се оправя с детето. Не знае бе, сякаш никога не е виждала бебе! Shocked  Може само да го гушка /отне й бая време докато се научи да го държи правилно Grinning/, нито да го храни, нито да го успокои, като ревне и тя тича да ме вика "Бързо, ела, не знам какво му е!"...  Абе няма какво да обяснявам, такъв случай не сте виждали. Mr. Green А е и лекар при това. Crazy Няма значение... А и предпочитам така, че иначе ако го вземе 2-3 пъти и ще каже, че тя ми е отгледала детето! Ние сме в специални отношения. Rolling Eyes Предпочитам да не съм й длъжна. Една сутрин много ми се спеше и Крис стана, направих му мляко, тя нахълта "Ауу, стана ли вече. Дай да го нахраня."  Shocked Изненадах се, за пръв път прояви инициатива и викам "Вземи го в хола, да дремна още половин час" - тя направи някаква досадна физиономия и отиде в кафето пред блока с приятелките. Mr. Green Някои казват, че я е страх, ама е на принципа "Който има дете да си го гледа", сама го е казвала. Жалко е, защото и двете ми баби са ме отгледали, аз само тях помня, съответно на нея са й помагали много! Защо тя не го прави не знам. Няма значение, аз ще си взимам бавачка, ако излизам, или ще го оставям на приятели, много приятели го обичат и биха се радвали да им го дам за малко. Wink

# 273
А иначе носа поотпушихме, все още се пробужда и не спи спокойно, но и второто зъбче вече прозира. Mr. Green Да излиза и да се свършва................ до следващия зъб Tired

# 274
Раче, каква е тази детска ръчичка до главата на Емчо в ляво? newsm78

Я всички спят. Laughing

# 275
  • София
Ох, значи не съм сама! Ние от три-четри нощи се мятаме по цяла нощ, буди се незнам колко пъти и суче, ли суче! Тази сутрин се събудих направо като пребито куче! Въпреки, че бабит са на една ръка растояние при нас, няма как да го гледат, особено през ноща, защото как ще го нахранят? През деня са ми го гледали чат - пат и то между храненията! Сега като тръгвам на лекции майка ми ще се включи по-активно и ще видим как ще е! Най-големия проблем, който ще излезе според мен е със спането! Иначе проблема може да не са само зъби - в момента сме в една криза на растежа, която се характелизира точно с подобно поведение:
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

# 276
Добро утро! Hug
Снощи си легнах в 22ч и станах в 8ч чак, е с едно аварийно ставане към 5, ама то не се брои Grinning
Моят човек вече втори ден пропуска хапването в 6:30 и яде към 8, което автоматично му сменя целият режим и остава с 4, вместо 5 хранения.Не му ли е рано да яде по 4 пъти само на ден newsm78
Иначе аз след вчерашните разходки нещо понастинах, не съм много добре, но дано ми мине и на заразя Преси, че откакто не го кърмя съм параноясала на тема имунитет ooooh!

# 277
Ама къде сте, поспалани?
Днес времето е отвратително, очаквах голяма активност в темичката ни.
Слагам кафенцето kaffeetrmker_2

# 278
  • София
Раче, каква е тази детска ръчичка до главата на Емчо в ляво? newsm78

Племеничката ми се беше включила в къпането на Емо.

# 279
Някой беше споменал за лишеи по телцето на бебо. И ние имахме същия проблеп - Емо е с много бяла кожа и му се бяха появили 2 петънца по лицето и няколко п окрачетата. Водип го при една позната кожен доктор и тя ми каза да го мажа с Дактарин 2 пъти дневно. Само 3 дни го мазах и вече няма нищо. По принцип този крем е за гъбички и се приема през устата, но се оказа мого ефикасен за нашия проблем.

# 280
  • София
Снощи пак не съм спала, защото през 30 минути се налагаше да вземам бебчо на ръце и да обикалям из стаята докато се успокои. Тъкмо го приспа и легна и пак започва да скимти и да реве. Цяла нощ обикалях, а диването се наспа в 6:40 и пожела да си играем. На мен ми се спи та 2 не виждам, а дивачето иска внимание. Иде ми да вия. Таткото ни нали днес е на работа и снощи благоразумно легна в другата стая. От 7:00 до преди малко го разнасях на ръце. Добре, че миряса и заспа, че отсега ми се видя черен денят. Сега отивам и аз да спя, че като стане след час ще иска пак да се разнасяме на ръце. А имам толкова много работа, че не ми се мисли... как ще изкарам днешния ден.

# 281
И ние до сега се носихме, но най-накрая миряса. Дано по-бързо да се покажат тези зъбчета, че е страшна мъка и за него и за нас.

# 282
Раче, то и ние сме големички, но ти как го носиш твоя юнак... Направо не ми се мисли. А има още досат време докато проходят - поне мускули ще направим  Wink

# 283
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от нас, айде и аз с  kaffeetrmker_2

Милички, не искам да ви плаша, но при нас сега, като избиват горните зъбки, е 3 пъти по-гадно, отколкото като излизаха долните. Нищо не помага, носим се, пеем си, ръфаме всичко, което ни попадне под ръка и то с такова настървение, че човек ще каже, че е канибалче това дете smile3506

Вчера цял ден бяхме на вилата, а и минахме до Горубляне да видим какво ще се прави там преди да се местим. Тия дни ще ходят свекър ми и свекърва ми да лепят тапети, да мажат тавани и такива разни ремонтни. Вечерта до тъмно стояхме навън, бебка доста поспа, ама и доста си хапна детето - пюрето от печена тиква и картоф, дето й бях взела, го омете всичкото и даже за още пищеше feeding

Ама пък и как винаги се намират дразнители да скапат хубавия ден на човек. #Cussing out Една комшийка ни видя на кафето при нас и нали не ни е виждала отдавна веднага се почна"АУУУ, на баба, колко сте пораснали. Баба сега ще му купи близалчица, да си хапне нещо сладичко детето. Даааа, после и биричка ще му даде баба." И се провикна на мъжа си в кафето да вземе 1 близалка. Аз й викам "Как близалка? Shocked Тя е малка, отскоро й давам пюрета, ти искаш със захар да я блъскаш. Няма да й даваш нищо." Ама то си знае нейното - "Тамън де, да се подслади  детето, нищо му няма. Аз на мойто внуче като му взех първата близалка как се е радвал." Викам й"Ма това е мойто дете, не е твойто внуче, айде моля ти се, без никакви близалки!" И в това време мъжа й й носи близалката и тя почва да се опитва да я отваря та да я даде на Маги. Аз продължавам да й говоря да не я дава, то си рупа ли, рупа  animal085 Добре, че не успя да я отвори, че сигурно щеше направо на детето да я навре в устата, накрая се отказа и я даде на Маги зъедно с опаковката и тя нашта мома нали всичко тика в устата - веднага там я носи. Успях да й я взема преди да я захапе, а и без да я разсърдя. Ама направо ми изпили по нервите тая жена, ей неразбран народ, ти му говориш - то хич и не ще да захапе. Идеше ми в един момент да  box Мъж ми после вика"Леле, ти само дето не стана да я биеш!"

Ох, много се отплеснах.
Айде после пак

# 284
ние със спането нямаме проблеми, промрънква отвреме на време, но си заспива сам
ще видим как ще е с горните те по трудно ли излизат newsm78
момичета пуснете един глас за мойте мъжеhttp://inspiration.abv.bg/picture.phtml?id=13642&p=183

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 10:55 от petia_p_p

Общи условия

Активация на акаунт